Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
montezuma
Postów 358
Data rejestracji 11.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
15:09 mail od Avanti - cheetos 100zl
Nareszcie przełamanie Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I baw się później w jakieś durne pieczątki od kierownika sklepu - poświadczające, że to jest GELLWE Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam dostać info na maila, jak naprawią - dzwoniłem dzisiaj.
Mieli już kilkanaście zgłoszeń w tej sprawie od piątku... Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cheetos... co tu się porobiło 0/7... Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://drosed.pl...021/10/regulamin.pdf
Ja jestem na takich gn...w niesłychanie cięty - kiedyś ktoś ukradł moje zdjęcie i wygrał nim konkurs poza Polską...
Już do nich napisałem (też nie brałem w tym udziału) - ale w regulaminie jest mowa o takich terminach przekazania nagród, że nie zdziwię się, jeśli ten złodziej już zdążył wykorzystać skradziony bon Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
EDIT: Informacje o takich Jackach agencje powinny sobie przekazywać z automatu, by koleś dostał dożywotniego bana we wszystkich możliwych akcjach promocyjnych w kraju Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już wczoraj pisałem o tym, że strona konkursowa nie działa jak powinna...
Wysyłamy na Berdyczów
Jutro zamierzam do nich napisać... choć Blue Media działa mi na nerwy jeśli chodzi o sposób komunikacji z ludźmi... Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Próbuję z telefonu, z tabletu, z laptopa... brak potwierdzenia - formularz się zeruje i odświeża po próbie wysyłki odpowiedzi
Ma ktoś podobnie? Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest to strasznie upierdliwe.
Wystarczyłoby te kody nanieść czarnym kolorem i byłoby to wszystko o niebo czytelniejsze Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jaki miły początek tygodnia Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Choć po ostatnich postach - to pewnie część osób 3 razy się zastanowi, czy takie wpisywanie ma sens... Wyświetl w wątku >>
montezuma
Postów 358
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy "idą" bo tak powiedzieli w Avanti? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.