Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nice
Postów 1758
Data rejestracji 27.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tak jest taki zapis w regulaminie, że nie mozna przekazać na inną osobę. Nawet na dziecko Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, bo właśnie mi się zdawało, że gdzieś czytałam że do kogoś dotarły. A do mnie nie. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja Ci zawtóruję, bo to moja wymarzona wygrana, na krórą czeka już u mnie miejsce w kuchni Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam taki zapis w regulaminie Timotei z Biedronki:
23. W ciągu 7 dni kalendarzowych od otrzymania telefonicznego zawiadomienia o wygranej, Laureat zobowiązany jest do przesłania listem poleconym (decyduje data stempla pocztowego) na adres biura Organizatora: ARTFUL PRODUCTION ul. Kaczorowska 13, 02-495 Warszawa z dopiskiem „Timotei . Biedronka”, następujących danych:,
a) dane osobowe Laureata: imię i nazwisko, adres zamieszkania, numer NIP, numer PESEL , numer telefonu z którego wysłano zgłoszenie,
b) oryginał dowodu zakupu promocyjnego
c) Podpisanego oświadczenia o następujące treści:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przesłanych danych osobowych zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 nr 101, poz. 926 ze zm.) przez administratora danych osobowych UNILEVER POLSKA Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (02-676), ul. Domaniewska 49 oraz przez Artful Production Dorota Zielioska z siedzibą pod adresem: Szosa Lubicka 150A/92, 87–100 Toruo (podmiot, któremu administrator danych osobowych powierzył przetwarzanie danych osobowych na podstawie umowy) w celach i w zakresie związanym z organizacją i przeprowadzeniem
str. 4
konkursu „Wakacje z Timotei trwają dłużej”, w celach związanych ze sprawozdawczością finansową związaną z konkursem oraz w celu zamieszczenia tych danych na liście zwycięzców konkursu, która zostanie opublikowana na stronie internetowej https://www.facebook.com/timotei/. Oświadczam, że zostałem/-am poinformowany/-a o tym, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, jak również o przysługującym prawie dostępu do danych oraz możliwości ich poprawiania lub żądania ich usunięcia Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
*gram o bilety
*gram o słuchawki
do wyboru Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest na stronie, proszę :
http://www.carref...20w%20Carrefour.ashx Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi nic takiego nie mówił, tylko że potrzebuje adres do wysyłki Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten konkurs trwał na przełomie lipca i sierpnia. Zakończył się chyba 4 sierpnia a do wygrania był roczny zapas Fairy. Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda, bo chciałam bilet Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwonili do kogś dzisiaj z biletami Czy tylko do tych co wczoraj nie odebrali? Wyświetl w wątku >>
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
nice
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja chcę koncert, ale do mnie nie dzwonią Wyświetl w wątku >>