Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mariwanna
Postów 1518
Data rejestracji 30.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Pamietajcie, dzieci, źe nie wolno całować kotków ani piesków, bo od tego mogą się przenosić różne groźne zarazki. A może ktoś z was ma na to przykład?
Zgłasza się Jasio:
- Ja mam, proszę pani. Moja ciocia całowała raz kotka.
- I co?
- No i zdechł.
Wyświetl w wątku >>
https://www.obiad...ie-sprobuj-tych.html
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lecę się pochwalić do innego topu Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z bazy forum korzystam, a jak nawet znajdę jakiś konkurs i chcę go ddodac, to wyskakuje, ze już jest
a w związku z tym, że nie gram o wszystko i też nie należy do szczęśliwców, to nie mogę za bardzo się pochwalić jakimiś super nagrodami. Ma to też swoje plusy - bo nic mi pokoju nie zagraca
podsumowując - cieszy mnie każda nagroda, bo gram tylko o takie, które chciałabym mieć i które mi się przydają. Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie jak już wspomniała AgaAga - nie biorę udziału tam gdzie chca nry dokumentów, a nawet pesel.
nie biorę udziału w konkursach, gdzie są marne nagrody i mała ilość, bo szansa na wygranie marna, a i nagroda nie jest warta moich danych.
Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba uważac na to w jakim konkursie bierzesz udział i jakie dane podajesz Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, ale jak ktoś tu zauważyl, że i tak będa pisać w wygranych, bo zakazany owoc lepiej smakuje..
apo - dzięki za przytulenie, już mi lepiej Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i mnie
czytam Wasze kłótnie i aż jakoś tak przyjemniej się robi
chyba pójdę męża wytarmoszę Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Marielciu, dzięki za fajny topik!
teraz będę się mniej wkurzać, bo pewnie mniej osób będzie pisało w topie moje wygrane, że nic nie wygrali Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo po jakimś czasie konkursy są usuwane z bazy Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak miałam w jednym konkursie, nie wiem co będzie jeśli mnie tam wylosują.... Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wpisz swój nick do wyszukiwarki na stronie Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajne...
ale to nie było w Radiu Maryja, tylko jakiś turniej w tv, pamiętam, bo akurat to oglądałam nawet. Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak ją troll zjadł, to mu będzie w brzuchu łaskotać a następnym razem karm swoje trolle, by nie podjadały biedronek Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariwanna
Postów 1518