Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajna babeczka. taka inna od nadętych bohaterów innych repotraży, co to zgarniają wszystko jak leci
Wyświetl w wątku >>
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pytanie, czy to była modelka, czy właśnie pani naczelna... bo nie było nigdzie nazwiska ani imienia modelki, co mnie też trochę zdziwiło...
Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak, pamiętam Ale u mnie monopol na odgryzanie głów Mikołajom, razem ze sreberkiem, ma córka Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo dziękuję za niocenione źródło wiedzy o współczesnym świecie przynajmniej mam na swoje usprawiedliwienie to, że nie jestem z Wybrzeża
PS. coś tam się domyślałam, ale na te białe kozaczki to bym sama nigdy nie wpadła Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję za wyjaśnienie, może sobie jakiś kajecik założę na nowe słówka w końcu skoro człowiek się całe życie uczy, to na emeryturze też jeszcze może
a mnie wkurza że mi się już chałwa i śliwki w czekoladzie z paczek świątecznych moich dzieci skończyły Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieciuchów miało być Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak poczytałam sobie te wypowiedzi, to się poczułam jak z Marsa albo jak rezydent domu starców co to wogóle za język jest? i czemu moderator nie wywali tych wpisów? przecież na każdym normalnym forum i na różnych firmowych stronach jest wyraźnie powiedziane, że będa usuwane wypowiedzi zawierające treści niecenzuralne, obraźliwe, rasistowskie itd., a tu się moderator jeszcze wdaje w pyskówki i zniża do poziomu dziecióchów, które nie są i nie bedą pewnie ich klientami...
i co to wogóle jest beka Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za info Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o, o, to tak jak ja tylko się obawiam, że w tym wypadku rezerwy nie będzie... chociaż w sumie to nie wiem, czy oni powiadamiali już razem z rezerwą czy nie? Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ech, a mnie właśnie takie rzeczy dobijają - choć nie brałam udziału w tym konkursie, to chyba tak to czasami wygląda - trzeba hasło, a poematy wygrywają.
Ale może jestem nieobiektywna, bo mnie osobiście najlepiej wychodzą teksty góra kilkuzdaniowe i to niekoniecznie rymowane. A do poezji talentu nie mam Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też coś tak szybko ten czas leci... a ja lecę zajrzeć do pieca Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- miarkę z Winiar,
- kosmetyki Tołpa,
- zestaw Dove (ktoś się nieźle narobił przy zaklejaniu taśmą wieczek, ale jest pewność, że nic się w transporcie nie otworzy i nie wyleje )
- zestaw łyżeczek z Bobovity (w podziękowaniu za udział w promocji)
chyba kilka tygodni te rzeczy na poczcie zbierali Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
str 39 w galerii.
a pod spodem praca Jakuba z Tarnowskich Gór, raptem 14 tysięcy głosów. Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, Joan, że nie zabrzmi to jak nagonka na Ciebie, ale muszę się zgodzić z moimi przedmówczyniami. Po przeczytaniu twojego postu pomyślałam sobie wręcz, wbrew moim przekonaniom, że może oszukiwanie to jedyny sposób dla niektórych, żebyś nie tylko Ty ZAWSZE wygrywała.
Trochę rozumiem Twój punkt widzenia - ja też zdecydowanie częściej wygrywam w konkursach, w których, ze względu na bardziej restrykcyjne zasady jest zapewne dużo mniej zgłoszeń i większa szansa na to, że ktoś przeczyta to, co napisałam - ale nawet w takich konkursach nie wygrywam zawsze, powiem więcej - zdecydowanie częściej nie wygrywam wcale.
Rozumiem, że wizja perełki ginącej pośród błota sztucznego tłumu smsów bez pokrycia paragonowego może wkurzyć, ale rzeczywiście wymowa Twojego postu jest mało przyjemna - i to bardziej właśnie dla tych uczciwych, bo reszta takie wypowiedzi i tak ma gdzieś.
Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
byłoby miło z ich strony Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mnie to wkurza, oj wkurza Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na to wygląda I dobrze, bo ostatnie 7,5 kg jeszcze mi leży nienapoczęte w łazience Wyświetl w wątku >>