Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
montezuma
Postów 456
Data rejestracji 11.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisałeś "jednocześnie" - co sugeruje, że w jednym czasie...
Zatem ponawiam pytanie do tych, którzy mieli to szczęście i w zeszłym roku wygrali np. 2x w jednym etapie - czy esemsy dostali w tym samym czasie? Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niby tak... ale dziś jest wtorek i dziś pojawiły się wpisy o wygranych Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pamiętacie (z zeszłej edycji), czy smsy były wysyłane etapami, czy hurtem wszystkie?
Niestety w zeszłym roku wygrałem tylko 1x - nie mam punktu odniesienia... Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
... co nie zmienia faktu, że pierwszy raz od nie pamiętam jak dawna - pomyliłem produkt loteryjny (na szczęście bez konsekwencji)
Nie śledzę dokładnie tych wpisów - ale odnoszę wrażenie, że wielu konkursowiczów dało się podobnie zmylić
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyznasz sam, że to trochę dziwaczne, że jedne sery Mlekovity są objęte promocja a inne nie...
Pomijam już to, że naprawdę w głównych sieciach (Biedronka, Lidl) są góra 2 produkty marki POLSKI (to też jest mega słabe) Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też pierwsze zgłoszenia (na szczęście nietrafione) miałem z serii WYPASIONE... teraz uważam - ale i tak jest czasem kłopot, jak np. w Żabce na jogurtach (na deser) nie ma dokładnego info, że należy do serii POLSKI Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Płatności posiadanymi kartami można dokonać tylko i wyłącznie w sieci sklepów Delikatesy Centrum. " Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poza tym - karta pluxee zawsze kojarzyła mi się ze zwykłą kartą przedpłaconą... trudno - będę musiał zrobić tam (hen daleko
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy Wasze karty (te od Avanti) mają włączoną mobilną autoryzację.
Na stronie, w dziale pomocy, jest info, że jest to domyślnie włączone... u mnie nie jest
Próbowałem - jak wcześniej - doładować swoje konto lotto przy użyciu tej karty - i klops. Nie udaje się
Przychodzi kod autoryzacyjny ale po chwili sprawdzam status transakcji i "przeterminowana"
Oczywiście o połączeniu z pomocą pluxee nie ma mowy - jakiś durny chat z robotem
EDIT: nie usuwam - bo może komuś się przyda:
wrrr.... mega słabe - ale mam potwierdzenie z Avanti (dzwoniłem) - płatność możliwa tylko w DC Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W C4 e-paragon pojawia się po prostu w aplikacji - a paragon tradycyjny zabierasz z kasy
tak jak pisał halliday to jest e-paragon niefiskalny.
Właśnie w przypadku wątpliwości co do producenta może się czasem przydać (miałem też w c4 taką sytuację) Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...uthor=57449#p7241426 Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 456
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałem przed rokiem taką sytuację - bodajże Albedo poprosiło mnie o pieczątkę... wysłałem link do sklepu internetowego Auchan, gdzie po wpisaniu tych cyferek wszystko się wyjaśniło...
Po pieczątkę nie musiałem nigdzie jeździć
EDIT: w C4 warto robić zakupy z ich aplikacją - wówczas na e-paragonie pojawia się dodatkowo zdjęcie produktu - wówczas już absolutnie nie ma podstaw, by cokolwiek było kwestionowane... Wyświetl w wątku >>