Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie nie i na pewno nie od razu, skoro agencja cały czas tak robi, a do tego jeszcze jest pełno innych niepokojących rzeczy, jak nieprzestrzeganie regulaminu, zaleganie z wynikami i nagrodami (i kto wie, czy problemem jest tylko agencja, czy może właśnie sponsor).
ale z drugiej strony, po to się zatrudnia agencje i robi konkursy, żeby wizerunek produktu był coraz lepszy a sprzedaż rosła. a takie rozczarowane osoby mają rodziny, znajomych, a nic się lepiej nie rozchodzi niz czarny PR i takie działania to w jakiejś perspektywie ubytek iluś tam potencjalnych klientów. i nawet jeśli być może nikt się tym nie przejmuje, to pozostaje jeszcze jedna kwestia: agencja też negocjuje kontrakty ze swoim klientem, a jakiekolwiek skargi nie są im na rękę.
swoją drogą ja sama się jakoś nie wyrywam żeby juz maila do nich pisać, ale jeśli ominie mnie w ten sposób jakaś większa nagroda, być może nie omieszkam Wyświetl w wątku >>
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie o tym myślałam. i myślę że jest na to sposób: proste wyłuszczenie swojego rozczarowania promowaną marką przesłane do sponsora nagrody, z zapowiedzią nie kupowania więcej danej marki i nie brania udziału w jej promocjach, żeby sobie oszczędzić takich rozczarowań. Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to już jest szczyt wszystkiego człowiek się wkurza, gdy czeka tygodniami na potwierdzenie bycia laureatem przy mniej wartościowych nagrodach, a przy takiej nagrodzie, to ja bym się czuła, jakby mi ją najpierw dali, a potem zabrali
ja nie wiem, czy oni sobie nie zdają sprawy, że robią w taki sposób komuś cholerną przykrość, a takie rozczarowanie ma się nijak do budowania pozytywnego wizerunku promowanych produktów, a o to przecież chyba chodzi firmom, dającym kasę na konkursy Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja słyszałam, że ludzie, żeby sobie z tym poradzić, meldują się z dzieckiem w mieście, czy w miejscowości gdzie chcą, żeby dziecko było przyjęte, np. u rodziny może desperacki krok, ale podobno skuteczny. Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tyle, że właśnie świecą
no chyba, że w niektórych marketach nikt poza jedną rodziną nie bierze udziału i nie mają wyjścia Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tego nie rozumiem wydawałoby się, że te wszystkie kombinacje są właśnie po to, żeby odsiać zbyt często pojawiające się nazwiska czy adresy, ale jak się patrzy na listę, to można odnieść wrażenie, że w komisji jest jakiś konkursowicz-szpieg i tym bardziej całe rodziny wybiera.
Ktoś mnie oświeci o co w tym biega? Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no bo wiesz - po co się tarmosić z wędką, jak się ma konkursowicza w rodzinie Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też bym wolała, żeby była konkretna ilość nagród na sklep, no ale tym razem niestety tak nie jest Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nawet strach taki telefon odbierać - też czytałam jakiś repotraż, w którym staruszek twierdził, że się na nic nie zgadzał, a firma od loterii że wyraził zgodę bo coś tam nacisnął lub powiedział w trakcie rozmowy, a to oznaczało zgodę według regulaminu szopki normalnie, aż sie wierzyć nie chce. jakis urząd zapowiedział wojne z takimi praktykami, ale zobaczymy czy to coś da Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli nie jest po dwie nagrody na sklep, tylko ze wszystkich zgłoszeń będą wybierać nagrodzonych... i finalistów... i potencjalnych laureatów... Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwoni telefon, człowiek odbiera, a tam muzyczka - Feel. Nikt się nie odzywa i po chwili się rozłącza. Za chwilę przychodzą smsy - jeśli słyszałeś muzykę, to gratulujemy, masz szansę na jakieś tam pieniądze, kolejny sms - odeślij smsa, zadzwonimy do ciebie za darmo...
juz coraz bardziej wyrafinowane metody wkurzania ludzi wymyślają. jakby było mało upierdliwych smsów
wkurza mnie to okrutnie, bardziej nawet niż te smsy, bo gdy dzwoni, to człowiek leci do tego telefonu - tylko że zupełnie niepotrzebnie Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za odp.
wcześniej finaliści, teraz potencjalna wygrana... konkurs się zakończył 19 grudnia, przecież nerwicy można dostać czekając na konkrety...
no ale mam nadzieję, że ten sms też do mnie dotrze i nie zostanę na etapie finału... Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja np teraz nic nie mam, a wcześniej miałam smsa o finaliście czy jak to tam było
Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj tak tak, jeszcze jedna kuleczka by się bardzo przydała Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i powyższe zdanie idealnie oddaje styl komunikacji TQG Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakoś tak w to nie wierzę...
jednego tylko nie rozumiem - po cholerę kogoś informują, że np. do końca tygodnia będą wyniki. powiedzieliby po prostu, że nie mają zielonego pojęcia i jak będą to bedą i przynajmniej nie wychodziliby na niesłownych... a tak się człowiek po kilka razy nastawia, a wychodzi jak zwykle Wyświetl w wątku >>