Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nice

nice

#5702180 Napisano: 19.07.2013 11:15:23 w Biedronka
mia napisał(a):

Zaraz, to oni w końcu część biletów posłali listem ekonomicznym, a część kurierem???
Nie ogarniam logistyki tej firmy! emotka

dokładnie z I tury wygrane bilety listem poleconym ekonomicznym a z II tury listem poleconym priorytetowwym a jak ktoś bardzo późno podał dane to dostał kurierem Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702174 Napisano: 19.07.2013 11:12:56 w Biedronka
serene napisał(a):

jej... ja rano miałam nadzieje.... a teraz to już łzy w oczach- bilety na pociąg na dzisiaj do Gdańska mam, hotel opłacony...a biletów brak... emotka

współczuję, nieźle Was urządziła ZASKOCZ Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702136 Napisano: 19.07.2013 10:25:37 w Biedronka
agusia147 napisał(a):

dolly napisał(a):

petunija1 napisał(a):

dolly -może Twój adres też poczta uważa za nieistniejący. emotka Masakra z tym konkiem.

nie, bo mi podali numer przesyłki, wiec jest nadany. Nie wiem, czy w związku z tym się cieszyc, czy płakać

Odnośnie biletów na mecz, to przy zakupie online dają pdf a bilet papierowy dosyłają. Może upomnijcie się o te pdf? Powinni mieć.

raczej nie liczyłabym na to, że wiedzą komu jaki bilet (z miesjcem i rzędem wysłali). Więc to pdf prześlą losowo? A potem się okazę że ktoś już na Twoim miejscu siedzi na papierowy bilet, albo Cię wcale nie wpuszczą na stadion bo pierwszy (zeskanowany przy wejsciu) zostanie normalny bilet. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702117 Napisano: 19.07.2013 10:07:11 w Biedronka
koza.k90 napisał(a):

napiszą Ci czym wysłali

jeśli wczoraj to kurierem

i niech Ci podadzą nr listu - sprawdzisz sobie na
http://sledzenie.poczta-polska.pl/
gdzie utknął

listy przychodzą na pocztę jeszcze po 15 i 18

w pilnej sprawie dzwonię, pytam i odbieram nawet po zamknięciu placówki

U mnie na poczcie nie przychodzą już w ciągu dnia. Pytałam o to Panią kierownik czy jak dzisiaj rano do rozdziału nie ma to czy jutro (skoro poczta czynna do 14 ) mogą być. Ona na to, że nie bo już nic więcej do nich nic nie trafia a w soboty wcale.
Ja mam te nadania listem poleconym ekonomicznym z dnia 16.07.2013 i na stronie ze śledzeniem przesyłek jest tylko info o nadaniu ich i nic poza tym. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702103 Napisano: 19.07.2013 09:56:07 w Biedronka
koza.k90 napisał(a):

nice napisał(a):

Dzwoniłam do listonosza, listy rozdzielone wszystkie a moich listów z biletami nie ma emotka

pisz do agencji i Zaskocza

mnieckarz@mobiltek.pl

zaskocz@zaskocz.com.pl
dorota@zaskocz.com.pl

Tylko co oni mi pomogą jak to gdzieś w sortowanich Poczty Polskiej leży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702097 Napisano: 19.07.2013 09:51:27 w Biedronka
Dzwoniłam do listonosza, listy rozdzielone wszystkie a moich listów z biletami nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702065 Napisano: 19.07.2013 08:56:53 w Biedronka
Zadzwoniłam na swoją pocztę i tam jeszcze listów nie mają podzielonych i nie wiedzą czy jest dla mnie czy nie. Dopiero koło 10 godznki mam zadzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702054 Napisano: 19.07.2013 08:01:13 w Biedronka
Firma ZASKOCZ-yła mnie tym, że sama podjęła się organizacji tego wszystkiego. Myślałam, że to Mobiltek będzie realizował wysyłkę nagród. Pewnie ma większe doświadczenie Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702051 Napisano: 19.07.2013 07:56:32 w Biedronka
serene napisał(a):

darog napisał(a):

dolly napisał(a):

a ja powiem tak, mam w d...e bilet z piątku.
Nie mam pojęcia co zrobić, miały być dla kogoś, a nie ma szans już na dotarcie do zainteresowanego. Dane mieli już w zeszłym tygodniu- ja rozumiem, że muffinki po 2zł ale chol..a biletów się PP nie puszcza emotka

nie pisz im chociaż w ew. reklamacji ze bilet miał być dla kogos.
ja tez mam gdzies bilet który pewnie przyjdzie w pt...nie wezme urlopu by czekac na listonosza, prace koncze o 18.00-wtedy kiedy zamykają poczte. poczta w sob. nie czynna...etc...LIPA! w zasadzie to ok, ze nie mam jak jutro odebrać biletu...bo reklamacja w 100% ZASADNA...

nie do końca...teoretycznie zgodnie z prawem reklamacja nie jest uzasadniona, ponieważ jeśli bilety zostaną dostarczone w dniu dzisiejszym- to wszystkie warunki zostaną zachowane.
Jeśli w regulaminie byłby zapis,że bilety będą dostarczone do czwartku włącznie- to ok, ale tu tego nie ma.
W gestii zwycięzcy jest odebrać bilet od kuriera/poczty dzisiaj, a organizatora nie interesuje już jak to zostanie zrobione emotka Smutne, ale prawdziwe emotka

No sorry ale jak dzisiaj na poczcie nie będzie to jak odebrać. A jak ktoś w pracy a kurier nie zadzwoni nawet tylko awizo walnie (jeśli to uczyni łaskawie) albo po prostu będzie próbował jeszcze raz przywieźć w poniedziałek przesyłkę bez uprzedniego zawiadamiania że był w piątek to co? Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702047 Napisano: 19.07.2013 07:48:18 w Biedronka
mia napisał(a):

Czemu te matoły (pomijam oczywistą opcję kuriera) nie wyślą jeszcze raz tych biletów, ale w formie elektronicznej? emotka

http://super-mecz.pl/
Informujemy również o tym, iż wydrukowany bilet z pliku PDF także uprawnia do wejścia na stadion.

Swoją drogą, to jest świetna pokazówka, jak można błyskawicznie zarżnąć kampanię reklamową. emotka

Oni pewnie nie spisywali jakie (w sensie miejsce rząd) bilety komu wysłali. No i co komu mogą wydrukować w takim układzie, gdy bilety nieimienne-wejściówki. Na jedno miejsce byłyby dwie osoby? Jedna z biletem papierowym a druga z elektronicznym Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5701929 Napisano: 18.07.2013 20:46:10 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

dorfika napisał(a):

anet napisał(a):

Właśnie przeczytałam hasełko z frugo na fb z 11, jest świetne ! emotka

zgadzam się! Jest świetne emotka

kwestia gustu wiadomo, trochę mi zgrzyta w nim, to że pomysł z kutrem już został eksploatowany

też mi się to nasunęło na myśl Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5701826 Napisano: 18.07.2013 17:50:25 w Biedronka
sssylwiaaa napisał(a):

Właśnie przeglądam wygrane hasełka w II turze konkursu i zastanawia mnie, dlaczego moje hasełko jest typowane do otrzymania nagrody a nie dostałam żadnej informacji o wygranej....

Swoją drogą... to i lepiej, przynajmniej nie muszę się martwić, że bilet nie dojdzie na czas emotka

Druga sprawa - dlacego rower wygrało hasło, które nie zawiera w sobie słowa piłka? Nie żeby mi się nie podobało ale...

Zainteresowani niech sprawdzą w wynikach.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5701812 Napisano: 18.07.2013 17:32:43 w Biedronka
Mam pytanko, co będzie jak jutro jednak nie dojdą te bilety wysłane listem poleconym ekonomicznym? A listonosz w następnym tygodniu będzie je chciał nam wręczyć? Odmowa i zwrot do nadawcy oraz reklamacja z naszej strony. Czy ich odbiór i dopiero reklamacja? Listy są nadane za zwrotnym potwierdzeniem odbioru, tak wynika z info o śledzeniu przesyłki. Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5701758 Napisano: 18.07.2013 16:27:45 w Biedronka
malenka89 napisał(a):

nice napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Powinni w sobotę postawić jakiegoś przedstawiciela przed stadionem, który będzie rozdawał bilety tym, którzy ich nie dostali emotka No bardzo jestem ciekawa jak oni to rozwiążą.... Chcieli zaoszczędzić no to mają emotka

ja nie wiem co tu można zaoszczędzić emotka bo różnica jest raptem 0,50 zł więc co to za oszczędność emotka

mnie bardziej chodziło o to, że powinni bilety wysłać kurierem.... wiadomo jak nasza poczta działa i nawet priorytet mógłby nie dojść na czas emotka

No tak powinno to wyglądać. Priorytetem pocztą to już był ktoś odważny ale ekonomicznym to nie wiem co mu przyszła za myśl. Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5701720 Napisano: 18.07.2013 15:46:44 w Biedronka
malenka89 napisał(a):

Powinni w sobotę postawić jakiegoś przedstawiciela przed stadionem, który będzie rozdawał bilety tym, którzy ich nie dostali emotka No bardzo jestem ciekawa jak oni to rozwiążą.... Chcieli zaoszczędzić no to mają emotka

ja nie wiem co tu można zaoszczędzić emotka bo różnica jest raptem 0,50 zł więc co to za oszczędność emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5701650 Napisano: 18.07.2013 14:48:56 w Biedronka
alamak napisał(a):

Doszły bilety z II etapu emotka PP priorytet, wysłane wczoraj.

doszły bo nadane priorytetem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5701640 Napisano: 18.07.2013 14:43:48 w Biedronka
mia napisał(a):

nice napisał(a):

Oni są jacyś nie z tej planety. Muffinki wysłali kurierem. Bilety z I tury, gdzie dawno w zeszłym tygodniu mieli dane listem poleconym ekonomicznym 16 lipca po 14 godzinie. Zgroza

Ekonomicznym? emotka emotka
Ktoś oszalał? Toż to i tydzień może iść, jak nie lepiej! emotka

tak ekonomiczny to do firmy w której pracuję czasm idzie i ponad tydzień a na stronie jak wpisuję nr nadania by wyszukać przesyłkę to nawet nie ma, że trafiła już do jakiejś centrali czy cokolwiek. jest tylko info gdzie została nadana i o której godz. Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5701625 Napisano: 18.07.2013 14:33:55 w Biedronka
oryginalny80 napisał(a):

doszedł bilet z drugiego etapu podobno na adres rodziców, więc z jednej strony się ciesze, ale to pokazuje jaki mają bałagan skoro jeszcze nie wszystkie z pierwszego etapu do Was dojechały.

a możesz sprawdzić kiedy nadany i czy priorytet czy ekonomiczny? Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5701618 Napisano: 18.07.2013 14:30:52 w Biedronka
Oni są jacyś nie z tej planety. Muffinki wysłali kurierem. Bilety z I tury, gdzie dawno w zeszłym tygodniu mieli dane listem poleconym ekonomicznym 16 lipca po 14 godzinie. Zgroza Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5701602 Napisano: 18.07.2013 14:25:17 w Biedronka
petunija1 napisał(a):

rwas napisał(a):

bilety z 1 tury zostaly nadane po godz 14 we wtorek poleconym ekonomicznym, emotka
hmmm nie bede komentowala ....

emotka Litości... emotka emotka emotka

Dokładnie,też to sprawdziłam bo wydębiłam od Pani nr nadania listu. To jakaś masakra. Wyświetl w wątku >>
0 0