Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mariwanna

mariwanna

#2419558 Napisano: 05.06.2009 10:01:36 w Rossmann
jaanonimka napisał(a):

fryteczka napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

mariwanna napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

a jeszcze jedno pytanie;)
jak mam zmienic date urodzenia?? tzn dodac? bo wchodze w moj profil zmieniam ,daje zapisz zmiany a tam mi wychodzi okienko z jakms dodawaniem zdjec a data ur. sie nie zmienia:(

okienko wyskakuje, ale na dole wtedy jest napis: zmiany zostały zapisane emotka u mnie tak jest

to wyskakiwało mi jak wpisywałam zły format daty..jak wpisałam ja tak jak trzeba nie wyskakiwała prosba o fotke
no ale wlasnie u mnie robie zapisz zmiany to wyskakuje drugie okienko:

Wybierz swoje zdjęcie
Dozwolone pliki: GIF JPG PNG. Maksymalny rozmiar: 5MB. Minimalne wymiary zdjęcia to 80x60 px.

a potem Nie wybrano żadnego pliku!

no bo ja nie chce tam zadnego zdjecia dodawac, grrrr czy bez zdjecia nie mozna daty zmienic??

a w jakim formacie ma byc ta data?? rr-mm-dd??
bo ja tak wpisuje i nie dziala:(

rrrr-mm-dd Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2419542 Napisano: 05.06.2009 09:57:49 w Rossmann

mariwanna

#2419516 Napisano: 05.06.2009 09:50:49 w Rossmann
jaanonimka napisał(a):

a jeszcze jedno pytanie;)
jak mam zmienic date urodzenia?? tzn dodac? bo wchodze w moj profil zmieniam ,daje zapisz zmiany a tam mi wychodzi okienko z jakms dodawaniem zdjec a data ur. sie nie zmienia:(

okienko wyskakuje, ale na dole wtedy jest napis: zmiany zostały zapisane emotka u mnie tak jest Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2419482 Napisano: 05.06.2009 09:41:37 w Rossmann
mnie się udało pobrać kuponik.

może spróbujcie tak:
uzupełnijcie dane, zapiszcie się na newslettery i wylogujcie. Potem zalogujcie się znowu i pojawi sie ikonka przy profilu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2419367 Napisano: 05.06.2009 09:14:20 w Rossmann
HTTP Status 503 - This application is not currently available emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2419351 Napisano: 05.06.2009 09:11:12 w Rossmann
asercia napisał(a):

mariwanna napisał(a):

asercia napisał(a):

ja mialam zieloną ikonkę

zieloną ikonkę gdzie? przy profilu? bo ja wchodzę przez link z forum i ikonka na czerwoną ramkę

na gorze po prawej

u mnie tam nie ma ikonki, tylko jak wchodzę z tego http://www.rossnet.pl/prezenty
a to moze oni co jakiś czas będą dla kolejnych użytkowników dodawać prezenty, wtedy ikonka bedzie przy profilu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2419339 Napisano: 05.06.2009 09:08:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
pamal73 napisał(a):

A nie wiecie czasem czy można dodać jeszcze ciasto - tko do tego konkursu ? Też nie wygrałam i skoro można jeszcze głosować to może i można dodać przepis zgodnie z regulaminem emotka

chyba jeszcze nie, bo ona coś pisała że wkrótce będzie dogrywka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2419332 Napisano: 05.06.2009 09:06:56 w Rossmann
asercia napisał(a):

ja mialam zieloną ikonkę

zieloną ikonkę gdzie? przy profilu? bo ja wchodzę przez link z forum i ikonka na czerwoną ramkę Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2419322 Napisano: 05.06.2009 09:03:22 w Rossmann
aneti napisał(a):

a próbował ktoś założyć nowe konto? może starym wyjadaczom nie chcą dawać? emotka

spróbowałam, na nowe mam to samo, co na starym - pobierz cały czas, a pobrac nie idzie Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2419244 Napisano: 05.06.2009 08:36:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
stary sernik... Kasia-Karolina poszła na całość emotka
moje faworki też może potraktowała jak strary senik, mimo że były udekorowane, a pozostałe fotki ewidentnie świadczą o tym, że były robione przez dzieci.

z kolei wracając do bezików niny, które wygrały - można je postawić na równi z wafelkami, bo też są robione z gotowych bezów, tylko przełożone kremem. Żadnych dzieci na zdjeciu nie ma, a dekoracja - starta czekolada (a nie posypka lub lukry). Nie mam nic przeciwko tej ninie, ale jej zdjęcie jest dobrym przykładem na to, ze wymogi regulaminu nie są spełnione. Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2419173 Napisano: 05.06.2009 08:17:34 w Rossmann
a u mnie kupon nie chce się pobrać, klikam, klikam i nic Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2418384 Napisano: 04.06.2009 08:04:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
beata28 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

mariwanna napisał(a):

ksantypa napisał(a):

beniocek napisał(a):

ksantypa napisał(a):

wyslalam wcoraj rekalamacje do kasi -zobacymy co odpowiedza

na zadane pytanie czy otrzymam jeszcze jedna nagrode?
Mi Pani odpisała ze
Przepraszam jeśli tak Pani zrozumiała listę ale w konkursie mogę przyznać tylko jedną nagrodę jednej osobie.
teraz jej napisałam czemu tak mało osób wygrało co było tego powodem.Zobacze co odpisze.

a bylas w wynikach tych 66 osob i 10 wyroznionych bo jak tak to powinnas otrzymac 2 zgodnie z regulaminem

dokładnie! wyróżnienia były niezależnie od tych 90 nagród

normalnie zalamka z ta kaśka-proponuje pisac reklamacje -moze dojdzie do organizatorow , ze cos jest nie tak

Ja to juz całkiem nie kumam , jakie 90 tzn. wiem ze 90 ale rozdane 66.Co konk na Kasi to wieksze goofno . Filizanek tych za nieziemskie pieniadze z poprzedniego konkursu dalej nie mam ( heheh a ponoć je mam) ,a ciastek w opłakanym stanie nawet kury nie chciały żreć. emotka

chodzi o 90 nagród, które miały być przyznane, a 10 wyróżnień wybieralo juri z babyboom i nijak powinno się to mieć do tych 90 nagród. a to że przyznali 66 z 90, to już całkiem inna historia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2417442 Napisano: 04.06.2009 01:54:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
ksantypa napisał(a):

beniocek napisał(a):

ksantypa napisał(a):

wyslalam wcoraj rekalamacje do kasi -zobacymy co odpowiedza

na zadane pytanie czy otrzymam jeszcze jedna nagrode?
Mi Pani odpisała ze
Przepraszam jeśli tak Pani zrozumiała listę ale w konkursie mogę przyznać tylko jedną nagrodę jednej osobie.
teraz jej napisałam czemu tak mało osób wygrało co było tego powodem.Zobacze co odpisze.

a bylas w wynikach tych 66 osob i 10 wyroznionych bo jak tak to powinnas otrzymac 2 zgodnie z regulaminem

dokładnie! wyróżnienia były niezależnie od tych 90 nagród
Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2417311 Napisano: 04.06.2009 01:17:31 w Rossmann
katanaka napisał(a):

paolka napisał(a):

a ja mam pytanie czy w rosmanie oplaca sie wywoływac zdjecia ,czy są dobrej jakosci ze wzgledu na niska cene? i czy wogole sie oplaci bo jest jeszcze +oplata chyba 7 zł za wywolanie emotka :zakręcony:

Ja zawsze wywołuje w rossmanie i jestem zadowolona choć trzeba uważać jaki jest stosunek boków bo czasami może coś uciąć. Jak odbiera się w sklepie to się płaci tylko 3,99. Nawet teraz była jakoś promocja że 50 zdjęc po 30gr. i bez tej opłaty 3,99

a mnie te rossmannowe zdjęcia się podobają - kilka razy robiłam, ale zawsze są słabej jakości.
Lepsze robią w tesco Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2414744 Napisano: 03.06.2009 01:16:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
bmacieja napisał(a):

olciak napisał(a):

bmacieja napisał(a):

mam pytanie do tych, którzy wygrywali torby z nalewki babuni - czy w emailu zaznaczali, że będzie torba? emotka

nie

dziękuję emotka

ale to wynika z regulaminu, resztę nagród bedą wybierać po zakończeniu (właściwie już niedługo chyba, bo do 31 był konkurs) Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2414427 Napisano: 03.06.2009 11:33:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
thimka napisał(a):

Mnie też tak odpisała ,z jej listu wynika że ciastka powinny być udekorowane jakimiś lukrami , posypkami albo mazakami, a w regulaminie nie było o tym ani słowa.Ręce opadają .

mi nadal nic nie odpisała. Te nasze nieszczesne faworki były posypane jakąś kolorową posypką, więć teoretycznie nie powinna się tego czepiać, a że dzieci nie ma na fotce - to nie powód (zgodnie z regulaminem). Więc co jest grane? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2413927 Napisano: 03.06.2009 09:01:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
ksantypa napisał(a):

odpowiedzieli juz komuś z kasi?

nic nie dopisała, nawet gotowca nie przysłała w odpowiedzi na moje zapytanie. chyba zaraz drugiego maila naskrobię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2412802 Napisano: 02.06.2009 06:28:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
ksantypa napisał(a):

mariwanna napisał(a):

a mi nawet nie odpisała na poprzedniego emotka

ales podpadła Kaśce emotka

hehe, ale wyróżnienie dali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2412733 Napisano: 02.06.2009 06:06:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
a mi nawet nie odpisała na poprzedniego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2412474 Napisano: 02.06.2009 05:08:16 w Dyskusje o wynikach konkursu

renatakamola napisał(a):

Z tego wynika ze trzeba była dać udekorowane ciasteczka i fotka ze zdjęciem dziecka, choć nie wszystkie takie były ale wygrały...

nie wszyscy mieli fotki z dziećmi, np. wygrała nina (nina gliszczyńska), a zdjećie było bez dzieci.
http://mojeciasto...e_beziki_czekoladowe
więc coś znowu nakręcili. Wyświetl w wątku >>
0 0