Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My tu śmichu chichu, a oni napradę nagrodzą takie hasła - tylko tym razem nie opublikują ich
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...![emotka](https://www.e-konkursy.info/img/emots/msn-wink.gif)
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja lubię sobie poczytać
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
starałam się wymyslić cos mozliwie żenującego, ale na taki artyzm się jednak nie zdobyłam. Ale może niesłusznie: Regina - i jest szczęśliwa moja dupina! - to przecież auto miałabym w kieszeni!
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj ja też teraz w Reginie zaszalałam
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo czasem dwie litery mogą powiedzieć więcej niż tysiąc słów...
a prawda z tym wyłanianiem haseł pewnie leży gdzieś pośrodku - ani to zupełne losowanie, ani jakieś studiowanie tych haseł, tylko, jak wcześniej pisała Kalisto, rzucą okiem, a co im wpadnie - bo się wyda interesujace albo inne od reszty - choćby dwie litery - to wybiorą.
I moim zdaniem naprawdę trudno się temu dziwić, i ja już wolę takie częściowe wybieranie niż tak jak pisała Olus15- w przypadku Reginy
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to tym bardziej lubię hasełkowe konkursy
No i pozdrawiam gorąco - bo przy takiej temperaturze ciepło to za mało
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i ku takiemu punktowi widzenia bym się skłaniała - też się nad tym zastanawiałam, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że pusty sms jest dowodem na losowanie - nawet gdyby rzeczywiście losowali, to te wylosowane hasła już chyba musieliby przeczytać, nawet niechcący, nie?
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to nie apropos moich przydługich wywodów mam nadzieję
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo ładnie powiedziane
pozdrawiam
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pozwólcie, że Wam uświadomię, po co robi się konkursy z hasłami. Nie dla pozyskania zdatnych do użycia haseł reklamowych - po to się zatrudnia agencję. Robi się je dlatego, że organizacja loterii to bardzo kosztowny interes - trzeba zapłacić izbie celnej, osobie z uprawnieniami itd. A hasła - rzecz gustu i nie trzeba żadnych pozwoleń i nie wiadomo jakich formalności. Więc skoro jest taniej - to często na taka formę konkursu decyduje się sponsor.
A potem agencja dostaje tony haseł, z których większość jest podobna i równie sztampowa.
Nie wiem, czy pamiętacie, był kiedyś konk Tesco Moje noworoczne postanowienie i wpisy publikowali na stronie. Starałam się to przeczytać. I po kilkudziesięciu stronach miałam serdecznie dość, tym bardziej, że 90% tych postanowień to było rzucę palenie, bedę się odchudzać i bedę więcej kupować w Tesco
No więc agencja coś musi z tego wybrać, i chwała im, jeśli robi to z sensem i szybko, bo jak wiemy, bardzo często tak się nie dzieje.
A ten wybór ma w gruncie rzeczy tylko dla nas znaczenie - bo z punktu widzenia agencji czy producenta losowanie, gdyby nie koszty miałoby większy sens - mniej pracy i nikt niezadowolony by się nie czepiał.
Obrażanie nikogo na pewno nikomu w niczym nie pomoże - bo za chwilę wszystkie konkursy będą wyglądały tak, że najpierw grupa finalistów a potem dopiero wybór nagrodzonych z mnóstwem formalności, albo jakieś inne lajki czy kliki. No bo wtedy przecież to internauci decydują i nikt do organizatorów pretensji mieć nie bedzie.
I na marginesie - ja jakoś dziwnie często wygrywam akurat w konkursach na hasła - a w losowaniech jakoś mniej. Czyli co, jakieś zezowate szczęście mam, czy po prostu ktoś jednak te hasła czyta?
W wielu konkursach nie wygrywam nic, owszem, rozczarowuje mnie to, ale to nie oznacza, że zaraz ktoś losuje, oszukuje, czywybiera badziew.
Tak więc wkurza mnie (co by było na temat) takie marudzenie na agencje i wręcz obrażanie jej pracowników, którzy w zasadzie to nam przysługę robią, nakłaniając swoich klientów do konkursów z hasłami.
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jeszcze zapytam - czy ktoś coś wie o TQI i Vizirze? Dzisaj podobno miały być wyniki? Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i właśnie
Dziwi mnie trochę oczekiwanie od agencji, że ktoś tam będzie skrupulatnie hasełko po hasełku czytał i moze jeszcze punktację nadawał.
Jak są publikowane wyniki to mi się nie chce często tego wszystkiego dokładnie czytać. To że ktoś nie poświęcił kilku dni na wczytywanie się w - w zdecydowanej większości, jak sądzę - stek chały i sztamy - to jeszcze nie oznacza, że zaraz losowali.
A weźcie jeszcze pod uwagę, że w agencjach też inne rzeczy mają do roboty niż rozwiązywanie konkursów.
Grunt, że, przynajmniej moim zdaniem, porządne hasła nagradzają i nie uprawiają żadnej prywaty, a jeśli chodzi o tempo rozwiązywania konkursów, to ja bym chciała, żeby każda agencja tak szybko rozwiazywała
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To tak, jak Sylwester bez Szklanej pułapki
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No niby zgodnie z regulaminem mogli zakończyć konkurs wcześniej, ale nie robi się takich rzeczy konkursowiczom.
To pewnie zemsta za molestowanie ich telefonami o roztrzygnięcia konkursów
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mnie to wkurza. Ale co ciekawe, zdaje się wczoraj admini pousuwali trochę tego spamu, chociaż karniaki się chyba żadne nie posypały.
A co do herbatek - w sumie nie najgorsze, ale jak dla mnie nie aż tak, żeby się wpatrywać w ekran godzinami, a już na pewno nie pod koniec miesiąca
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ech, też tak mam
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już mi trochę wkurzenie się zmniejszyło - złożyłam reklamację, mają podobno bez problemu tą kasę zwrócić
Ale jeśli ktoś wysyłał smsy na finał Mam Talent w sobotę, szczególnie z Plusa, to niech lepiej sobie sprawdzi stan konta
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to teraz się naprawdę wkurzyłam
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najbardziej mi się to wieszanie w sklepach podoba... pojadę zgodnie z regulaminem, nie będzie nic, pojawi się dwa tygodnie póżniej, ja już nie sprawdzę...