Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mogłaś napisać, że jedzie wygranym autkiem ... wtedy byłoby jeszcze piękniej ))
Wyświetl w wątku >>
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
O właśnie! To samo chciałam napisać. A potem ktoś sprzeda paragon ze złą datą i po nagrodzie.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dziękujemy. Zapraszamy ponownie.
Denerwują mnie takie grzecznościowe zwroty Najbardziej w sklepach Tchibo.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Odebrałam dzisiaj wygrany papier i kupiłam drugi ze zniżką 50%. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja już odebrałam papier, który wygrałam. Wzięłam go z półki, do kasy podeszłam z kodem, pani kasjerka wbiła kod i u niej pokazała się kwota 0 zł. Za drugi zniżkowy papier - też oczywiście podałam wydrukowany kod - zapłaciłam 4.99 zł. To samo zrobiłam z pastą Colgate i Always (kody zniżkowe).
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Idziesz z kodem do kasy, przedtem bierzesz papier z półki, pani przy kasie wbija kod i wyskakuje jej, że papier kosztuje 0 zł. I sobie idziesz z papierkiem do domu ... Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja też lubię upały! A z tym narzekaniem na nie to żartowałam oczywiście. Na pocieszenie dodam, że od wtorku upaliki wracają
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mia ... a czy przypadkiem to nie Ty narzekałaś na upały? Chmurka to usłyszała i wodą polała!
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gdyby nie to, że w tym konkursie wysyła się numer paragonu, to bym Ci oddała nawet dwa ... a tak to już niestety za późno ... wysłałam eski dziś rano.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ujdzie - ale to są mniejsze okna i może wady widać mniej wyraźnie. Facet mi odpowiedział, że tak ma być tzn. mają być nieregularne oczka i pasy w zależności od kąta padania światła. Tylko, że ja czegoś tak paskudnego u innych nie widziałam. I jeszcze mi pisze, że użył najlepszych w Polsce materiałów. W kuchni też jest źle, ale to małe okno za lodówką - od biedy można przymknąć oko. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Byłam bardzo zajęta, nie przyglądałam się tym siatkom. Teraz okazuje się, że ta w dużym pokoju jest jakby pasiasta - ni to biała, ni to szara, ni to czarna. Oczka mają nieregularne sploty. Jednym słowem jest paskudna! A wykonawca mi mówi, że tak ma być, bo zawsze te siatki mają nieregularne sploty, mogą mieć przebarwienia i różnie wyglądać w zależności od padania światła. Nie mogę się z tym zgodzić. To prywatny wykonawca i nasza korespondencja wygląda tak, że ja swoje, a on swoje. Czy rzeczywiście moskitiery mogą mieć takie nieregularne pasy, nieregularny splot oczek? U innych moskitiery są jednolite? Gdzie można poskarżyć się na prywatnego wykonawcę? Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.media-contact.pl/colgate/
Konkurs jest rozwiązany. Laureaci dostali eski 2 lipca.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A tak zamontował żyrandol:
http://demotywato...c-instrukcji-montazu
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A mnie obudził po północy pierwszy komar w tym roku.
Dostał poduszką po łbie po pięciu minutach poszukiwania.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Drugi taki paragon z Kauflandu z tą samą datą i godziną 18.03 zamienię na paragon z Biedronki. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dziękuję za sprzątnięcie gacka znienacka
Ja wiem, że ziółko jest jedno - najlepsze na świecie
Wyświetl w wątku >>