Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika montezuma

montezuma

#6270174 Napisano: 16.10.2016 14:09:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

emotka Superfish widzicie nie am czasów 
wczoraj poprawili grę i nie dało się robić czasów z kosmosu
ale dziś znowu gra została shakowana i czasy 6-7 sekund wróciły
pozostało im ukryć czasy żeby nie drażnić ludzi co też uczynili przed chwilą

1. Dziwię się, że wsród tylu doświadczonych konkursowiczów tego typu jaja - jakie mają miejsce przy okazji konkursu  Superfish firmy graal - organizowanego przez albedo - są tak powszechnie tolerowane, ignorowane... Mechanika tego typu konkursów juz dawno powinna byc zarzucona, daje bardzo proste narzędzia do "cwaniakowania", nie ma tu możliwości - chcąc być uczciwym - by normalnie powalczyć w tego typu konkursie... Wszyscy zleceniodawcy powinni miec świadomość, że tego typu pseudopromocje tylko wku...ją klientów a nie budują pozytywne obraz marki. To trochę przydługi wstęp do konkretów:
  2. Proponuję pisać. 
  • na adres:marketing@graal.pl , biuro@graal.pl, :biuroprasowe@graalgroup.com.pl
  • informować o tych wszystkich super czasach 2-3 sekundowych, o usunięciu listy z czasami ze strony, o tym, że NIE DA SIĘ UCZCIWIE wyłonić laureatów w tego typu zabawie
  • O tym, że albedo dało po prostu ciała organizując tego typu mechanikę konkursu
  • O tym, że nie jest to kwestia shakowania strony konkursowych hakerów, ale wynik stosowania powszechnie dostępnych w sieci programów do automatycznego klikania - typu autocliker etc. 
Chodzi mi po prostu o to, by tego rodzaju durne konkursy wyeliminować z rynku - to jest tylko nabijanie kabzy cwaniakom, którzy są bardziej biegli w internetowych sztuczkach. Sam nie brałem i nie zamierzam brać w takich akcjach udziału - mam bardzo długie doświadczenie konkursowe i wkurza mnie, gdy takie niedopracowane g..a konkursowe pojawiają się na rynku.mam nadzieję, że wielu z Was podziela moje zdanie i zarzuci firmę graal mailami w tej sprawie. Ja juz napisałem. Dużo sensowniejsza w tym przypadku bylaby zwykła loteria, czy konkurs rysunkowy. Badziewie typu kto szybciej ułoży puzzle (bez jakiegoś granicznego minimum - co i tak jest bez sensu ale przynajmniej dawałoby szanse normalnym ludziom) powinno juz dawno zniknąć z konkursowego widnokręgu.

Wyświetl w wątku >>

montezuma

#6266153 Napisano: 08.10.2016 11:59:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale jakie sms'y? almette coś wysyła? Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6266150 Napisano: 08.10.2016 11:52:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niestety nie mogę założyć nowego wątku - choć pewnie temat na to zasługuje (nie mam 500 wiadomości na koncie emotka

Dream Car Competition
https://www.dreamcar-c.com/
zastanawia mnie cisza związana z tym "konkursem" - wziąłem w nim udział - w pierwszej i drugiej edycji. (łącznie 3 zgłoszenia)
Nie ukrywam, że jednym z powodów zainteresowania tą zabawą było jury - niekoniecznie całe - ale uznałem, że Cezary Pazura nie narażałby swojej reputacji firmując coś, czego rzetelnie nie sprawdził. W przeciwnym przypadku uznałbym, ze szukają jeleni...
inwestycja niewielka - kilkadziesiąt złotych... ale zawsze - mnożąc to przez tysiące uczestników - wydawało się to być całkiem sensownie pomyślane.

Trzecia edycja - trwająca całe dwa miesiące (już pierwsze odstępstwo od wcześniejszych reguł - każdy etap miał trwać miesiąc) wzbudziła mój niepokój/zastanowienia.
odpuściłem sobie ten etap - wpisowe coraz droższe - zmiana zasad... pomyślałem, że lepiej obserwować rozwój tego projektu
I słusznie - emotka
Okazuje się, że nadal ta ostatnia edycja jest nierozstrzygnięta...
Dodatkowo:
  1. Zniknęło konto z FB
  2. Zniknęło konto z instagramu
  3. Organizatorzy nie odpowiadają na maile - przez pierwsze dwie edycje kontakt był świetny (w sensie szybkości reakcji - mail - po godzinie odpowiedź)
  4. Jurorzy milczą - nie odpisują na wiadomości (napisałem PW na FB do jurorów)
Czy pojawił się jakiś komentarz w sieci? Ktoś coś słyszał/czytał?

Znalazłem tylko jedną stronę na FB z komentarzem do konkursu... i chyba trzeba będzie zgodzić się z założycielem tego profilu:
https://www.faceb...90970536437/?fref=ts
Po co o tym wszystkim piszę?
Dobre pytanie emotka

Cieszę się, ze odpuściłem sobie trzecią edycję - ale mimo wszystko czuję się jednak trochę oszukany.
Planowałem udział w kolejnych etapach/ opracowywałem projekty, etc.?
Ale najważniejsze jest to - pal licho pana Majdana, p. Jastrzębowską (szczerze mówiąc nie wiedziałem przed tym konkursem, kim ona jest) - że jeden z ciekawszych (nie piszę najlepszych) aktorów średniego pokolenia - Cezary Pazura użyczył swojej twarzy projektowi, który - jak wszystko na to wskazuje - okazał się jedynym wielkim szwindlem.
Jestem tym faktem zdegustowany... chciałbym się mylić.
Jeśli ktoś z Was coś słyszał na ten temat - proszę o sygnał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6265888 Napisano: 07.10.2016 17:20:12 w Informują
smolar (biedronka/cola-250) - dzwoniłem - wyniki będą dopiero po niedzieli (poniedziałek/wtorek) - mają regulaminowo 7 dni Wyświetl w wątku >>

montezuma

#6109944 Napisano: 10.11.2015 13:58:27 w Czy informują/ informowali?
katrin1 napisał(a):

montezuma napisał(a):

"Kup kawę - wygraj skuter w Intermarche"
... czy już informują?

Nie

Nie chcę im zawracać głowy... katrin1 - dzwoniłaś, pytałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6109942 Napisano: 10.11.2015 13:55:31 w Czy informują/ informowali?
"Kup kawę - wygraj skuter w Intermarche"
... czy już informują? Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#6105644 Napisano: 03.11.2015 11:35:31 w Informują
PMI - Alma Wedel - tel. 606... Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5935260 Napisano: 24.10.2014 22:10:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lotostory...
Pytanie natury technicznej emotka
Czy ktoś z Was zadał sobie trud przeanalizowania regulaminu? Czy jest tak, że rozstrzygnięcie pierwszego (i analogicznie kolejnych) etapów następuje w przeciągu 5 dni roboczych po jego zakończeniu a powiadomienie laureatów w przeciągu kolejnych 5?
Czy też powinni już dzis (5dni po zakończeniu etapu nr 1) przesłać maile i zamieścić wyniki na stronie?
Wyników nie ma (o zamiarze umieszczania na ich www dowiedziałem sie od miłej pani z działu marketingu - nie ma o tym mowy w reg.) - zatem najprawdopodobniej laureaci nie byli jeszcze powiadamiani... Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5932673 Napisano: 18.10.2014 21:57:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
justina-89 napisał(a):

montezuma napisał(a):

Nietypowa kwestia - czy ktoś z laureatów konkursu Ryłko przerabiał tego typu temat?
...
Wygrałem bon w poprzednim etapie konkursu. Trwa kolejny... Bon dzisiaj został zrealizowany - otrzymałem paragon, ktory na rewersie został opieczętowany i podpisany słowem KONKURS... - uzasadnienie: buty zakupiony przy użyciu bonu nie podlegają zwrotom... (Logiczne - mozna byłoby przecież kupić buty i w przeciągu 7 dni poprosić o zwrot gotówki...)
I teraz pytanie. Paragon (poza wspomnianą adnotacją) niczym się nie różni od "normalnego" -opłaconego gotówką. Czy moze być wykorzystany do udziału w kolejnym etapie - np. przez żonę?

Również wygrałam buty ale żadnej adnotacji na paragonie nie mam:/ i wzięłam kolejny raz udział w konkursie na ten paragon ale wyników jeszcze nie ma

Niestety trafiłem na spanikowaną panienkę, ktora przez ponad kwadrans bezskutecznie próbowała dodzwonić sie do kierowniczki, studiowała jakieś wskazówki dotyczące realizacji bonów - generalnie porażka... Nie miała pojęcia co zrobić w tej sytuacji i na wszelki wypadek ostemplowala, podpisała i oznakowała dodatkowo wydawany z butami paragon... chyba poproszę o odpowiedź drogą mailową organizatora... Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5932594 Napisano: 18.10.2014 17:45:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nietypowa kwestia - czy ktoś z laureatów konkursu Ryłko przerabiał tego typu temat?
...
Wygrałem bon w poprzednim etapie konkursu. Trwa kolejny... Bon dzisiaj został zrealizowany - otrzymałem paragon, ktory na rewersie został opieczętowany i podpisany słowem KONKURS... - uzasadnienie: buty zakupiony przy użyciu bonu nie podlegają zwrotom... (Logiczne - mozna byłoby przecież kupić buty i w przeciągu 7 dni poprosić o zwrot gotówki...)
I teraz pytanie. Paragon (poza wspomnianą adnotacją) niczym się nie różni od "normalnego" -opłaconego gotówką. Czy moze być wykorzystany do udziału w kolejnym etapie - np. przez żonę? Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5915741 Napisano: 11.09.2014 12:13:04 w Informują
Dzwonią po dane z 2 edycji "ładuj się na mistrzostwa"
3 edycja będzie rozstrzygnięta dopiero w przyszłym tygodniu... Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5915736 Napisano: 11.09.2014 12:09:56 w Czy informują/ informowali?
patiska napisał(a):

hejka, czy któś został juz poinformowany odnośnie konkursu #freshmonents.pl ?

dziś mają wysyłać powiadomienia... Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5914235 Napisano: 08.09.2014 14:45:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnike napisał(a):

selenes napisał(a):

agnike napisał(a):

Dostał już ktoś info o wygranej z konkursu Pokaż swój "freshmoment" ?

były już wyniki?

W regulaminie pisze że posiedzenie komisji 7.09 a powiadomienie do 4 roboczych emotka

maile jeszcze nie wyszły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5913400 Napisano: 05.09.2014 18:10:04 w Biedronka
ok - podają adres do wysyłki paragonu - ale jaka jest nazwa ADRESATA??? (jest jakiś link do regulaminu?) Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5848102 Napisano: 09.04.2014 22:55:44 w Kaufland konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

PERSIL.NR PARAGONU.ODP pod 7055

zaczytana-pola napisał(a):

PERSIL.NR PARAGONU.ODP pod 7055

W regulaminie są 2 L emotka
Edit: jednak 1 - na stronie smolara są 2 L
DZIĘKI emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5848092 Napisano: 09.04.2014 22:51:42 w Kaufland konkursy
Próbuje wysłać smsy na 7055 z prefiksem PERSIL ... i mam zwrotke NIEPOPRAWNA TREŚĆ WIADOMOŚCI. SPRÓBUJ PONOWNIE - przecież ten konkurs trwa do dzis ????
Miał tak ktoś z Was? Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5846717 Napisano: 07.04.2014 16:36:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jest wiele sposobów np.Jak wysyłasz smsa to najnowsze programy dostarczają informację, z jakiego telefonu została wysłana wiadomość, więc jak ktoś ambitnie przekłada starter do tego samego telefonu to widać, że to wszystko od jednej osoby.

maribog napisał(a):

Bez problemu można sprawdzić z jakiego modelu telefonu został wysłany sms emotka

emotka Nie podejrzewałam o taką technologię agencji zajmujących się konkami, no,no, ale kto wie....

Ja też nie - ale od pana ze Smolara też usłyszałem zastanawiające zdanie o zawodowcach (przy okazji konkursu persil i Prowansji), których "nie zawsze udaje się "wyautować" - "bo wie Pan, nie może być tak, że stale wygrywają Ci sami - tego się nie da Klientowi wytłumaczyć a jeszcze nas zacznie podejrzewać o powiązania z laureatami... już jedna agencja miała podobne problemy"
i to jest powszechne podejście w agencjach
- w grafie np. kiedyś odbierałem główną nagrodę i żegnając się powiedziałem dla żartu - "do zobaczenia wkrótce" - i szybka zwrotka: "Oby nie - bo Zleceniodawcom by się to wydało dziwne" Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5846652 Napisano: 07.04.2014 15:41:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

mahuska napisał(a):

mia napisał(a):

Czy mam rozumieć, że na intencje Smolara mam nowe startery kupić, bo na stare numery nie wygrywam już, i wtedy będzie wszystko ok?
Trochę to śmieszne, żeby nie powiedzieć żałosne. emotka

niekoniecznie... mam to sprawdzone emotka Jak posłali by łaskawie smsy z persila może jakaś wygrana wpadła emotka

Też mi się wydaje, że mają inną strategię, startery nie pomagają emotka
Chyba mają inną taktykę rozpoznawania tekstów zawodowych konkursowiczów emotka emotka

Trochę poważniej - ale tylko trochę emotka emotka
Zmiana karty w telefonie to jedno - ale czy istnieje techniczna możliwość, by zlokalizować, skąd wiadomość została wysłana (oczywiście w przybliżeniu)? np. poprzez jaki nadajnik "weszła" do sieci...
Jeśli by tak było (o to trzeba by było pytać informatyków u Operatorów) - to teoretycznie organizatorzy mogliby sobie zbudować "bazę potencjalnych zawodowców" i ich eliminować ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5845598 Napisano: 04.04.2014 10:10:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
luckymen napisał(a):

nataszka napisał(a):

A co z m-bankiem IV etap ,ktoś ma jakieś info?

jedna dziewczyna chwaliła się w prima aprillis, ale to chyba nie był żart emotka

chyba raczej był - reguła jest to, że publikują listę laureatów tuż po powiadomieniu głównych... a jak widać listy brak Wyświetl w wątku >>
0 0

montezuma

#5845246 Napisano: 03.04.2014 14:14:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
Proponuję zasypać ich telefonami i wyrazić swoje zdanie na temat tej akcji - może po nich spłynie jak po kaczce... a może ktoś (niejaki p. Adrian) dostanie solidną zje-.kę od szefa i następnym razem potraktuje zgłoszenia poważniej.... Wyświetl w wątku >>
0 0