Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mariwanna
Postów 1518
Data rejestracji 30.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.obiad...ie-sprobuj-tych.html
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba nikt jescze nie odbierał, bo będą dopiero po 14 dniach od ogłoszenia wyników - czyli ok 12 maja Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mnie to zastanawia. ja liczyłam wszystkie, małe i duże, tylko czy kupon liczyć Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałam dodać fotkę na konkurs zamień wielkanocne jaja na kokosy, a się okazuje, że termin nadsyłania minął 20 kwietnia... zmyliła mnie data podana, że trwa do 30 kwietnia... a takie fajne fotki miałam... dziś przez pół dnia robiłam... Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie, że już zaczyna brakować mi cierpliwosci Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przez bezdroża Tybetu szedł podróżnik. Nagle poczuł potrzebę wypróżnienia się. Zauważył kupkę kamieni. Skrył się za nią i dokonał defekacji. Po wszystkim wstał i poszedł dalej. Kiedy zapadł wieczór, rozbił namiot i położył się spać. We śnie pojawił się tybetański święty, który powiedział:
- Pamiętasz, jak załatwiałeś dziś potrzebę za stertą kamieni? To był mój grób! Za karę przez tydzień będziesz cierpiał na ostrą biegunkę! Pamiętaj też, że jeśli komuś opowiesz tę historię - on też będzie przez tydzień cierpiał na ostrą biegunkę!
Tak też się stało. Podróżnik nie przewędrował ani kilometra w ciągu następnego tygodnia z powodu ostrej biegunki.
Po powrocie do domu opowiedział historię swoim przyjaciołom i ci również dostali tygodniowego ataku ostrej biegunki. Oni opowiedzieli historię swoim znajomym i sytuacja się powtórzyła. I tak krąży ta historia po świecie do dzisiejszego dnia...
A dziś dotarła do ciebie!!! Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie cicho... Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz inną przeglądarkę? np mozille? operę? otwórz stronę w innej, u mnie na mozilli można się zalogować Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie z tesco, zamiast biletów co cinema-city można było wybrać kosmetyki Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
stoooo laaaat!!! Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to on był o 9:50 u Cibeie.
zadzwoń, moze nawet dziś jeszcze przywiezie Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3mam kciuki! Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do domu na wschód.... wkurza mnie też wyrabianie wizy dla męża, która niestety sporo kosztuje...
ale Święta w domu mi to wynagrodzą Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie przekraczanie granicy, które mnie czeka w przyszłym tygodniu Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, a ja dziękuję Ci za to, że nie raz rozbawiłaś mnie swoimi komentarzami Wyświetl w wątku >>
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariwanna
Postów 1518
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma czegoś takiego jak zdjecie dopiero dodane, ponieważ zdjecia można było dodawać do któregoś tam dnia (chyba 9 marca), a teraz tylko głosowanie Wyświetl w wątku >>