Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Szanowna Pani ........,
Dziękuję za poniższe uwagi, obawiam się jednak, iż konkursy będą zmierzały właśnie do tego aby zmienić zasady weryfikacji zgłoszeń. My jako Agencja będziemy naszym klientom takie rozwiązania bardzo mocno polecać,
pozdrawiamy
I w końcu nie wiem, czy się zastosują do moich uwag czy nie. Odpowiedź bardzo wymijająca i dziwna. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ile razy dzwonią z Tesco z Tchibo?
Wczoraj nie odebrałam. Dzisiaj Mama nie potrafiła powiedzieć im mojego nowego numeru. Czy zadzwonią jeszcze raz?
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Lucynko! Mama jest dla nas najważniejszą osobą w naszym życiu. I Twoja też dla Ciebie była najważniejszą osobą. Ale na pewno nie chciałaby widzieć Ciebie smutnej i zapłakanej. Nie płacz, myśl o niej, ale nie płacz. Przytulam Ciebie bardzo mocno i ogromnie współczuję.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Szanowni Państwo,
Wszystkie decyzje związane z dalszym przyznawaniem nagród zostały czasowo
wstrzymane.
Jak tylko będziemy mogli przekazać ostateczne wyniki, zostaniecie Państwo o
nich poinformowani.
Pozdrawiamy
Coś czuję,że bardzo zaostrzą regulamin konkursów albo przestaną je organizować. Nasze reklamacje, zażalenia itp. itd. doprowadziły do tego, że g.... z tego mamy. Ja tam siedzę spokojnie, nie pospieszam przy rozwiązywaniu konkursów, nie narzekam na listę zwycięzców i cieszę się tym, co mam Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Za 500 stów sprzedam, bo mam dwa tzn. z dwóch sklepów.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Też nie znam szczegółów, ale ktoś mnie prosił o zakup paragonów do tego konkursu, więc prośbę tę zamieszczam. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ubawiłam się!
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wybrano 100 finalistów konkursu Powrót do szkoły Leclerc - 80 z nich zostanie laureatami (nagrody głównej lub dodatkowej), a pozostała 20tka stanowi listę laureatów rezerwowych.
Życzymy powodzenia!
Trzeba im uświadomić, że mają wybierać laureatów, a dopiero potem osoby z listy rezerwowej. Bo to jest denerwujące i ponosimy niepotrzebne koszty przesyłania paragonów oraz niepotrzebnie podajemy dane. Potem mi dzwoni jakaś tam baba i chce mi sprzedawać biżuterię przez telefon (tak jak dzisiaj). Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Odwołuję alarm, bo chyba ten konkurs jeszcze nie został rozwiązany (poza główną nagrodą), albo może się mylę.
Ten pan mówił o konkursie, w którym były do wygrania zestawy kosmetyków, a sam konkurs był na nazwę nowych perfum. Zupełnie nie kojarzę o jaki konkurs chodzi. Przepraszam osoby, które do mnie pisały, że wprowadziłam je w błąd. Pozdrawiam.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie mam nagrody, a wysłałam dane z paragonami.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dawno już tej zmory nie miałam, ale słyszałam ostatnio o plastrach na opryszczkę i ciekawi mnie, czy one coś dają?
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane