Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mariwanna

mariwanna

#2930101 Napisano: 10.12.2009 11:16:55 w Paragony
Katmich, zadzwoń moze do organizatora i spytaj z jakiego dnia musisz wysłać paragon. moze się wyjaśni w ten sposób ile paragonów chcą... Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2919881 Napisano: 07.12.2009 04:49:12 w Rossmann
nineczka17 napisał(a):

andzia___ napisał(a):

rwas napisał(a):

mio napisał(a):

rwas napisał(a):

moja dzisiejsza historia z Rossmana
zrobilam nieduze zakupy,po zaplacie ok 11zl prosze o Skarb,a pani na to ze:
-gazetke dodaja tylko do wiekszych zakupow
-tzn od jakiej kwoty
-pow 50 zl
-czy to wewnetrze zarzadzenie,bo na stronie rossnetu nie takiego nie pisza
-/mily usmiech w odpowiedzi/
-no to ja pani Ewo napisze @ dlaczego tak tutaj macie
-zanim zabralam koszyczek Skarb juz tam wyladowal z info,ze dla pani jako stalej klientki
-pierwszy raz ja tam widzialam-slowo daje
emotka

jesli pozwolisz to zastosuje to samo emotka bo mi tez nie chcieli dac a mialam za 30zl emotka

a stosuj stosuj emotka
mi wlasciwie nie zalezalo na tych gratisach a na krzyzowce
a moja reakcja wynikla z tego ,ze przed kilku mies mnie wkurzyly
otoz 10 mialam nagrode do odbioru
bylam w sklepie 9 i zapytalam czy moge odebrac,bo nie jestem stad i musze specjalnie przyjechac-babka spr na zapleczu /byla juz/i dostalam sucha inf-nagrode mozemy wydac od 10

w galerii w łodzi dali mi do zakupów za 4,99 ;]

co Rossmann to obyczaj emotka

mi dali do zakupów za ok 6zł, ale za to bez gratisów
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2911994 Napisano: 04.12.2009 03:12:05 w Carrefour konkursy
a Lublin spa ktoś zgarnął? Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2909026 Napisano: 03.12.2009 06:04:58 w Carrefour konkursy
a Lublin kto zgarnął? Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2907937 Napisano: 03.12.2009 12:52:04 w Rossmann
Olus, tak zrobię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2907928 Napisano: 03.12.2009 12:50:06 w Rossmann
no tak powiedziała: Pani chyba doczytała, ze tylko kosmetyki loreal można za bon kupić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2907892 Napisano: 03.12.2009 12:42:04 w Rossmann
nineczka17 napisał(a):

toka napisał(a):

olciak napisał(a):

toka napisał(a):

olciak napisał(a):

radosna napisał(a):

olciak napisał(a):

dzwonil pan z agencji i poinformowal ze bony z loreala mozna wykorzystac na caly asortyment z drogerii Rossmann emotka

Poszłam dzisiaj do Rossmanna i bonów jak było, tak nie ma. Tylko chyba ja w całej Polsce nie mogę ich odebrać emotka A o jakich nominałach są te bony?

całe 200 zł do wykorzystania jednorazowo, bon wazny do konca roku

do konca którego roku???????????Miały byc wazne do końca czerwca 2010 emotka

na bonie malym druczkiem jest data waznosci 31.12.2009 emotka

niech mnie ktos poprawi jesli sie myle ale chyba w regulaminei konkursu była data czerwcowa.Ktos ma moze jeszcze regulamin? emotka

regulamin tu

http://www.redage.pl/swiatpiekna

odebrałam, też do końca tego roku ważny. no i pani podkreśliła, ze to tylko na loreal można wydać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2904292 Napisano: 02.12.2009 11:44:46 w Carrefour konkursy
Maa, ale nawet takie kupowanie produktu dla kogoś kto nie może pójść do sklepu, to też robienie sobie konkurencji emotka co innego jak jest dużo nagród... ale w przypadku gdy 1 nagroda na sklep i akurat chcę wziąć udział, to nie kupowałabym jeszcze dla kogoś Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2891287 Napisano: 28.11.2009 09:22:25 w Paragony
ziolko napisał(a):

kalka napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Szukam osoby która wybiera się na dniach do sklepu carrefour który bierze udział w konkursie Carefree w Carrefour i by mi zakupiła produkty promocyjne i wysłała paragon. Zwracam za zakup produktów i wysyłke. A do mnie wysyłasz tylko paragon

Przecież dwa dni temu proponowałam Ci zakupy, pisałeś, że już nieaktualne
emotka

jeśli ktoś bierze udział w tym konkursie to nie warto pozbawiac się szansy na wygraną, skoro jest 1 wygrana na 1 sklep emotka ale to już wola każdego

Ziółko, złote słowa!!! niech to wreszcie każdy zrozumie!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2887866 Napisano: 26.11.2009 07:24:18 w Paragony
baraba napisał(a):

baraba napisał(a):

szukam paragonu POLO z 04.11. przed godz. 11.30
kurcze, zrobiłam zakupy, wyszłam ze sklepu, wysłałam sms-a i okazało się, że na paragonie jest godz. 11.42... emotka
myślałam, że nie wygram, a tu dzisiaj zadzwonili... może ktoś mnie poratuje... kupię, wymienię na inne paragony z różnych konkursów lub inne propozycje proszę na PW

miałam podobny problem kiedyś, godzinę na kasie mieli ustawioną do przodu... nie wygrałam wtedy.
... moze jak nie znajdziesz, niech np organizator sam sprawdzi w sklepie, ze mają źle ustawioną godzinę... albo w sklepie potwierdzą to jakoś na paragonie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2886546 Napisano: 26.11.2009 01:00:31 w Rossmann
basiasiwek28 napisał(a):

ynila napisał(a):

karolkas napisał(a):

arta napisał(a):

karolkas napisał(a):

ja tez bardzo dziekuje emotka

tego Twojego to bym schrupała... emotka ))))))))

he he
w ogole robilismy z synkiem to ciacho, jak mąz przyszedl z pracy to synek do niego podlecial i mowi: Tato, tato, zobacz mamy tatusia w lodowce emotka
no gdyby moj mąż byl zazdrosny to by sobie pomyślał

a zanim zdążylam polecieć po aparat, to synek mu zezarl oko i rozporek, musialam od nowa dorabiac emotka

dobre, masz głosik emotka

...i mój emotka

bardzo apetyczny ten pan emotka
głosik ode mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2885833 Napisano: 26.11.2009 10:22:35 w Paragony
erot napisał(a):

Kupie paragony z hipermarketów carrefour biorących udział w promocji carefree.
Zwracam za zakup plus koszt wysłania paragonów emotka
PW

sprzedam takowy za połowę wartości nagrody emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2882666 Napisano: 25.11.2009 12:16:10 w Rossmann
radosna napisał(a):

kaki22 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

aggie napisał(a):

termitek99 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Nie ma bonów Loreala w Rossmannie. Mi powiedzieli, że może za 2 tygodnie. emotka emotka emotka

to zarty sobie robia emotka

Uważam, że to skandal. Ma ktoś telefon do organizatora?

Oj. A ja dziś miałam plan żeby wieczorkiem się wybrać. I juz mam listę zakupów gotową...

Czy ma ktoś wiadomości z innych Rossmannów?

u mnie też nie ma a podobno z red age wysłali w zeszłym tygodniu emotka

W warszawskim Rossmannie zrobili duże oczy i nic nie wiedzą.

w Lublinie też nie wiedzieli nic o bonach, nawet pytali jaki to konkurs był i co tam trzeba było zrobić emotka może za tydzień będą - tak powiedzieli Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2882008 Napisano: 25.11.2009 09:13:48 w Rossmann
k3rmit napisał(a):

A dzisiaj są jakieś wyniki konków?

jutro teekanne Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2881975 Napisano: 25.11.2009 09:02:58 w Rossmann
aska70 napisał(a):

Powiedzcie, ile zazwyczaj czasu trzeba czekać na podanie wyników w konkursach?

zazwyczaj jest to zaznaczone w regulaminie - różnie, najdłużej chyba do 2 tygodni, a w garnier i loreal nawet jeszcze dłuzej Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2875181 Napisano: 23.11.2009 09:21:59 w Rossmann
aggie napisał(a):

elaga napisał(a):

a ja mam pytanie co do bonów 200zł z konkursu Garnier - kiedy będzie można je odebrać? wyślą przypomnienie na maila? emotka

Można je odbierac we wskazanych drogeriach od 25 listopada o ile dobrze pamietam

to loreal od 25 Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2868459 Napisano: 20.11.2009 01:31:31 w Rossmann
wowczek napisał(a):

wowczek napisał(a):

jasnoska napisał(a):

wowczek napisał(a):

Czy do kogoś jeszcze nie dzwonili w sprawie róźowego rowerka? Bo się martwię emotka

nie martw sie emotka

No ale ja go chcę emotka A oni nie dzwonili do mnie w sprawie paragonów i nie odpowiedzieli na maila z danymi. I jak różowy rowerek przepadnie, to smutno mi będzie emotka

UWAGA!
Zadzwoniłam dzisiaj do Pani z agencji i okazało się, że im wcięło mojego maila z danymi. Gdybym nie zadzwoniła - rowerek by przepadł. Więc jeśli któraś z Was nie dostała wiadomości o przesłaniu paragonu - dzwońcie tam natychmiast!
no emotka

ja we wtorek dostałam maila z prośbą o przesłanie paragonu w ciągu 3 dni.
Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2866075 Napisano: 19.11.2009 08:53:37 w Wkurza mnie...
tesco mnie wkurzyło emotka
zobaczyłam fajną koszulko-bluzę, taka w paski marynarskie, ciemny granat... cena 45zł, ale obok wisiały te same tylko w innym kolorze(różowy, fioletowy, beżowy) przecenione na 1/2, czyli po 22,5zł. aż poszłam do obsługi zapytać, czy to nie jakas pomyłka, że taka sama bluza kosztuje tyle, a inny jej kolor - połowę mniej. Niestety to nie pomyłka - granatowy jest po 45zł. bez sensu!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2864286 Napisano: 19.11.2009 02:27:06 w Pomocy!!!!
polec napisał(a):

Kochani działa Wam strona http://ecofit.wp.pl/ mam hasło, dane wpisane i nie mogę go wysłać. Nie wiem o co chodzi emotka . pomoże ktoś?. Będę wdzieczna z pomoc. pozdrawiam

u mnie też działa. dokończenie hasła i dane znikają, jest czysty formularz, a na dole się pojawia napis - dziękujemy... Wyświetl w wątku >>
0 0

mariwanna

#2846698 Napisano: 15.11.2009 09:39:42 w Rossmann
malineczka23 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

A na mnie dzisiaj patrzyli w sklepie jak na wariatke emotka emotka

Kupowałam kosmetyki na konkurs z L'Oreala... wziełam krem za 29,99 i tonik za 15,99.
Zapłaciłam i dopiero po odejściu od kasy zoorientowałam się, że zapłaciłam tylko 33 zł.. a w konkursie trzeba kupić produkty za 39 zł
emotka
Poszłam więc sprawdzić czy krem nie był w promocji, ale nie wisiała żadna kartka ani nic... no to poszłam i powiedziałam, że chce zapłacić za ten krem normalnie emotka emotka emotka
Babeczka spojrzała na mnie jak na idiotke, no bo każdy normalny człowiek się cieszy jak zapłaci mniej emotka
Wytłumaczyłam o co chodzi i dobrałam sobie szampon emotka
W końcu to nie z mojej winy emotka

ha ha ha ha emotka emotka emotka

ja tak w sierpniu wysłalam męża po loreal na sylwestrowy konkurs. kupił balsam po goleniu oraz szampon, w sumie pond 41zł miało wyjśc, a przy kasie się okazało, ze szampon zamiast 14, kosztuje 8,99. Mąż do kasjerki: szampon kosztuje mniej niż na cenniku, co mam zrobić? ona: brać szybko i nikomu nic nie mówić emotka
w końcu tamten szampon zostawił, a wziął inny, z normalną ceną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0