Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...![emotka](https://www.e-konkursy.info/img/emots/msn-wink.gif)
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli tabletka nie daje rady przez 8 godzin, możesz dodatkowo, np.na zmianę co 4 godziny brać tabletki z innym środkiem, np. ibuprom przeplatać z paracetamolem. Tak mi poradziła pediatra gdy moje dziecko miało bardzo wysoką gorączkę, i maksymalna dawka jednego leku nie dawała rady. Ale dobowej dawki jednego leku (lub różnych z tym samym środkiem) przekraczać nie wolno.
Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zobaczcie głównych zwycięzców w obu konkursach - dla pacjentów i dla farmaceutów
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak miałam, też mnie to wkurzyło, a im bardziej się nad tym zastanawiam, tym bardziej mnie to wkurza
już nawet nie e-konki, które zapewne maczały w tym palce, ale najbardziej FB - to jak to jest, jak się zaloguję na forum dla anonimowych alkoholików, wielbicieli filmów przyrodniczych dla dorosłych
ja wiem, że anonimowość i prywatność w internecie to iluzja, ale to już jest przegięcie
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby nie duża ilość konkursów, to nie miałabym konta na FB, bo to jest dla mnie inwigilacja na maxa, ale o co chodzi, że mi się coś samo polubia
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój ma 4 lata i już mu prawie przeszło
jedyna recepta to żelazna konsekwencja - jak dzieciak zobaczy, że wrzaski i tarzanie się po ziemi coś dają, to kaplica. no i ważna jest umiejetność przewidywania - na ile to tylko możliwe, trzeba unikać sytuacji w których się takie ataki histerii zdarzają, no i trzeba się samemu kontrolować, żeby nie stawiać spraw na ostrzu noża, bo jak już się np. czegoś zabroni, to nie wolno zmienić zdania - więc czasem lepiej nie wypowiadać kategorycznych stwierdzeń, żeby się samemu nie zapędzić w kozi róg
w każdym razie życzęc Wam cierpliwości i wytrwałosci w trzymaniu własnych nerwów na wodzy, chociaż wiem, że to cholernie trudne!
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadzieję, że może jeszcze po świętach leżą do góry brzuchami i nie chce się im ruszyć
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dodaj miodu, wtedy od razu lepiej wchodzi
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i herbatki Posti dotarły
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Puchatek
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja po raz pierwszy kogoś zablokowałam. normalnie mi gość inwazję jakąś na pw zrobił
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rzeczywiście, na Mozilli poszło
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko wiesz co, tam jest jakiś problem z zagłosowaniem na konkretny ośrodek, gdy pokazuje się mapa, nie można nic wybrać
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i właśnie. takie posty jak małgorzatyp to już przegięcie.
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no z tą wypowiedzią muszę się zgodzić w całości - zajrzyj choćby do wątku paragony
to nie chodzi o popieranie kombinowania, (chociaż moim zdaniem większość osób na tym forum jakoś kombinuje), tylko o to, że jak to mówią, belkę we własnym oku najtrudniej zauważyć.
i irytuje mnie pastwienie się akurat nad jedną osobą z tego forum, bo wygrała kilka samochodów i wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic się nie bój, jak wygrasz coś lepszego to już Cię Społeczna Komisja ds. Równego Statusu Konkursowiczów wyśledzi...
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i właśnie o to chodzi - nie, żeby dzieciom było lepiej, tylko żeby szybciej poszły do pracy i podatki płaciły
Osobiście posłałabym dziecko do szkoły jak najpóźniej, tylko ja już nie będę miała wyboru. Wyświetl w wątku >>