Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm... niech pomyślę... no niech będzie, mogę ja Wyświetl w wątku >>
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no dobrze, ale dlaczego same blendery i garnki? chyba że coś zmienili i w tym etapie były blendery, a w kolejnych będą wyciskarki i opiekacze. A miało być w każdym etapie po 32 nagrody z blenderów, wyciskarek i opiekaczy Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie nikt się nie odzywał, ale jak poczekamy odpowiednio długo, to może będzie jak z Lirene w Superpharm (w sensie pozytywnych efektów oczywiście ) Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to ja też się powkurzam że nic tam nie wygrałam wrrr a przecież miałam takie akurat gustowne hasła Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale z Kucharka chyba jeszcze będą dzwonić? tam przecież było dużo więcej nagród niż tylko blendery
bo jeśli nie, to też się będę wkurzać Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też to mam Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli chodzi o ten tartak, to sprawdź sobie jedną rzecz - na pewno są przepisy określające, w jakiej odległości od budynków mieszkalnych mogą być zakłady produkcyjne, w tym zajmujące się produkcją uciążliwą - np. wiem, że drukarnia musi być min. 100 metrów od budynków mieszkalnych (czy też działekj przeznaczonych pod budownictwo mieszkaniowe)- przynajmniej kiedyś tak było jak sprawdzałam, na to wtedy możesz jakąś skargę złożyć.
Poza tym nie wiem, czy nie ma jakiejś możliwości uzyskania odszkodowania za spowodowanie znacznego spadku wartości działki przez jakąś inwestycję gminy
Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli chodzi Ci o Kucharka, to zwróć uwagę, czy masz produkt który jest w załączniku w regulaminie. Ja nakupowałam kostek do zupy, zabrałam się za wysyłanie, a tu że zły kod.
Niby wszystkie produkty Kucharka biorą udział, ale jednak nie. Kostki do makaronu, ziemniaków itd ok, ale zupy be Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale wy jesteście - przecież Święta idą, oni już się dawno do domów porozjeżdżali i prędko nie wrócą, jakąś stażystkę albo pechowca w firmie zostawili (bo ktoś musiał zostać) a Wy się jeszcze biedaczki czepiacie, że nic nie wie Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a przedwczoraj jeszcze kosmetyki maybelline z Rossnetu. Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty - dzięki za informację
arta - wszystko, byle nie blender Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niby do 30 października mają czas... więc kto by się tam spieszył mam tylko nadzieję, że się zmieszczą w terminie, w przeciwieństwie do wielu innych organizatorów...
no ale mogliby juz zadzwonić zamiast trzymać ludzi w niepewności Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czekam, ale cisza.
Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie nie, tylko nie słoneczko
pozdrawiam i życzę wielu wygranych Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli specjalnie w tym celu trzeba doładować telefon, na który nie spodziewałam się żadnego dzwonienia, to jak dla mnie za dużo bo jak znam życie, to mogła być oferta boskich maszynek do golenia albo miła Pani twierdząca że dzwoni z polecenia mojego funduszu emerytalnego. A na przyjemność takiej konwersacji nie bardzo mam ochotę wydawać pieniądze.
Ale koniec końców okazało się, że ktoś po prostu pomylił numer Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już chyba wiem, po prostu pomyłka Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365