Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#5034130 Napisano: 22.02.2012 08:35:33 w Rossmann
Gdyby ktoś z Was miał o jeden kod na chusteczki Babydream za dużo, to z przyjemnością przyjmę. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5033961 Napisano: 22.02.2012 07:35:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
Odnośnie konkursu Logitech - czy zakup w Avansie się nie liczył? - to pytanie mojej koleżanki spoza forum. A ja nie umiem odpowiedzieć jej na to pytanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5028934 Napisano: 20.02.2012 05:35:36 w Wkurza mnie...
Wiadomość dla bardzo wkurzonych użytkowników poczty na WP. Dostałam takiego mejla w odpowiedzi na skargę:

Witam,

Tak, aktualnie trwają prace konserwatorskie na serwerach pocztowych i podobne błędy mogą się jeszcze w dniu dzisiejszym pojawiać. Prace te mają na celu usprawnienie działania poczty w przyszłości. Przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5028320 Napisano: 20.02.2012 02:30:26 w Wkurza mnie...
visserarthur napisał(a):

morał z tego płynie taki: chcesz wkurzyc forumowiczow?-zaloz watek byle jaki

Nowy wątek narzekanie czas założyć wkrótce,
będę sobie narzekała trzeźwa i po wódce. emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5028316 Napisano: 20.02.2012 02:28:38 w Wkurza mnie...
Matriciumy i sosery przeszły obok nosa
i dlatego, moi drodzy, jestem zła jak osa! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5028283 Napisano: 20.02.2012 02:20:25 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

wkur.... mnie poczta na wp emotka emotka emotka emotka

Poczułam się lepiej, czytając Twe słowa,
bo przez pocztę WuPe boli mnie cuś głowa emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5027512 Napisano: 20.02.2012 09:24:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maribog napisał(a):

dianek napisał(a):

maribog napisał(a):

radosna napisał(a):

maribog napisał(a):

mia napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

A gdzie to pytanie na stronie viledy ma się pojawić,strasznie muliła ta strona i nic się nie pojawiło,a teraz to już piszę,że następna szansa od 12.

No mi się nawet pojawiło, ale odpowiedzi już nie przesłało, bo diabli stronkę wzięli emotka

Powinno być na środku, tylko że u mnie jest i tak strasznie mało czytelne, bo pojawia się na innych zapisach i litery się mieszają emotka

Dyskusja o konku , którego nie ma w bazie...

A to już jest:
http://www.konkur...a.pl/o_konkursie.php

BAZ¡ nie można nazwać tematu forum emotka

przecież wisi w topie teraz...

Zobacz godzinę dodania - dobra koniec tej dysputy emotka

Nie biorę udziału w tym konkursie, ale go dodałam do topu teraz, aby nie dyskutowano o konkursie widmo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5027456 Napisano: 20.02.2012 09:02:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maribog napisał(a):

mia napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

A gdzie to pytanie na stronie viledy ma się pojawić,strasznie muliła ta strona i nic się nie pojawiło,a teraz to już piszę,że następna szansa od 12.

No mi się nawet pojawiło, ale odpowiedzi już nie przesłało, bo diabli stronkę wzięli emotka

Powinno być na środku, tylko że u mnie jest i tak strasznie mało czytelne, bo pojawia się na innych zapisach i litery się mieszają emotka

Dyskusja o konku , którego nie ma w bazie...

A to już jest:
http://www.konkur...a.pl/o_konkursie.php
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5027442 Napisano: 20.02.2012 08:56:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vilemo napisał(a):

czyli po prostu trzeba wysłać po zakupie i tyle?

Tak, więc mam nadzieję, że skończymy raz na zawsze ten temat. Poprawka ma być też w regulaminie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5027435 Napisano: 20.02.2012 08:49:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Informacja od Palette:

(...) Nie ma konieczności wysłania SMS z
odpowiedzią w dniu zakupu. Ważne jednak, by data/godzina na paragonie była wcześniejsza niż data/godzina wysłania SMSa.

Informacja ta zostania również zweryfikowana na stronie WWW, gdzie niestety wkradł się błąd. Przepraszamy za pomyłkę. (...) Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5026470 Napisano: 19.02.2012 02:58:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
clearka napisał(a):

bethan napisał(a):

toner5 napisał(a):

leelee napisał(a):

2.5 Data i godzina dowodu zakupu (czyli data i godzina zakupu na paragonie kasowym) produktów musi być wcześniejsza niż data wysłania SMSa konkursowego.

wczesniejsza nie oznacza dni tylko tez minuty, ze np wyslac w dniu zakupu produktu ale dopiero po zakupie, a nie wczesniej...

A kiedy w ogole regulamin zostal zmieniony? Ja mam paragon z 05.02 a gralem 08.02 emotka

Regulamin, którym posiłkowała się żona, był w takiej formie jeszcze 10 lutego - tzn. bez zapisu, że trzeba słać esa w dniu zakupu, sprawdziłem we właściwościach pliku

No właśnie, ja kupiłam 11, a dzisiaj widzę inny zapis w regulaminie. Chciałam dzisiaj posłać sms.

Napiszcie proszę od kiedy obowiązuje nowa wersja regulaminu Palette?
A może ktoś ma starą wersję regulaminu, ze starym zapisem? Byłabym bardzo wdzięczna za podesłanie mi tamtej starej wersji na pw.
Może być albo kopia, albo zapis w pdf, wordzie, jakakolwiek forma, byle było po staremu...
Z góry WIELKIE DZIÊKI emotka

Ja też jestem zainteresowana starą wersją, ponieważ wczoraj przesłałam paragony, a moje eski były wysyłane w innych dniach. I nie wiem, czy uznają mi to. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5026420 Napisano: 19.02.2012 02:19:27 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Tusco - codziennie wyższe ceny emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5026196 Napisano: 19.02.2012 12:15:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asia670 napisał(a):

czy zdarza się wam wykorzystywać np. te same sms na różne konki i zjakimi efektami?

Zdarza się, że wysyłam prawie taki sam sm. Ale nie można nastawiać się, że ten sam sms znowu przyniesie mi nagrodę, bo to wszystko zależy od agencji reklamowej, która ten konkurs organizuje. W związku z tym mam pytanie - jak oceniacie agencje? Która lubi ambitne pisanie, która wesołe, a która nie lubi rymowanek?
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5025544 Napisano: 18.02.2012 06:59:18 w Paragony
Kupię 2 paragony na konkurs Hortexu w Intermarche. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5025428 Napisano: 18.02.2012 05:33:21 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie robienie z dzieci dorosłych. Ta druga para od prawej jest koszmarna!!!!!!
http://demotywato...ore-ambicje-rodzicow Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5023866 Napisano: 17.02.2012 06:14:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odnośnie Palette i biżuterii - czy wiecie jak nazywa się ten zestaw i czy jest tylko w jednym kolorze? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5023711 Napisano: 17.02.2012 04:09:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
toner5 napisał(a):

Palette raz jeszcze, sprawdziłem swoją kopię, i mam tak:

2.3.2 wysłanie zgłoszenia do Konkursu, zgodnie z pkt. 2.2., wysyłając SMS z prefixem „Palette” o treści Palette.wypowiedź konkursowa na numer 7043 („SMS konkursowy”) (koszt SMS-a 0,62 zł brutto, organizator konkursu Albedo Marketing sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu).

nic nie ma, że w dniu zakupu emotka

Dzisiaj wyraźnie mi pani powiedziała, że paragon musi być sprzed daty wysłania eska, ale na pewno nie mówiła że sms musiał być wysłany w dniu zakupu. Tak zwykle robi Unilever. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5023580 Napisano: 17.02.2012 02:32:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasiach napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

gracet napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

bartula napisał(a):

kasiach napisał(a):

agicho napisał(a):

Mam pytanie czy wszyscy dostali przelew z Prymata za grudzień, czy jest osoba,która nie dostała jak ja emotka

ja tez nie dostałam...

ja też

ja też nie mam emotka
ani na @ ani na fb nie odpisują emotka
Na który adres wysyłałyście ? ten z regulaminu, czy ten z oświadczenia ?

też czekam
wysyłałam na ten z regulaminu
może prześlą kasę po zakończeniu konkursu wszystkim wygranym

za grudzień większość osób dostało już przelewy
emotka

dostałam od prymatu maila

Uprzejmie przepraszamy za opóźnienie przelewów dla laureatów I etapu konkursu. Zapewniam jednocześnie, iż wszystkie przelewy zostały już przez nas wykonane, pozostaje więc czekać na realizację przez bank. Gdyby w połowie przyszłego tygodnia nie pojawiła się wygrana kwota na Pani koncie - bardzo proszę o kontakt.
Opóźnienie wyniknęło z wielu przyczyn - m.in. z faktu, iż większość laureatów konkursu przesłała nam swoje oświadczenia pod koniec regulaminowego czasu, co przyblokowało naszą księgowość. Raz jeszcze przepraszamy, dziękujemy za udział w konkursie oraz za cierpliwość i gratulujemy wygranej, którą niebawem Pani otrzyma.
Pozdrawiam,

To czekamy, bo ja też nie mam, chociaż oświadczenie przesłałam szybko, a nie pod koniec regulaminowego czasu. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5022253 Napisano: 16.02.2012 06:21:37 w Wkurza mnie...

radosna

#5021809 Napisano: 16.02.2012 02:43:45 w Popraw sobie humor...
angi napisał(a):

radosna napisał(a):

aurorcia napisał(a):

radosna napisał(a):

Dla Was wszystkich!
Życzę Wam słodkiego, miłego życia!

http://www.paczekdlaciebie.pl/144447

dzięki emotka pączek apetyczny,a do tego 0 kalorii,więc nie pójdzie w boczki emotka

Pączki zawsze idą w piersi!!!!!!!!

Taaa raczej w biodra...

Ale w męskie biodra, nie damskie!
Wyświetl w wątku >>
0 0