Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nice

nice

#5704916 Napisano: 23.07.2013 13:00:11 w Wkurza mnie...
babariba napisał(a):

u nas również masakryczny upał, a tu mamy małą siostrzenicę na wakacjach, a wyjść z domu się nie da

a u nas zimno i wiatr spory, zero słońca, same chmury emotka Ja chcę troszkę ciepełka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702759 Napisano: 19.07.2013 20:04:08 w Biedronka
apoccalipsa napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

ja nie dostałam smsa na temat anulowania czy stawienia się w mufinkowym punkcie a mam 2 bilety

a odesłałaś im mailem nr biletów ?

nie, dzwoniła do mnie pani, podałam i nic nie mówiła, że anulowane czy że mam się zgłosić do mufinkowego punktu

A no właśnie, czyli jakim cudem "nagle" WSZYSTKIE anulowane?
Ciekawe czy PZPN by na takie coś poszło, w końcu to oni są twórcami tych biletów.

A czy jest ktoś kto odesłał nr swojego biletu który otrzymał 18 lipca a nie dostał sms, że nowe bilety dla wszystkich są do odbioru w ich punkcie? Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702714 Napisano: 19.07.2013 18:52:13 w Biedronka
paulinschen napisał(a):

kammaro napisał(a):

nice napisał(a):

paulinschen napisał(a):

Pani właśnie mi napisała, ze trzeba podać swoje dane i dane osoby upoważnionej do odbioru nagrody. Tylko do dzisiaj!

no dobra ale czy ktoś wie, czy jak ktoś otrzymał już bilet to musi się udać po nowy a ten co ma w garści jest nie ważny?

Tak wynika z smsów!

nawet dużymi literami napisali "WSZYTSKICH" emotka

A to ciekawe, bo ponoć co niektórzy nie dostali takich smsów wcale, więc nic "teoretycznie" o tym fakcie nie wiedzą. I co pójdą sobie jutro na mecz i ich nie wpuszczą? Bo co? Bilet jest oryginalny, do sprawdzenia itd itp Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702708 Napisano: 19.07.2013 18:46:30 w Biedronka
paulinschen napisał(a):

Pani właśnie mi napisała, ze trzeba podać swoje dane i dane osoby upoważnionej do odbioru nagrody. Tylko do dzisiaj!

no dobra ale czy ktoś wie, czy jak ktoś otrzymał już bilet to musi się udać po nowy a ten co ma w garści jest nie ważny? Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702640 Napisano: 19.07.2013 17:38:20 w Biedronka
Chciałabym mieć 100% pewność, że tamten co się otrzymało to jest anulowany a z drugiej strony to ciekawe jak to uczynili? Musieliby to załatwić z PZPN-em przecież tam są kody kreskowe, które system skanuje na bramkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702635 Napisano: 19.07.2013 17:34:24 w Biedronka
mia napisał(a):

nice napisał(a):

jak to WSZYSCY? Ci którzy już mają bilety to też? A po cóż to jak bilet już w ręce?

Jak to po co?
Skoro ci geniusze jeszcze raz rozdają/drukują bilety, a nie mają numerów tych, które do ludzi dotarły, to muszą rozdać wszystkim, żeby się miejsca nie zdublowały... emotka emotka emotka

no nie, zaraz mnie szlag mnie trafi, porąbało ich czy co emotka Czy ktoś wie od której godziny te bilety będą wydawać? Bo 200 osób to nie mało. Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702610 Napisano: 19.07.2013 17:16:51 w Biedronka
oryginalny80 napisał(a):

Do pełni zaskoczenia brakuje żeby nam napisali źe zaszła mała pomyłka i bilety nie są na ten mecz. emotka A co do słodkiego upominku z ich strony, to już widzę jak ochrona je zabiera przy wejściu z uśmiechem zapraszając głodnych kibiców do stadionowego bufetu.

dokładnie jak napisałeś, bo tam nie można wnosić nic do picia i jedzenia emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702608 Napisano: 19.07.2013 17:15:22 w Biedronka
jarko44 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

ja nie dostałam żadnego smsa Dzwoniła pani spytać o nr biletów i nic nie mówiła
moze to dotyczy tylko osób do których bilety nie dotarły?

wyraźne to masówka, ja mam na wszystkie telefony, bilety doszły, wspominają WSZYSCY mają stawić się w ich cyrkowym namiocie

jak to WSZYSCY? Ci którzy już mają bilety to też? A po cóż to jak bilet już w ręce? Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702584 Napisano: 19.07.2013 16:59:43 w Biedronka
miszczu napisał(a):

jarko44 napisał(a):

Wcielają w życie na ostro filozofie zawartą w nazwie ZASKOCZ. Boje się ich kolejnych wiadomości, może przed odbiorem trzeba będzie np zjeść muffinki na czas emotka emotka ?

Hahahhaahha emotka na czas... bo przed terminem przydatności emotka

plus z zaskocz enia dostaniesz dokładkę po tym co nie zdołał ich upchnąć w żołądku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702437 Napisano: 19.07.2013 14:42:46 w Biedronka
Oni chcą mejla z nr biletu tylko od tych co go dostali, tak? A ci co nie dostali nie musza pisać mejla do nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702396 Napisano: 19.07.2013 14:21:29 w Biedronka
Czy ktoś wie czy ZASKOCZ będzie tym co nie dostali biletu przesyłali e-bilet w pdf? Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702344 Napisano: 19.07.2013 13:54:40 w Biedronka
mia napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

a teraz przyszedł sms z prośbą o nr biletów emotka emotka emotka emotka

emotka emotka emotka

OMG emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702312 Napisano: 19.07.2013 13:23:53 w Biedronka
zibek napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

nice napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

skoro oni tacy rozgarnięci, że ślą bilety poleconymi ekonomami, to wcale bym się nie zdziwiła, gdyby nie mieli listy co komu dali

a PZPN w bazie danych musi mieć przynajmniej PESEL przyporządkowany do danego biletu

A skąd wiadomo czy oni przypadkiem nie mieli tych wejściówek dużo wcześniej zakupionych u PZPN a teraz je tylko porozsyłali do laureatów.

na pewno mieli, ale teraz muszą podać dane kto na jakim miejscu siedzi

to na wypadek jakiejś rozróby - takie przepisy

Ok, tylko skąd wiedzieć, gdzie miałem siedzieć? emotka emotka

no właśnie, skoro bilet nie dotarł Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702311 Napisano: 19.07.2013 13:23:02 w Biedronka
koza.k90 napisał(a):

nice napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

skoro oni tacy rozgarnięci, że ślą bilety poleconymi ekonomami, to wcale bym się nie zdziwiła, gdyby nie mieli listy co komu dali

a PZPN w bazie danych musi mieć przynajmniej PESEL przyporządkowany do danego biletu

A skąd wiadomo czy oni przypadkiem nie mieli tych wejściówek dużo wcześniej zakupionych u PZPN a teraz je tylko porozsyłali do laureatów.

na pewno mieli, ale teraz muszą podać dane kto na jakim miejscu siedzi

to na wypadek jakiejś rozróby - takie przepisy

No to kiego grzyba wcześniej sobie tego nie spisali? Na takim meczu towarzyskim to raczej nie spodziewają się rozróby i dlatego nawet wpuszczają młodzież bez opiekuna dorosłego, tak słyszałam Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702302 Napisano: 19.07.2013 13:17:19 w Biedronka
Nie no to są jakieś jaja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702295 Napisano: 19.07.2013 13:09:33 w Biedronka
koza.k90 napisał(a):

A skąd wiadomo czy oni przypadkiem nie mieli tych wejściówek dużo wcześniej zakupionych u PZPN a teraz je tylko porozsyłali do laureatów. Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702286 Napisano: 19.07.2013 13:05:48 w Biedronka
koza.k90 napisał(a):

przed chwilą dostałam maila, że wystarczy skan biletu, żeby wejść na stadion

ciekawe

prosiłam o pdf

emotka
o bożesz co za organizacja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702285 Napisano: 19.07.2013 13:04:01 w Biedronka
miszczu napisał(a):

babka z zaskocz dzwoni i pyta czy dotarł bilet emotka dodatkowo prosi o podanie nr. biletu emotka emotka to co oni nie wiedzą co wysyłają ? Ja pierdziele...

no przecież przewidywałam to, że nawet nie mają spisane co komu wysłali -jaki bilet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702282 Napisano: 19.07.2013 13:02:59 w Biedronka
darog napisał(a):

dolly napisał(a):

serene napisał(a):

a jaką firmą kurierską wożą bilety?

GLS

? mi napili że Poczta Polska, list wysłany we wt, nie wiem, czy był dzisiaj listonosz...jestem w pracy...na poczte też nie zdążę...
Składam reklamacje i tyle

z tego dnia 16.07.2013 są wszystkie listy nadane poleconym ekonomicznym i dlatego takie jaja są. Gdyby dali priorytet to dawno by u nas były emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nice

#5702241 Napisano: 19.07.2013 12:28:27 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

ZASKOCZ, ZASKOCZ i jeszcze raz ZASKOCZ!!! emotka emotka emotka

A w ogólniejszym sensie, głupota ludzka. Od pewnego etapu powinna być karalna. emotka

i mnie również to WKURZA, nie pwoem jak bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0