Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#3877173 Napisano: 18.11.2010 06:55:23 w Paragony
kitty11 napisał(a):

szukam paragonu na dwa produkty Timotei z datą od 30 września 2010 r. do 13 października 2010 (odkupię/zamienię na..) wiadomość proszę na prv.

Chyba wszyscy tu na forum wolelibyśmy, abyś szukała tego paragonu pod starym nickiem. Wtedy może bardziej by ktoś przychylił się do Twojej prośby.
Jeśli wygram aparat, to też będę poszukiwać paragonu i na pewno jako radosna, a nie bolekilolek11.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3865730 Napisano: 15.11.2010 09:14:37 w dzis mam urodzinki
Dziękuję za życzenia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3865706 Napisano: 15.11.2010 09:09:22 w Wkurza mnie...

radosna

#3865633 Napisano: 15.11.2010 08:42:39 w dzis mam urodzinki
Dzisiaj mam 22 urodziny ... jestem jeszcze taka młoda ... emotka i dlatego dzisiaj przyjmuję kwiaty, biżuterię, ciuchy, kosmetyki i nawet samochód mogę przyjąć emotka Jestem taka niewymagająca emotka
Wieczorem wypiję za Wasze zdrowie i Wasze spełnienie marzeń m.in dużo wygranych! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3865089 Napisano: 14.11.2010 09:36:52 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

radosna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

radosna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

no to ładnie!
ale nie będę sie martwić...chyba że wygram a ponieważ ostatnio rzadko mi sie to zdarza to szanse marne,

no to teraz wygrasz jak mur beton emotka

bo życie bywa przewrotne emotka emotka emotka

I w dodatku laptoka emotka

ale laptopy dadzą tym, co wysłali najwięcej zgłoszeń emotka

Widzę, że czytasz regulaminy ... w przeciwieństwie do mnie. I to też mnie wkurza, że nie mam cierpliwości do ich czytania! Kiedy je czytam, to ... wściekam się!
emotka

a ja się wściekam jak nie czytam emotka

kiedyś mi auto przeszło koło nosa, bo produkt nie był regulaminowy, wiec mam niezłą nauczkę emotka

Czy to właśnie po tym smutnym fakcie zmieniłeś nic z radosny na wściekły? emotka emotka

nick miało być ... Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3865086 Napisano: 14.11.2010 09:36:28 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

radosna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

radosna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

no to ładnie!
ale nie będę sie martwić...chyba że wygram a ponieważ ostatnio rzadko mi sie to zdarza to szanse marne,

Widzę, że czytasz regulaminy ... w przeciwieństwie do mnie. I to też mnie wkurza, że nie mam cierpliwości do ich czytania! Kiedy je czytam, to ... wściekam się!
emotka

a ja się wściekam jak nie czytam emotka

kiedyś mi auto przeszło koło nosa, bo produkt nie był regulaminowy, wiec mam niezłą nauczkę emotka

Czy to właśnie po tym smutnym fakcie zmieniłeś nic z radosny na wściekły? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3865078 Napisano: 14.11.2010 09:35:33 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

swoją droga wkurza mnie że jak mam paragonów kilka to nie wygrywam zazwyczaj wcale, jak jeden to sie trafi czasem kumulacja-2 esy-2 wygrane, no!

i wkurza mnie że jak mi się hasła wydaja ok to doopa, i często wygrywaja te na które nie liczę,

ale bardzo mnie cieszą ciepłe słowa i oferty ratunku powyżej i za nie serdecznie dziękuję emotka

Z naszych paragonów zrobisz sobie serpentyny na Sylwestra!
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3865071 Napisano: 14.11.2010 09:34:27 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

radosna napisał(a):

Zamówiłam dla pięciu osób mających małe dzieci próbki pieluszek Pampers. Dostała je tylko jedna osoba. Reszta dziwnym zbiegiem okoliczności nie dotarła emotka

Też się nie doczekałam tych próbek (choć na stronie pod ponad miesiąca status - wysłane???) - to było wysyłane listem zwykłym?

Tak, listem zwykłym, niestety emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3865061 Napisano: 14.11.2010 09:31:50 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

radosna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

no to ładnie!

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3865032 Napisano: 14.11.2010 09:26:50 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

no to ładnie!

Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3865021 Napisano: 14.11.2010 09:24:15 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

no to ładnie!

Pomożemy!
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3865018 Napisano: 14.11.2010 09:23:32 w Wkurza mnie...
Zamówiłam dla pięciu osób mających małe dzieci próbki pieluszek Pampers. Dostała je tylko jedna osoba. Reszta dziwnym zbiegiem okoliczności nie dotarła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3865014 Napisano: 14.11.2010 09:21:53 w Wkurza mnie...
Do mnie w tym roku nie doszło kilka listów tzw. normalnych, zaginęły dwa priorytetowe i jeden polecony. Dobrze, że w przypadku tego ostatniego, agencja reklamowa uznała kopię potwierdzenia nadania listu poleconego (w którym był paragon). Poczta Polska jest tragiczna. Dodam, że priorytet potrafi iść i dwa tygodnie!
PS. Szkoda, że nie zaglądają na nasze forum pracownicy PP. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3864527 Napisano: 14.11.2010 07:22:18 w Paragony
olus15 napisał(a):

radosna napisał(a):

Zaintrygowana poszukiwaniami paragonu przez wiolę2087 ... wzięłam udział w konkursie, nie mając paragonu. I to jest straszne, bo mnie podkusiliście tym tematem, a do Tesco było za daleko, by pojechać po Timotei. Może nie za daleko, ale nie chciałam jechać z małym synkiem. Stworzyłam radosną kartkę emotka
Mam nadzieję, że poratujecie potem paragonem emotka

ty też poszukujesz emotka
czy zalogowałaś się przez przypadek pod stałym nickiem
bo już nic nie rozumiem
Czy w Timotei trzeba było kupować w Tesco?
Nie grałam tam ale z tego co się orientuję to nie

Ja nie poszukuję paragonu, bo jeszcze nic nie wygrałam. Napisałam prawdę, że dzisiaj stworzyłam kartkę nie mając paragonu. A czy się spodoba, to wielka niewiadoma. Gdyby nie ta dyskusja, to na pewno nie wzięłabym udziału w tym konkursie. A tak to mnie dzisiaj podkusiliście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3864455 Napisano: 14.11.2010 07:06:02 w Paragony
A dlaczego zakładacie, że poszukuje paragonu na nagrodę główną? Przecież jest jeszcze 50 aparatów? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3864449 Napisano: 14.11.2010 07:04:52 w Paragony
Zaintrygowana poszukiwaniami paragonu przez wiolę2087 ... wzięłam udział w konkursie, nie mając paragonu. I to jest straszne, bo mnie podkusiliście tym tematem, a do Tesco było za daleko, by pojechać po Timotei. Może nie za daleko, ale nie chciałam jechać z małym synkiem. Stworzyłam radosną kartkę emotka
Mam nadzieję, że poratujecie potem paragonem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3862921 Napisano: 14.11.2010 09:21:15 w Inne mniejsze markety
Tak ze zwykłej ciekawości poczytajcie sobie o właścicielu EKO:
http://wyborcza.b...,Ekoszczesciarz.html Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3861029 Napisano: 13.11.2010 12:06:41 w Rossmann
natie napisał(a):

evja napisał(a):

Słuchajcie a ja mam mały problem. Poszłam dziś odebrać dwa prezenty w Rossmanie w kozienicach. A kobitki mówią ,, Nie mamy już prezentów, tym razem dostaliśmy mniej? Co to ma znaczyć ;/? Miał ktoś tak ;/?

pisz maila! Mi ostatnio też panie nie chciały wydać prezentu, bo nie wchodził im na kasę.. dostałam odpowiedź od rossnetu, że mnie przepraszają (podałam im ten kod oczywiście i swoje dane, okazało się, że kod był prawidłowy i powinien działać) i żeby mnie nie fatygować ponownie do drogerii to próbki pocztą przyślą.. i dostałam emotka

A ja dałam Babci i Dziadkowi dwa kody, Dziadek poszedł do Rossmanna i dostał dwa stare prezenty, znowu z tym liftingiem pośladków emotka Specjalnie dałam mu kody po to, by miał drobiazgi dla siebie. Ale on nie wiedział, że dają mu stare prezenty.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3859090 Napisano: 12.11.2010 04:01:07 w Rossmann
gargi napisał(a):

radosna napisał(a):

A ja mam inny problem. Poszłam do Rossmanna, miałam dwa kody. Kobieta wklepywała je trzy razy i za każdym razem wyskakiwało, że za długi kod. I co teraz robić?

a wklepywała po naciśnięciu daj prezent czy w miejsce gdzie kody produktu? bo u mnie wklepywała właśnie w to złe miejsce i sama musiałam ją uświadomić, żeby inaczej zrobiła emotka

Dziękuję Ci bardzo. W takim razie muszę jutro podszkolić ekspedientki mojego Rossmanna emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#3859083 Napisano: 12.11.2010 03:58:33 w Carrefour konkursy
W sprawie plakatów pisałam do Grasp Group (czy to na pewno oni organizowali konkurs - bo już nie mam regulaminu) dwa razy i dwa razy zero odpowiedzi.
Jedynie w sprawie biletów (dzisiaj wysyłanych) do kina raczyli mi dwa razy odpisać (na pięć mejli).
Z tymi plakatami trzeba coś zrobić, bo przecież nikt z nas nie otrzymał ani jednej sztuki. Może sobie wytapetowali agencję? Wyświetl w wątku >>
0 0