Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Odnośnie konkursu HIPP to chyba masz rację - według mnie brakuje tej dwójki z przodu i ja zaznaczę pierwszą odpowiedź, czyli 60 (prawidłowo 260), bo inne odpowiedzi nie pasują.
Wyświetl w wątku >>
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Tak masz rację. I dlatego przy numerze swojego szefa napiszę Maciuś Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Każdy z nas ma inną historię życiową, na której podstawie można napisać książkę.
Ale moja Mama ma dwoje znajomych, którzy rozstali się z powodu przeczytania przez kobietę sms-u w telefonie męża. Zdrada prędzej czy później wyjdzie na jaw. Obydwa związki rozpadły się po dwudziestu kilku latach małżeństwa. I co najciekawsze - mężczyźni wcale nie byli potulni, wręcz są aroganccy do dzisiaj! Dzisiaj jest Dzień Faceta, a oni zawsze będą zdradzać, nie licząc się z uczuciami kobiet, nie licząc się z uczuciami własnych dzieci, z opinią społeczną i przede wszystkim z opinią własnych rodziców. Prawda jest bolesna! Trzeba być czujną! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://demotywato...804702/Moj-pomysl-na Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.tesco....-a-med/regulamin.pdf Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Do Wielkanocy mają czas
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dziękuję za odpowiedź. To się Tesco nie wysiliło, nie każdego stać na wyjazd za granicę. Lepszy byłby bon do Tesco za 100 zł. Wcześniej też się nie wysilili w pewnym konkursie (Pasaż Tesco), bo dawali samochód na 3 dni, ale bez paliwa (co jest ewenementem przy takich konkursach z samochodami na weekend czy na tydzień). Tesco popraw się! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A co Wy wiecie o realizacji tych bonów? Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wstrzymajcie się z kupnem Always do 2 marca. W dzisiejszej gazetce jest konkursu ulubionej agencji TQ Group - będzie trwał od 2 marca - na e-kuponie oczywiście (do wygrania autka i bony po 100 zł). Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dziekuję!
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja wciąż czekam na golarkę.
Szukam telefonu do Media Contact Sp.
ul. Podłęknicka 30, 41-303 Dąbrowa Górnicza - w google nie ma Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Facet?
http://nicalbonic...FACET-TO-SWINIA.html
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mam nadzieję, ż4 są to prawidłowe odpowiedzi w konkursie Orange
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://wyborcza.b...ial_w_loterii_i.html Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nigdy nie miałam z tym problemu. Ludzie podróżują, mają rodziny w innych miastach, wyjeżdżają służbowo itd. nie ma z tym problemu.
Wyświetl w wątku >>