Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
smocyca
Postów 260
Data rejestracji 24.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witamy serdecznie! Wyświetl w wątku >>
smocyca
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smocyca
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smocyca
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smocyca
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mariusz Rossnet Rajcza Wyświetl w wątku >>
smocyca
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Naprawdę jest bardzo trudno przyznać się do błędu...Z reguły szukamy usprawiedliwień... Jesteś niesamowicie odważną osobą! Trzymaj się! Wyświetl w wątku >>
smocyca
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smocyca
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smocyca
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smocyca
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Drodzy Rossnetowicze, z powodu awarii systemu udział w naszych konkursach chwilowo jest niemożliwy. Problem staramy się usunąć najszybciej, jak tylko to możliwe, za niedogodności przepraszamy a o poprawieniu błędu natychmiast Was poinformujemy.
Wyświetl w wątku >>
smocyca
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smocyca
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smocyca
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cytat jarekaska:
Cytat mkrzysiek:
Cytat jarekaska:
Udało się komuś w BS? W moim Banku, gdzie miało być 10 nagród dodatkowych przyznano tylko 1 nagrodę
widocznie było tylko jedno zgłoszenie z tej placówki
Były co najmniej 3: moje i męża oraz osoby która wygrała
w moim oddziale to samo, nie wiem o co chodzi
Macie całkowitą rację! Przedtem nie zwróciłam uwagi,ale policzyłam rozdane samochody i jest 15 sztuk na liście zwycięzców.Może jeszcze ktoś sprawdzi i grzecznie poprosimy organizatorów o wyjaśnienie gdzie poznikały nagrody? Wyświetl w wątku >>
smocyca
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Macie całkowitą rację! Przedtem nie zwróciłam uwagi,ale policzyłam rozdane samochody i jest 15 sztuk na liście zwycięzców.Może jeszcze ktoś sprawdzi i grzecznie poprosimy organizatorów o wyjaśnienie gdzie poznikały nagrody? Wyświetl w wątku >>
smocyca
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O super. Dzięki za info. Wyświetl w wątku >>
smocyca
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dzwoniłam wczoraj do sklepu - jeszcze słoników nie było. Wyświetl w wątku >>