Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mariwanna
Postów 1518
Data rejestracji 30.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj kachna, nie jesteś sama, do wymienionych porażek u mnie doszła jeszcze nutella i stovit... Wyświetl w wątku >>
https://www.obiad...ie-sprobuj-tych.html
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, w moje wygrane teraz wszystko jest na temat
skorzystam w okazji i pożalę się.. pustki od kilku dni... a nawet w tesco nic nie wpadło
Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm, moze być problem... chyba że w sklepie napiszą, że to toffifee. a najlepiej zadzwoń do nich lub napisz mail z pytaniem (odpisują szybko). Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem jakie masz druki avizo, u mnie to jest standardowy druczek, na którym listonosz wpisuje tylko moje dane i datę oraz zaznacza rodzaj przesyłki, a zdanie w dniu... nasz listonosz nie zastał w domu (nie pamiętam dokładnie jak brzmi) jest wydrukowane. Więc to nie on to pisze...
a co do żarówki (dotyczy wypowiedzi samantha22) to mój listonosz powiedział, że nie brał, bo do skrzynki by nie mógł wepchać. I dobrze - dzięki temu mam całą żarówkę Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jednak z drugiej strony rozumiem listonosza, bo jak ma zabrać kilkanaście/dziesiąt większych przesyłek i chodzić z tym po osiedlu, a np. większości osób nie ma w domu, to szkoda mi go, że tak miałby nosić kilogramy przez cały dzień.
No i dla mnie zdorwiej jest się przejść na świeżym powietrzu. Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to największy ból dla rodziców, niech się trzymają!!
dla Aniołeczka (*)(*)(*) Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, wszystkie konkursy, do udziału w którcyh potrzebny aparat lub kamera, powinny być w tym dziale Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i dobrze
zauważyłam, że teraz już baaardzo rzadko ktoś pisze w mdw susza Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehehehhe
po stylu to jesteś chyba najbardziej rozpoznawalną forumowiczką
a 20 lat temu to chyba dzieckiem byłaś raczej, a dzieciaki mają duże oczęta Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, nie jestem wróżką ani jasnowidzką
a to Marielcia chyba jest ładną brunetką o wyrazistych oczach (może nawet niebieskich lub zielonkawych)
Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a wiesz, że bardzo podobnie sobie Ciebie wyobrażałam...
zawsze gdy patrzę na avatarki, nick, styl pisania, to próbuje wyobrazić osobę. (takie moje małe zboczenie) Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Zupa! - wydaje polecenie.
W tym samym momencie na stole pojawia się talerz gorącej, pachnącej zupy.
- Drugie danie!
W tym samym momencie na stół podane zostaje ulubione drugie danie męża. Ten jest wściekły, że żona mu utrudnia.
- Pod stół!
Potulna żona wskakuje pod stół.
- Szczekaj!
- Hau, hau - odzywa sie z pod stołu żona.
- Na swojego szczekasz...?!?!?!
Wyświetl w wątku >>