Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Moja walka o nagrody była bezowocna.
Otrzymywałam mejle w tym rodzaju:
Szanowni Państwo,
Wszystkie decyzje związane z dalszym przyznawaniem nagród zostały czasowo
wstrzymane.
Jak tylko będziemy mogli przekazać ostateczne wyniki, zostaniecie Państwo o
nich poinformowani
pozdrawiamy Wyświetl w wątku >>
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A ja to nawet nie wiem z jakiego dnia on ma tę nagrodę. Cieszy się jak dziecko, a ja pewności nie mam, że wygra - chociaż szczerze mu tej nagrody życzę. Co zrobić z tym TQ Group, aby po ludzku przyznawało nagrody. Może macie jakieś pomysły? Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A ja jestem bardzo ciekawa, co lubi Columbit. Może osoba nagrodzona coś nam podpowie?
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Pędzelek kosztuje 30 zł, nie sądzę, by ktoś Ci tak po prostu odstąpił.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A u mnie dzisiaj była po 12.50! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
1450 zł tylko
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Tylko 50 zestawów rajstop (po 80 sztuk).
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie do każdego konkursu da się krótko pisać. Ale brałam pod uwagę długość wypowiedzi tzn. maksymalnie ją skracałam. Na szczęście kilka konkursów ograniczało wypowiedź do jednego zdania.
W Rossmannie wygrywają i długie, i krótkie teksty, i rymowane, i nierymowane. To moja opinia, bo zapisuję sobie swoje teksty, które wygrywają.
Ale przy takiej ilości wypowiedzi, wybranie najlepszych tekstów, jest bardzo pracochłonne. To zależy od charakteru. Ja Wasze teksty mogłabym czytać po nocach, bo w ogóle lubię czytać!
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W Warszawie jest ten sam problem i myślę, że problem jest ogólnopolski. Łatwo się tym zająć, ale trzeba by było kilka osób porządnie ukarać.
Temat psy biegające samopas jest ogólnoświatowy. Uważajcie podczas podróży zagranicznych:
http://wiadomosci...873,6395692.html?i=1
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Teraz będzie 600 wpisów o plecakach w MDW Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Podpisuję się pod tym. Jeśli wygram jedną malutką nagrodę w konkursie, w którym brało udział np. 15000 osób, to poczuję się bardzo dowartościowana!
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Napisz do nich i poproś o zmianę miejsca odbioru - może spełnią Twoją prośbę.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Na Twoim miejscu napisałabym teraz do Rossmanna. Nie nazywasz się Anna Kowalska, więc trudno sobie wyobrazić, że w Rzeszowie są dwie osoby o takim samym imieniu i nazwisku. I w dodatku konkursomaniaczki Nie trać nadziei, tylko pisz.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A w swoim profilu na Rossnecie - czy masz z prawej strony konkursu informację o wygranej? (w zakładce moje konkursy).
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane