Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no chciałabym, żeby się tak dało, ale już kiedyś miała podobną usterkę, fachowiec się napocił, kilka razy przyjeżdżał, w końcu jakąś część drogą sprowadzał i wymieniał, tylko wtedy zmywarka była na gwarancji... a teraz już nie jest, więc jak to będzie do 150 zł to ja nawet zadowolona będę
bo jak się okaże, że to znowu to samo, to może lepiej będzie nową zmywarkę kupić Wyświetl w wątku >>
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to też chyba nie powinnam była myć naczyń w niedzielę, bo mi się zmywarka popsuła... i jakoś nie chce zacząć działać a już nie jest kurczę na gwarancji
Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś, dawno, dawno temu, po prostu szłam do Empiku i przeglądałam wszystko jak leci - jak był jakiś interesujący mnie konkurs to kupowałam.
A teraz nie mam czasu na ślęczenie w Empiku i w efekcie w gazetowych konkursach prawie nie biorę udziału.
A po takiej informacji wielu gazetom sprzedaż by na pewno wzrosła podobnie jak produktom w promocji
A co do podawania informacji o prasowych konkursach sms - oni więcej na tych smsach zarabiają niż na gazecie Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również gratuluję
I również nie powiedziałabym
Ale to dobrze, że wnuczka będzie miała dziadka do rzeczy Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda tylko że się wcześniej nie zdecydowali, ile w końcu tych kosmetyków trzeba było kupić. Ale jest wygrany zestaw kosmetyków, więc jest ok Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w Lorealu kupiłam 1 produkt, wygrałam i potem się zastanawiałam czy mi dadzą nagrodę czy nie. Na szczęście w końcu z opóźnieniem przysłali kurierem więc nie było tematu.
W MNY już dla świętego spokoju kupiłam 2, akurat używam ich pudru, więc dokupiłam jeszcze kredeczkę No i też z niecierpliwością czekam na wyniki Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
UWAGA NA BIURO OBSŁUGI FUNDUSZY EMERYTALNYCH czy jakieś różne działy obsługi funduszy.
Zadzwoniła do mnie dziś bardzo miła i elokwentna babeczka, wyraźnie się przedstawiając, pytając mnie po nazwisku, czy to ja. Wytłumaczyła, że ZUS przelewał zaniżone kwoty na konta w OFE i oni to teraz sprawdzają, że to taka standartowa procedura, że co 2 lata potwierdzają wszystkie dane, czy są na pewno aktualne i ze jutro przyjedzie do mnie konsultant, wyraźnie powtórzyła jego nazwisko, że z państwową licencją i tak dalej, i że mam przygotować wydruki ze składkami, które dostaję z ZUSu. Jak nie znajdę, to trudno, oni sobie odtworzą, ale lepiej żebym miała. Średnio mi się podobała perspektywa wpuszczanie do domu jakiegoś obcego gościa na podstawie telefonu nie wiadomo skąd, ale po zapewnieniu kobitki, że absolutnie żadnego III filaru nie będzie mi wciskał, już prawie się umówiłam (tylko II filar, co o ironio, akurat było prawdą )
Tyle, że babka po ustaleniu godziny pyta mnie o adres. I tu mi się lampka alarmowa zapaliła - no bo jak to, mój fundusz przecież ma wszystkie dane włącznie z adresem, to po cholerę mnie o adres pyta Babka na to, że ochrona danych i że ona tylko ma móje nazwisko, miejscowość i telefon. No to mnie się kolejna lampka alarmowa zapaliła, bo niedawno zmnieniałam numer telefonu i na pewno żadnemu OFE ani ZUSowi nowego numeru nie dawałam. Babka niezła była w kręceniu, nawet jej głos nie zadrżał, gdy zapytałam, sjkąd właściwqie ma mój telefon, bo ona ma tu w bazie i już.
Koniec końców zakończyłam rozmowę mówiąc, że jak czegoś ode mnie chcą, to niech mi wyślą pismo namój adr5es, który przecież mają, bo ja jej nie podam.
A co się okazało po wygooglowaniu sprawy
http://forum.gaze...E_ktos_slyszal_.html
najprawdopodobniej jakaś agencja ubezpieczeniowa (ale jakaś szersza operacja, bo wychodzi na to, że w różnych częściach Polski działają) zwala się ludziom do domów i namawia na zmianę funduszu.
Kończąc ten przydługi wywód: JEŚLI KTOŚ DO WAS ZADZWONI NIBY Z JAKIEJŚ OBSŁUGI OFE, TO NIE DAJCIE SIÊ NACI¡GN¡Æ NA ZAPROSZENIE OSZUSTÓW DO DOMU
A swoją drogą jestem ciekawa, skąd tak naprawdę mieli mój telefon - czy znowu z jakiegoś konkursu bądź ankiety czy jakiś mój znajomy był tak miły... Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie na szczęście w jednym kawałku wszystko dotarło: podkład, cienie i tusz.
Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i kolejne wyniki Reginy z Selgrosu: nie mam w zwyczaju specjalnie marudzić na gust Szanownych Komisji, ale tym razem to już naprawdę przy niektórych hasłach nie wiem czy się śmiać czy płakać
jest kilka fajnych, ale ta reszta Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma 250, też naliczyłam 180 coś, tak mi się wydaje, że jedno pytanie było podchwytliwe, i nie przyznali wszystkich nagród, bo jak wysłałam na siebie jedną odpowiedź, to dostałam balsam, a jak wysłałam dla mamy asekuracyjnie z inną odpowiedzią, to jej nie ma na liście.
Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdyby w każdym konkursie opisowym wyłącznym kryterium była wartość literacka i profesjonalny poziom haseł, to wygrywaliby pewnie w większości tylko ludzie, którzy się tym tak czy inaczej profesjonalnie zajmują: poeci, literaci, copywriterzy (pozdrawiam wszystkich z forum ). A tak, to nawet osoby, które nie mają jakichś szczególnych uzdolnień mogą coś wygrać. I każdy, kto czyta takie hasła, może sobie pomyśleć: kurczę, też bym coś takiego wymyślił! Następnym razem wezmę też udział, a nawet kupię potrzebne produkty!
I się kręci interesik Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja się przyznam, a co
jakoś bardzo mnie nie docenili, no ale cóż - jak nie ma pralki, ani samochodu też jakoś wygrać nie mogę, to i czajnik z tesco dobry
ale fakt faktem, że dość podoibne i w jednym stylu te hasła. Ale nie to ładne co ładne, ale co się komisji podoba
a appocalipsie gratuluję pralki Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będzie, będzie Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje małe na szczęście jeszcze nie wpadło na pokrywki, póki co demoluje prezenty na dzień dziecka, więc może w sumie nie jest tak źle Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2259,30 Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ej no bez przesady. Też robiłam kartkę na Wawela, też mi szkoda, bo nieźle się narobiłam i nawet wyróżnienia niet, ale wygrana kartka jest naprawdę ok i widać, że bardzo czasochłonna, więc nie czepiajcie się kobiety, że dostała nagrodę.
No taki już urok konkursów - nie każdy może wygrać, a wygrywa najlepszy - zdaniem organizatorów.
Ja gratuluję autka, mam nadzieję, że mnie się też kiedyś trafi Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jestem na liście, ale maila nie mam.
Wyświetl w wątku >>