Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A że "obcy" ok, ale ujęcie tematu jakieś takie nieszczęśliwe, no i sprawa druga - dziecko, które to po latach obejrzy - załapie żart, a może nie... Wyświetl w wątku >>
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS. A jakiej marki papierosów dotyczy ten konkurs 5minut, bo nie śledzę wątku. Jakieś promocyjne opakowania trzeba kupić, czy jakiekolwiek? Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aczkolwiek w takich momentach nachodzi mnie refleksja, że takie konkursy nie dla amatorów (czyli nie dla mnie)... No chyba że teraz taką zdolną młodzież mamy, to przepraszam. W każdym razie pędzę do kiosku po CD Action, właściwie i zupełnie serio, mają gotowego i świetnego spota reklamowego Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...ile-intermarche.html
Nie widzę w "Na co czekamy", nie wiem, czy coś mi umknęło? Wg regulaminu mają informować do 5.10. Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie chyba najbardziej dobijają codzienne wielokrotne maile od fabryki firanek. Ostatnio firankę spaliłam żelazkiem, siedzę naprzeciwko okien bez firanek, zaparłam się, że nowych nie kupuję... Oni mnie chyba podglądają... Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic się nie przejmuj, skoro w tej obecnej pracy nieba jakoś Ci nie chcą przychylić, to ich strata, jeśli zmienisz pracę. Przecież nie umawiałaś się na wieczną wierność niezależnie od tego, czy będziesz zadowolona czy nie. A jeśli coś nie gra, to nawet lepiej szybciej coś zmienić niż się łudzić, że będzie lepiej... A przecież dopiero jak parę miesięcy popracujesz, widzisz, jak rzeczywiście wygląda sytuacja w danej firmie i masz prawo stwierdzić, ze jednak Ci nie pasuje. Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.tvn24...ie-prawa,488953.html Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zakres prac agencji jest zależny od umowy i przeważnie obejmuje: stworzenie koncepcji konkursu/promocji, obsługę prawną, projekt i druk materiałów promocyjnych (plakaty itd), wykonanie strony internetowej do konkursu, wybór laureatów, zakup i wydanie nagród. Finito. Nawet te materiały reklamowe typu plakaty najczęściej rozwożą po sklepach przedstawiciele producenta albo są dołączane do produktów w hurtowni albo dystrybuowane przez magazyny centralne sieci.
A dystrybucja producentów też nie wygląda tak, że przedstawiciel pakuje "na pakę" żele i rozwozi po sklepach. Co najwyżej odwiedza sklepy, zbiera zamówienia i wysyła je do hurtowni/magazynu centralnego, układa produkty na półeczkach, rozwiesza plakaciki. A produkty przyjeżdżają do sklepu z hurtowni czy tam magazynu centralnego, zależnie czy to sieć czy niezależny sklep. I coś się może posypać w wielu miejscach pomiędzy fabryką a sklepem.
A ktoś, kto koordynuje i zleca promocję ze strony producenta najpierw gada z działem sprzedaży: "To kiedy te żele już będą w sklepach, bo konkurs ma być?" I ktoś tam określa termin, ludek podpisuje umowę z agencją na organizację konkursu, określając jego termin. A potem coś się w dystrybucji sypie, plakaty wydrukowane, strona hula... No co zrobić.
Aczkolwiek rozumiem Twoje wkurzenie jako absolutnie normalnego człowieka (absolutnie nie oszalałego z żądzy wygranej konkursowicza), który jedzie do sklepu na drugi koniec miasta lub do miast sąsiednich żeby sobie kupić akurat te nowe żele a tu jajco. Też tak mam, też nie lubię klamki całować, tak być brakiem konkursowej koordynacji logistycznej poniewierana...
Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dlatego uważam że nie ma co jechać po agencji. Wyświetl w wątku >>
slonko365
Postów 1169
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie natomiast wkurzają Drogerie Laboo - nigdy jeszcze nie było w drogeriach do których zawędrowałam promocyjnych produktów. Bo "tego nie sprzedajemy" Wyświetl w wątku >>