Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
montezuma
Postów 456
Data rejestracji 11.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mail pierwotnie w spamie...
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie pisałem, że 3 osoby wygrały ..
Pisałem, że znalazłem 3 wpisy w MDW Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Zestaw Whiskas chętnie wymienię lub sprzedam.
- voucher do sklepu jubilerskiego W.Kruk o wartości 1000zl - oferuję za 750zl (Termin ważności 30.09.2025.Możliwość realizacji w sklepie internetowym i stacjonarnym)
- słuchawki Samsung Galaxy Buds2 Pro SM-R510 Czarny - oferuję za 300zł (nowe, oryginalnie zapakowane)
Wyświetl w wątku >>Wypowiedź była edytowana 1 raz.
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wykorzystane - dzięki
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
7:03 😀 Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawdzałem na kilku takich kartach - jak Ty - i nie rozpoznaje tych kodów
Agnieszka - nie ma sensu zostawiać niczego na karcie
Przyznaję, że początkowo dopłacałem kartą albo blikiem - ale teraz "czyszczę" karty po prostu do zera
EDIT: żeby było jaśniej - sprawdziłem, że e-kody po prostu można łączyć
EDIT 2: i oczywiście nie trzeba wykorzystywać całej kwoty (100zł) od razu (dodaję - bo niektórzy mogą mieć wątpliwości) Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Jak i kiedy odbywają się losowania?
- Jak zostanę powiadomiony o wygranej?
czyli mają czas do jutraLosowania odbywają się w siedzibie Organizatora. Nagroda główna zostanie wylosowana 25 lutego 2025 r., a nagrody tygodniowe będą losowane 4, 11, 18 i 25 lutego 2025 r.
Laureaci zostaną poinformowani e-mailem w ciągu maksymalnie trzech dni roboczych od daty losowania. Dla nagrody głównej wymagane jest wypełnienie formularza odbioru nagrody.
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Termin ważności 30.09.2025.Możliwość realizacji w sklepie internetowym i stacjonarnym.
- słuchawki Samsung Galaxy Buds2 Pro SM-R510 Czarny - oferuję za 300zł
(nowe, oryginalnie zapakowane)
Dla koneserów:
- oryginalnie zafoliowana gra WIEDŹMIN 2 - Zabójcy Królów (PC DVD-ROM) - taka jak tu (to nie moja aukcja: https://allegro.p...-polskie-17112468240
(znaleziona w trakcie przedwiosennych porządków nagroda z jakiegoś konkursu
Proszę o oferty z ceną Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też miałem problemy z wysyłką - ale to raczej z captcha... znikało mi to okienko, które trzeba zaznaczyć bezpośrednio przed wysłaniem zgłoszenia
Generalnie sprawdza się u mnie scenariusz:
(Przy wysyłce z telefonu)
1. Skanuję paragon
2. Przygotowuje zdjęcie kota
3. Odświeżam stronę whiskas
4.
Wpisuję dane i załączam paragon plus fotkę kota
5. Zaznaczam captcha
Jak w międzyczasie pojawi się jakieś powiadomienie w telefonie, wyjdę na.moment ze strony - to captcha znika i trzeba wszystko zacząć od początku - mega upoerdliwe Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie kwestia telefonu IMO - najprościej zmniejszyć zdjęcie w aplikacji smartfona - dodam taki mały TIP:
formularz na stronie nie pozwala załączyć dwukrotnie tego samego zdjęcia.
- przy zgłaszaniu kolejnych paragonów można wcześniej delikatnie zmniejszyć zdjęcie/przekadrować etc.
Też swoją drogą nie bardzo rozumiem, po co ten wymóg ze zdjęciem się pojawił
EDIT: w sumie to rozumiem
Nie ma to żadnego związku z samą loterią - ale biorąc w niej udział trzeba się zgodzić na nieodpłatne wykorzystanie przesłanego zdjęcia przez agencję...
Sprytne - mają dzięki tej akcji zapewnioną dostawę zdjęć mruczków, które mogą nieodpłatnie wykorzystać gdziekolwiek Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem pewien, że po ostatniej akcji w Biedronce, w której jak sądzę rozwiąże się worek z nagrodami w MDW (i wpisów będzie zatrzęsienie) - osób, które mocniej zainteresują się konkursami Pepsi jeszcze przybędzie - czytaj: konkurencja jeszcze bardziej się zwiększy.
To chyba jest główny cel producenta i agencji, nie sądzicie?
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Często w przypadku akcji Avanti odczuwałem frustrację - ostatnie nagrody dzienne osłodziły nieco gorycz wcześniejszych porażek.
Natomiast oczywistym jest, że "chciałaby dusza do raju" i (jak bywało w przeszłości) - jak każdy tu na forum - nie przestałem wierzyć w to, że znowu trafię kiedyś na "jedynkę" na liście laureatów. Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nowa platforma zwiększyła w sposób bardzo znaczny popularność konkursów organizowanych przez agencję.
Efekt?
Znacznie większa konkurencja i mniejsze szanse na nagrody.
Pozostaje mieć nadzieję, że w związku ze zwiększonym zainteresowaniem akcjami promocyjnymi Avanti powiększyło także znacząco zespół wyłaniający laureatów. Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"20. O przyznaniu nagrody i jej rodzaju laureat zostanie powiadomiony poprzez wysłanie przez Organizatora, na adres e-mail podany w trakcie rejestracji, wiadomości e-mail w ciągu 5 dni roboczych od momentu przyznania nagrody, czyli nie później niż do dnia 27.01.2025 roku." Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(regulaminowo do dzisiaj miały być wysłane maile) Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A myślicie, że DC też dzisiaj rozstrzygną?
(powinno być - jeśli dobrze liczę - 280 laureatów - a jest na razie 252?) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Losowanie nagród głównych w loterii InPost odbyło się 15.01.2025 r.