Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#3712639 Napisano: 20.09.2010 05:48:19 w Paragony
radosna napisał(a):

Szukam paragonu z 8 września z EKO. Mam paragony za 15 zł, ale bez produktu promocyjnego, bo koleżanka Mamy nie doczytała regulaminu i kupowała dla nas rzeczy po prostu za 15 zł.
Uwaga! Dzwonią od dzisiaj z EKO.

Okazuje się, że mam jednak dobre paragony.
Co za ulga emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3712631 Napisano: 20.09.2010 05:46:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
anava napisał(a):

http://www.dbajolinie.pl/konkurs2.html

szukam wyników tego konkursu

A ja nieśmiało szukam wyników tego konkursu:
https://www.e-kon...rticles-2-66672.html
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3711461 Napisano: 20.09.2010 10:04:27 w Carrefour konkursy
bethan napisał(a):

radosna napisał(a):

office@graspgroup.eu

Możecie pisać, może dostaniecie ciekawszą informację o Velvecie emotka

Nie odpisują!

Ja najlepiej wiem o tym, że nie odpisują. Na dwa tygodnie mejlowania otrzymałam ten jeden list i dalej cisza.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3711425 Napisano: 20.09.2010 09:49:57 w Carrefour konkursy
office@graspgroup.eu

Możecie pisać, może dostaniecie ciekawszą informację o Velvecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3711401 Napisano: 20.09.2010 09:42:24 w Carrefour konkursy
malenka89 napisał(a):

czy wiadomo coś na temat velvetu? emotka

Szanowna Pani,
uprzejmie informuję, że laureaci obu konkursów są w trakcie informowania. Procedura wydłużyła się w czasie z powodu braku kontaktu z niektórymi laureatami. Regulamin zobowiązuje nas do ponawiania prób kontaktu z tymi osobami.

Pozdrawiam

Marlena Lach
office assistant

--- To wiadomość sprzed kilku dni ---

Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3711210 Napisano: 20.09.2010 08:15:02 w Paragony
Szukam paragonu z 8 września z EKO. Mam paragony za 15 zł, ale bez produktu promocyjnego, bo koleżanka Mamy nie doczytała regulaminu i kupowała dla nas rzeczy po prostu za 15 zł.
Uwaga! Dzwonią od dzisiaj z EKO. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3706924 Napisano: 17.09.2010 06:42:46 w Pomocy!!!!
ati88 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ninka28 napisał(a):

rafal100 napisał(a):

czy ma ktoś może teraz problem z łączeniem z allegro??

wszyscy:)

oszczędzali na informatykach no i klops emotka emotka emotka

a u mnie jest wszystko ok emotka

U mnie też wszystko działa.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

radosna

#3705785 Napisano: 17.09.2010 10:53:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
bethan napisał(a):

radosna napisał(a):

tereniagno napisał(a):

radosna napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Patrzę sobie właśnie na wyniki Ajaxa z Reala emotka

A ja bym tak chciała sobie popatrzeć na wyniki Velvetu z Carrefoura emotka

Ani Velvetu,ani Always emotka

Wiem, że konkurs Velvetu z Tesco, w którym były do wygrania 3 vouchery po 5000 zł był rozwiązany w poniedziałek tzn. dzwoniono do laureatów (nie do mnie, ale znajoma osoba spoza forum wygrała). Przepraszali za opóźnienie wybierania laureatów z powodu urlopu itp. Tak więc pewnie wyniki Velvetu z Carrefoura możemy się pewnie spodziewać bliżej Bożego Narodzenia emotka emotka emotka

Jeszcze pytanie, czy BN tego roku emotka

Ale mnie podkusiłaś emotka
Właśnie wysłałam takiego mejla emotka
Szanowni Państwo!
Bardzo proszę, aby konkurs Velvetu w Carreforuze był rozwiązany do Bożego Narodzenia bieżącego roku. Skoro laureaci nie będą mogli pójść do kina latem, to niech sobie pójdą w czasie miłych
Świąt Bożego Narodzenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3705431 Napisano: 17.09.2010 08:40:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
tereniagno napisał(a):

radosna napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

A ja bym tak chciała sobie popatrzeć na wyniki Velvetu z Carrefoura emotka

Ani Velvetu,ani Always emotka

Wiem, że konkurs Velvetu z Tesco, w którym były do wygrania 3 vouchery po 5000 zł był rozwiązany w poniedziałek tzn. dzwoniono do laureatów (nie do mnie, ale znajoma osoba spoza forum wygrała). Przepraszali za opóźnienie wybierania laureatów z powodu urlopu itp. Tak więc pewnie wyniki Velvetu z Carrefoura możemy się pewnie spodziewać bliżej Bożego Narodzenia emotka emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3703998 Napisano: 16.09.2010 02:47:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilonar2301 napisał(a):

A ja bym tak chciała sobie popatrzeć na wyniki Velvetu z Carrefoura emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3700796 Napisano: 15.09.2010 07:29:53 w Paragony
Pojechałam dzisiaj do Polomarketu, aby kupić produkty Ariel na konkurs, w którym jest do wygrania pralka. Odplamiacza nie ma i już nie będzie w jedynym warszawskim sklepie. Szukam taniego paragonu za produkty potrzebne do konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3698044 Napisano: 13.09.2010 08:32:11 w Carrefour konkursy
asiabuczkowska napisał(a):

a z always to coś wiadomo?

Tyle samo co z Velvetem emotka ))
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

radosna

#3692837 Napisano: 11.09.2010 11:26:23 w Wkurza mnie...
buskowianka napisał(a):

wkurza mnie moje własne lenistwo,nic mi sie nie chce robić a sprzątanie czeka,i woła głośno;)

chyba to przez to że pracy nie mogę znaleźć kolejny miesiąc i to mnie dobija emotka emotka emotka emotka chyba jakaś deprecha mnie łapie czy co:(

Nawet seks jest banalny i nie kręci Cię???
http://ktusia.wrz..._-_jesienna_deprecha

Życzę odfrunięcia podłego nastroju w siną dal!
Przeżywam niejedno załamanie, bo kłopotów mam wiele, chociaż latek mam niewiele ...
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3692831 Napisano: 11.09.2010 11:20:55 w Wkurza mnie...
W razie chęci dowiedzenia się, co jest z rozwiązaniem konkursów Velvet, proszę o e-maile
pod adres:
office@graspgroup.eu
bo mnie chyba tam mają dosyć i olewają moje
zapytania. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3690689 Napisano: 10.09.2010 12:47:37 w Carrefour konkursy
Odnośnie VELVETU - dzisiaj otrzymałam taki mejl:

Szanowna Pani,

uprzejmie informuję, że laureaci obu konkursów są w trakcie informowania. Procedura wydłużyła się w czasie z powodu braku kontaktu z niektórymi laureatami. Regulamin zobowiązuje nas do ponawiania prób kontaktu z tymi osobami.

Pozdrawiam

I co Wy na to?

Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3690104 Napisano: 10.09.2010 09:30:09 w Wkurza mnie...
Gdyby ktoś wkurzał się rozwiązaniem konkursów Velvetu, to informuję, że otrzymałam taką informację o przeciąganiu się wyników:

Szanowna Pani,

Pozdrawiam

I co Wy na to? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3685492 Napisano: 08.09.2010 12:13:03 w Pomocy!!!!
Wysłałam kod na konkurs (literowo-cyfrowy) na numer 7168 i otrzymałam w odpowiedzi informację, że kod jest nieprawidłowy. Dzwonię do agencji obsługującej konkurs i mówię, że mój kod na pewno jest prawidłowy. Pani sprawdza kod, który został zarejestrowany w systemie i mówi, że zamiast pewnych liter np. zamiast i jest podkreślnik itp. Twierdzi, że sms-y ze starych telefonów (czyli z mojego) system inaczej przetwarza.
Teraz pytanie z innej beczki. Czy inne sms-y np. do konkursu Cifa i Domestosa, Ajaxu, Naturelli i innych - które według mnie były niczego sobie i uważałam, że w chociaż jednym powinnam coś wygrać - mogły też być inaczej zapisane i przez to idiotyczne w odczytaniu? Bo może to jest przyczyną mojego niewygrywania w ostatnich czasach? Mam telefon w Plusie - Sony Ericsson T310 i teraz widzę, że muszę wygrać sobie nowy. Bardzo proszę o podanie konkursów, w których można łatwo wygrać telefon, bo na razie odechciało mi się branie udziału w konkursach emotka
I jeszcze jedno pytanie. Ostatnio w sms-owych biorę udział tak jakoś zawsze ostatniego dnia. A może to też jest przyczyna tego, że żaden esek o wygranej do mnie nie dochodzi. Czy czas wysłania nie ma jednak znaczenia? Kiedyś miałam więcej czasu i pisałam na początku konkursu. Teraz ciągle zabiegana mam zwykle zryw konkursowy ostatniego dnia wieczorem.
Dziękuję za uwagę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3684989 Napisano: 08.09.2010 09:16:17 w Carrefour konkursy
6 września napisałam e-mail na
office@graspgroup.eu
z pytaniem o rozwiązanie konkursu Velvetu.
Do dzisiaj cisza. Może zaczniemy wysyłać więcej mejlów?
Wyświetl w wątku >>
0 0