czy już do wszytskich zadzwonili po odbior tv i dvd bo u mnie cisza
ja dzisiaj dzwoniłam do smolra- Henkel został poinformowany ( dane zwycięzców + numery telefonów) - mają do końca tygodnia się kontaktować!
Pytałam też w sprawie karty gwarancyjnej- są nie podbite- jeżeli chcemy uzyskać takie potwierdzenie gwarancji należy wysłać kartę do Agencji Smolar do Pana SZEWCZYKA Wyświetl w wątku >>
Czy poratuje mnie ktoś numerem paragonu z Rosmana do konkursu Malizia: Wakacyjny odlot. Swój gdzieś tak schowałam, że nie potrafię odnależć. Rewanż PW.
przecież wpisuje się numer paragonu, także raczej będzie cięzko
Czy poratuje mnie ktoś numerem paragonu z Rosmana do konkursu Malizia: Wakacyjny odlot. Swój gdzieś tak schowałam, że nie potrafię odnależć. Rewanż PW.
przecież wpisuje się numer paragonu, także raczej będzie cięzko Wyświetl w wątku >>
A jak jest z przekierowaniem numerów? Po co nosić kilka telefonów stale przy sobie jak można przekierować wszystkie na jeden.
Tylko, czy wiedza który nasz numer w efekcie wygrał będzie potem jakoś potrzebna w procesie weryfikacji prawa do nagrody?
zwykle trzeba podawać zwycięski numer gdy np. odsyła się paragon - ale przecież łatwo można sprawdzić, na który numer z przekierowań ktoś dzwonił
a jak sprawdzasz??? a za przekierowanie są opłaty
są - mam przekierowania w play i płacę tak jak za połączenie wewnątrz sieci. ponieważ opłata naliczana jest na numer, na który ktoś dzwoni, to można sprawdzić właśnie po stanie konta
A jak jest z przekierowaniem numerów? Po co nosić kilka telefonów stale przy sobie jak można przekierować wszystkie na jeden.
Tylko, czy wiedza który nasz numer w efekcie wygrał będzie potem jakoś potrzebna w procesie weryfikacji prawa do nagrody?
zwykle trzeba podawać zwycięski numer gdy np. odsyła się paragon - ale przecież łatwo można sprawdzić, na który numer z przekierowań ktoś dzwonił
becia1973
Postów 911
Data rejestracji 27.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja poproszę
becia1973
Postów 911
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dzisiaj dzwoniłam do smolra- Henkel został poinformowany ( dane zwycięzców + numery telefonów) - mają do końca tygodnia się kontaktować!
Pytałam też w sprawie karty gwarancyjnej- są nie podbite- jeżeli chcemy uzyskać takie potwierdzenie gwarancji należy wysłać kartę do Agencji Smolar do Pana SZEWCZYKA
becia1973
Postów 911
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to super
gratki
becia1973
Postów 911
Punkty karne 0
Konkursy dodane