Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to jak coś będziemy razem robić zadymę Wyświetl w wątku >>
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakiś miesiąc temu były eski o finalistach i cisza... wiem, że przy tej agencji trzeba mieć niezłą cierpliwość, ale nawet nigdzie nie ma info, że trwa weryfikacja... Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
według regulaminu 5 prób w odstępach przynajmniej dwugodzinnych, od 8 do 17.
u mnie zegarek Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żyję w zgodzie z naturą bo...
Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia, po krótkim odpoczynku wracaj szybko ja sobie za chwilę też robię urlop, co by nabrać zdrowego dystansu Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ale wiesz, są takie koncepcje, że wizualizacja marzeń korzystnie wpływa na ich realizację Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no dobra, żeby nie było że ja to nigdy nie narzekam absolwent mnie wkurzył, taki wypasiony wierszyk napisałam, normalnie majstersztyk i nawet nawigacji nie mam a jak będę chciała kupić kolejną butelkę wódki, to mnie mąż na odwyk pośle... konkursowy Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia, no właśnie ja też zauważam, że większość Twoich postów to narzekania, od których można odnieść wrażenie, że nigdy nic nie wygrywasz i cały świat się przeciwko Tobie sprzysiągł... tymczasem przecież wygrywasz dość często i fajne nagrody, wydaje mi się, że nawet częściej ode mnie. tym bardziej nie rozumiem takiego ciągłego narzekania...
że zacytuję marielu: w konkursach się nie przegrywa, tylko nie zawsze się wygrywa. a jeśli konkursy głównie Cię wkurzają i są przyczyną stresu i zgryzot, to może rzeczywiście jakiś urlop jest wskazany. po przerwie wygrasz kubek i będziesz skakać z radości Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ej no Joan, to do roboty Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie o to chodzi, żeby złapać króliczka (czyli jeździć na rowerze, ciąć piłą...) tylko żeby go gonić czyli dłubać sobie w tym żelastwie z radością i mieć dziką satysfakcję, że się samemu takie cudeńko zrobiło... a możliwości są przecież nieograniczone! i jeszcze to można podrasować i tu coś poprawić...
no i wiecie - kompromis w tej kwestii pozwala uniknąć kłopotliwych pytań w rodzaju a po co ci ten kolejny telefon
a w temacie - wkurza mnie że mi się wczoraj drukarka zacięła akurat jak chciałam kupony do polo podrukować tylko 2 zdążyłam, a w sklepie oczywiście ani widu, ani słychu... Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziółko - cała zabawa polega na jednoczesnym połączeniu mikrofal, grilla i talerza crisp - potrawa przypieka się od góry, od dołu i jeszcze mikrofale to przyspieszają. wcześniej bym się nie spodziewała, że jedzenie z mikrofalówki może byc takie dobre albo nawet lepsze niż z piekarnika, a jednak teraz pizzę i nóżki robie tylko w mikrofalówce - po co mam włączać piekarnik na 1,5 godziny, jak mogę coś szybciutko zrobić w mikrofali w 20 minut - a smak jest ok, nawet smaczniejsze jak dla mnie. Piekarnik włączam tylko gdy mam więcej żarcia do zrobienia np. dla gości, bo ta moja mikrofalówka nie jest bardzo duża.
oczywiście nie wszystko się da zrobić w mikrofalówce Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dodatkową ciekawą fukcją jest też gotowanie na parze - dodają specjalny pojemnik, w kilka minut można sobie zrobić marcheweczkę albo kalafiorka, osobiście polecam. Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja niedawno pojechałam w poszukiwaniu sklepu pewnej sieci do starej dzielnicy mojego miasta, nigdzie nie mogłam zaparkować, w końcu udało się koło jakiegoś śmietnika. Wysiadam, patrzę, a tam jakiś menel je śniadanko z tego śmietnika, aż furczy. Patrzeć na to nie mogłam, podeszłam do faceta i dałam mu parę złoty, żeby sobie coś do jedzenia kupił. Potem pomyślałam, że mogłam mu jedzenie kupić, a nie kasę dawać, bo na pewno przepije. No ale wracam, menel stoi przy moim samochodzie zadowolony, w torebeczce jeszce jakieś jedzenie, i mi mówi, że ja tak do niego z sercem, to on mi się odwdzięczył i samochodu popilnował, bo tu jakieś łebki sie kręciły i do samochodu zaglądały, a on ich przegonił.
No i jeszcze chciał żebym mu do piwa dołożyła
Może się ktoś kręcił, a może po prostu jeszcze chciał na piwo - w każdym razie mnie te parę złotych nie zbawiło, a gość miał nieco milszy poranek
ale z drugiej strony kiedyś w drodze na uczelnię codziennie przechodziłam przez dworzec, na którym non stop ktoś mnie zaczepiał i żebrał. Kasy nie dawałam nigdy, a na moją propozycjhę kupienia jedzenia (choć sama nie miałam za dużo pieniędzy)jakoś tak różnie ci, przeważnie narkomani reagowali... raz mnie jeden gościu wkurzył - aż się na nogach słaniał, taki głodny, chce mu kupić słodką bułkę - bułkę? eee no dobrze, ale może nie taką inną, ale coś tam, no mało mnie szlag nie trafił
Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli dobrze rozumiem, to ktoś musi zrobić Twoim aparatem zdjęcie i umieścić je gdzieś w sieci. więc za jakiś czas sprawdź znowu, rzeczywiście możliwe, że w końcu się znajdzie, a na razie zgłos sprawę na policję - gdy znajdziesz zwój aparat w sieci, będziesz wtedy miała podstawę, żeby go odzyskać
swoją drogą nie wiedziałam,że można tak szukać skradzionego aparatu Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakoś tak by mógł Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też czekam - z niecierpliwością Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
będzie OT, ale trudno:
jako członkinię haremu, mnie już dzisiaj nic nie wkurza Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem, jak reszta, ale ja rzeczywiście na łonie natury
mio, pomyśl, że w ten sposób stare rzeczy robią miejsce nowym wygranym a ostatecznie producenci pralek i aparatów też czasem robią konkursy taka seria to nic przyjemnego, ale osobiście jestem zwolenniczką teorii, że chociaż nieszczęścia chodzą parami, to szczęścia przychodzą stadami usiądź sobie, zamknij oczy i pomyśl, jaka Cię czeka kumulacja Wyświetl w wątku >>