Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
iszhara
Postów 3405
Data rejestracji 05.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, nic takiego. Wyświetl w wątku >>
Marzenia się spełniają...
iszhara
Postów 3405
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadza się ale promocja dotyczy wybranych produktów, oraz wybranych marketów. Wyświetl w wątku >>
iszhara
Postów 3405
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A można wiedzieć w jakich są nominałach -3 x 100 zł? Wyświetl w wątku >>
iszhara
Postów 3405
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie pojawiają się wpisy w MDW o kosmetykach Nivea - więc wyglądajmy cierpliwie dziś kurierów. Wyświetl w wątku >>
iszhara
Postów 3405
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy tym szczęśliwcem jest ktoś od nas z forum? Wyświetl w wątku >>
iszhara
Postów 3405
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zauważyłam że nie napisali którego tygodnia Wyświetl w wątku >>
iszhara
Postów 3405
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok, dzięki za podpowiedź - choć mam nadzieję że jakoś do tego 30.09 nagroda jeszcze tam dojdzie.
U mnie w mieście jest tylko jedna drogeria Rossmann - a wogóle jak poszłam po odbiór to panie zrobiły taki oczy, że szkoda słów. One nawet nie miały zielonego pojęcia co to jest rossnet.pl Chyba jakieś szkolenie by im się przydało o firmie w której pracują i którą reprezentują... Wyświetl w wątku >>
iszhara
Postów 3405
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli co nagroda przepadła, dawno to było? Wyświetl w wątku >>
iszhara
Postów 3405
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie w mieście jest tylko jedna drogeria więc nie mam z tym problemu, ale można spróbować zadzwonić i zapytać telefonicznie czy w danej drogerii jest nagroda dla takiej osoby... Wyświetl w wątku >>
iszhara
Postów 3405
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wzięli już mój numer telefonu i powiedzieli że się skontaktują jak nagroda do nich dojedzie ale cały czas cisza.... Boję się żeby nagroda nie przepadła bo odbiór do dnia 30.09.2009r. Wyświetl w wątku >>
iszhara
Postów 3405
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iszhara
Postów 3405
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iszhara
Postów 3405
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie ja też chyba zmieniłam - więc już wszystko jasne.... Wyświetl w wątku >>
iszhara
Postów 3405
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iszhara
Postów 3405
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak wyjaśniła się ta sprawa z kurierem który nie chciał Ci dostarczyć paczki? Wyświetl w wątku >>
iszhara
Postów 3405
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja czekam - dostałam tylko jedną paczkę a czekam jeszcze na kilka Wyświetl w wątku >>
iszhara
Postów 3405
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(*)(*)(*) ... Wyświetl w wątku >>
iszhara
Postów 3405
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(*)(*)(*) ... Wyświetl w wątku >>