Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika montezuma

montezuma

#7243012 Napisano: 25.02.2025 16:23:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

Losowanie jest co tydzień w środę i jednocześnie wysyłali smsy i emaile z  wygranymi.

Zgodnie z regulaminem mają 6 dni roboczych od losowania, żeby poinformować wygrane osoby.

zapisów regulaminowych nie trzeba tu przytaczać.
Napisałeś "jednocześnie" - co sugeruje, że w jednym czasie...
Zatem ponawiam pytanie do tych, którzy mieli to szczęście i w zeszłym roku wygrali np. 2x w jednym etapie - czy esemsy dostali w tym samym czasie? Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

montezuma

#7243008 Napisano: 25.02.2025 16:14:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

montezuma napisał(a):

Blikomania...
Pamiętacie (z zeszłej edycji), czy smsy były wysyłane etapami, czy hurtem wszystkie? 
Niestety w zeszłym roku wygrałem tylko 1x - nie mam punktu odniesienia...

Losowanie jest co tydzień w środę i jednocześnie wysyłali smsy i emaile z  wygranymi.

"Pierwsze losowanie odbywa się w dniu 19.02.2025r. z uwzględnieniem Transakcji BLIK z okresu od 10.02.2025. do 16.02.2025r."

Niby tak... ale dziś jest wtorek i dziś pojawiły się wpisy o wygranych Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#7242981 Napisano: 25.02.2025 15:14:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Blikomania...
Pamiętacie (z zeszłej edycji), czy smsy były wysyłane etapami, czy hurtem wszystkie? 
Niestety w zeszłym roku wygrałem tylko 1x - nie mam punktu odniesienia... Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#7242715 Napisano: 24.02.2025 16:56:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zmurcia napisał(a):

Potem modliłam się żeby żaden nie był wygrany 🤣

emotka  widzę, że jest nas trochę 🤣 Wyświetl w wątku >>
1 zmurcia 0

montezuma

#7242714 Napisano: 24.02.2025 16:55:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

....

U mnie z dwa poszły błędne

Pociesza mnie ten wpis... choć ja dopiero przy czwartym serku WYPASIONYM się zreflektowałem emotka  i następnego dnia trzymałem kciuki, by nie dostać informacji o wylosowaniuemotka Wyświetl w wątku >>

montezuma

#7242708 Napisano: 24.02.2025 16:48:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Ale chrupek do mleka LUBELLI nie kupujesz na loterie makaronową? 
To przecież bliźniacza reguła, jeden producent, inna linia produktów.

zezowaty_kot - racja emotka  
... co nie zmienia faktu, że pierwszy raz od nie pamiętam jak dawna - pomyliłem produkt loteryjny (na szczęście bez konsekwencji)
Nie śledzę dokładnie tych wpisów - ale odnoszę wrażenie, że wielu konkursowiczów dało się podobnie zmylić emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

montezuma

#7242696 Napisano: 24.02.2025 16:26:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

...

Przecież informacja o marce "Polskie" jest dosłownie wszędzie: w nazwie loterii, adresie strony, opisie, krokach, haśle reklamowym, regulaminie, a na grafice jeszcze pokazane są poszczególne produkty... emotka

Może i tak - ale dla mnie MLEKOVITA to mlekovita    sam fakt, ze tak wiele osób się pomyliło o czymś mówi ( a ja nie bawię się w loterię od wczoraj emotka  
Przyznasz sam, że to trochę dziwaczne, że jedne sery Mlekovity są objęte promocja a inne nie... 
Pomijam już to, że naprawdę w głównych sieciach (Biedronka, Lidl) są góra 2 produkty marki POLSKI (to też jest mega słabe) Wyświetl w wątku >>

montezuma

#7242676 Napisano: 24.02.2025 15:21:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sam fakt, że tak wiele osób kupuje niewłaściwe produkty - wiele mówi o organizatorach promocji... (niepochlebnie)
Też pierwsze zgłoszenia (na szczęście nietrafione) miałem z serii WYPASIONE... teraz uważam - ale i tak jest czasem kłopot, jak np. w Żabce na jogurtach (na deser) nie ma dokładnego info, że należy do serii POLSKI Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

montezuma

#7242653 Napisano: 24.02.2025 14:21:31 w Avanti
Bitwa smaków - czy ktoś pamięta, kiedy zostały zamieszczone wyniki pierwszego etapu? Były jakieś wpisy w MDW? Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#7242291 Napisano: 21.02.2025 17:55:39 w Avanti
Odpowiedź z Pluxee:

"Płatności posiadanymi kartami można dokonać tylko i wyłącznie w sieci sklepów Delikatesy Centrum. " Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

montezuma

#7242177 Napisano: 21.02.2025 12:31:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot - przeoczyłem ten zapis emotka
poza tym - karta pluxee zawsze kojarzyła mi się ze zwykłą kartą przedpłaconą... trudno - będę musiał zrobić tam (hen daleko  emotka ) bardzo duże zakupy... Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#7242171 Napisano: 21.02.2025 12:23:46 w Avanti
niunio napisał(a):

...

Przecież ta informacja była dostępna od początku konkursu... emotka

Umknęło mi emotka  ... a jest to dla mnie słabe - bo do najbliższego sklepu DC mam ponad 15km Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#7242168 Napisano: 21.02.2025 12:19:06 w Avanti
vixen napisał(a):

donia7 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Te karty naprawdę są ważne tylko w DC? emotka

Ja tam nie wiem, ale chyba ktoś pisał, że to zwykła karta przedpłacona i można gdziekolwiek emotka

Bo w protokole od Avanti jest wzmianka, że karta ważna tylko w DC emotka

Po prostu trzeba sprawdzić czy płatność przejdzie gdzieś indziej. Znajomy wygrał w grudniu w loterii Moje Sklepy(Groszek , ABC) kartę 500zł i ta karta miała działać tylko w tych sklepach, a można było nią płacić wszędzie.

wrrr.... mega słabe - ale mam potwierdzenie z Avanti (dzwoniłem) - płatność możliwa tylko w DC  Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

montezuma

#7242166 Napisano: 21.02.2025 12:11:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pluxee - mam pewien kłopot.
Czy Wasze karty (te od Avanti) mają włączoną mobilną autoryzację.
Na stronie, w dziale pomocy, jest info, że jest to domyślnie włączone... u mnie nie jest emotka  
Próbowałem - jak wcześniej - doładować swoje konto lotto przy użyciu tej karty - i klops. Nie udaje się emotka
Przychodzi kod autoryzacyjny ale po chwili sprawdzam status transakcji i "przeterminowana"
Oczywiście o połączeniu z pomocą pluxee nie ma mowy - jakiś durny chat z robotem

EDIT: nie usuwam - bo może komuś się przyda:
wrrr.... mega słabe - ale mam potwierdzenie z Avanti (dzwoniłem) - płatność możliwa tylko w DC  Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#7242143 Napisano: 21.02.2025 11:10:16 w Avanti
aspartaqs napisał(a):

Przed chwilą odebrałem. Żadnym dokumentów. Tylko PIN z SMS-a + nazwisko. Karta PLUXEE

i przy kilku przesyłkach proszą tylko o jeden PIN emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#7242140 Napisano: 21.02.2025 11:05:55 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

A jak się zgłasza te eparagony? Pytam z ciekawości,bo nie miałam z nimi jeszcze do czynienia,a w biedronce jest opcja e paragonu

Aniu - chyba jeszcze żadna z agencji nie dorosła do tego (choć były wyjątki), by całkowicie wyeliminować papierowe wersje...
W C4 e-paragon pojawia się po prostu w aplikacji - a paragon tradycyjny zabierasz z kasy

tak jak pisał halliday to jest e-paragon niefiskalny.
Właśnie w przypadku wątpliwości co do producenta może się czasem przydać (miałem też w c4 taką sytuację) Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

montezuma

#7242054 Napisano: 20.02.2025 20:15:50 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

Szukam osoby, która realizowała kiedyś konkursowy kod BLIK (wypłacanie z bankomatu) na kwotę wyższą niż 800 zł. Mam kilka pytań odnośnie wypłaty - PW emotka

edzia21 - ktoś o tym ostatnio pisał - bank PKO BP pozwala wypłacać 1000zł emotka :

https://www.e-kon...uthor=57449#p7241426 Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

montezuma

#7242006 Napisano: 20.02.2025 15:47:57 w Avanti
gregory04 napisał(a):

Avanti będzie słało karty z DC z przesyłką do rąk własnych. A co mam zrobić gdy żony nie będzie w domu??

to chyba kwestia dobrej woli kuriera... ja mam na szczęście z DPD dobre relacje, więc nie przewiduję kłopotów Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

montezuma

#7242005 Napisano: 20.02.2025 15:46:02 w Czy informują/ informowali?
niunio napisał(a):

montezuma napisał(a):

feliz_21 napisał(a):

Czy T-mobile informował w konkursie z MMoments Galaxy AI? Ktoś odebrał telefon z informacją że wygrał Samsunga?

wg regulaminu mają czas do 22/02

Ale to chodzi o ten z doładowaniami? Tam jest do 28 kwietnia czas... emotka

Radzę się nie sugerować tym 28 kwietnia... potrafią dzwonić nawet miesiąc wcześniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#7241999 Napisano: 20.02.2025 15:40:58 w Wkurza mnie...
krakowskispleen napisał(a):

Wkurza mnie, że znowu zapomniałam, że paragony z Auchana są do niczego i mam paragon, na którym parówki Berlinki są jako parówki CL 😑

wg mnie akurat w Auchan i C4 są bardzo dobre paragony - mają chyba przy każdym produkcie cyfrowy kod, który po wpisaniu na stronie ich sklepu w zasadzie od razu daje odpowiedź na pytanie, czy zakupiony produkt spełnia kryteria konkursu/loterii.
Miałem przed rokiem taką sytuację - bodajże Albedo poprosiło mnie o pieczątkę... wysłałem link do sklepu internetowego Auchan, gdzie po wpisaniu tych cyferek wszystko się wyjaśniło...
Po pieczątkę nie musiałem nigdzie jeździć emotka

EDIT: w C4 warto robić zakupy z ich aplikacją - wówczas na e-paragonie pojawia się dodatkowo zdjęcie produktu - wówczas już absolutnie nie ma podstaw, by cokolwiek było kwestionowane... Wyświetl w wątku >>