Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#5374842 Napisano: 24.09.2012 05:40:10 w Inne mniejsze markety
malenka89 napisał(a):

radosna napisał(a):

malenka89 napisał(a):

radosna napisał(a):

Moje pytanie dotyczy konkursu Viziriada w Stokrotce oraz Agencji TQ Group. Zdarzyło mi się już tak dwa razy w ciągu ostatnich 2-3 lat, że byłam potencjalną laureatką, wysyłałam paragon, dane i ... nagrody nie otrzymałam (w jednym przypadku była to pralka, w drugim suszarka). Czy teraz TQ Group stosuje te same metody? Czy jeśli do kogoś dzwonili z prośbą o dane plus paragon (do powyższego konkursu) to znaczy, że ta osoba wygra tę konsolę? Od razu zaznaczam, że to nie do mnie dzwonili, ale do kogoś znajomego. Ochłodziłam jego radość mówiąc, że telefon od TQ Group nie zawsze oznacza wygraną.

niestety sytuacja naszych dwóch koleżanek, które mają wygrane z tych samych dni pokazuje, że być może będą potencjalni emotka

A ja to nawet nie wiem z jakiego dnia on ma tę nagrodę. Cieszy się jak dziecko, a ja pewności nie mam, że wygra - chociaż szczerze mu tej nagrody życzę. Co zrobić z tym TQ Group, aby po ludzku przyznawało nagrody. Może macie jakieś pomysły?

mnie jeszcze nigdy nie odebrali, ale jakby to zrobili to zaraz bym gdzieś ich zgłosiła... bo człowiek wydaje pieniądze na paragon, na list, a oni nas olewają emotka

Moja walka o nagrody była bezowocna.
Otrzymywałam mejle w tym rodzaju:

Szanowni Państwo,

Wszystkie decyzje związane z dalszym przyznawaniem nagród zostały czasowo
wstrzymane.
Jak tylko będziemy mogli przekazać ostateczne wyniki, zostaniecie Państwo o
nich poinformowani

pozdrawiamy Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5374825 Napisano: 24.09.2012 05:24:49 w Inne mniejsze markety
malenka89 napisał(a):

radosna napisał(a):

Moje pytanie dotyczy konkursu Viziriada w Stokrotce oraz Agencji TQ Group. Zdarzyło mi się już tak dwa razy w ciągu ostatnich 2-3 lat, że byłam potencjalną laureatką, wysyłałam paragon, dane i ... nagrody nie otrzymałam (w jednym przypadku była to pralka, w drugim suszarka). Czy teraz TQ Group stosuje te same metody? Czy jeśli do kogoś dzwonili z prośbą o dane plus paragon (do powyższego konkursu) to znaczy, że ta osoba wygra tę konsolę? Od razu zaznaczam, że to nie do mnie dzwonili, ale do kogoś znajomego. Ochłodziłam jego radość mówiąc, że telefon od TQ Group nie zawsze oznacza wygraną.

niestety sytuacja naszych dwóch koleżanek, które mają wygrane z tych samych dni pokazuje, że być może będą potencjalni emotka

A ja to nawet nie wiem z jakiego dnia on ma tę nagrodę. Cieszy się jak dziecko, a ja pewności nie mam, że wygra - chociaż szczerze mu tej nagrody życzę. Co zrobić z tym TQ Group, aby po ludzku przyznawało nagrody. Może macie jakieś pomysły? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5374813 Napisano: 24.09.2012 05:07:45 w Inne mniejsze markety
Moje pytanie dotyczy konkursu Viziriada w Stokrotce oraz Agencji TQ Group. Zdarzyło mi się już tak dwa razy w ciągu ostatnich 2-3 lat, że byłam potencjalną laureatką, wysyłałam paragon, dane i ... nagrody nie otrzymałam (w jednym przypadku była to pralka, w drugim suszarka). Czy teraz TQ Group stosuje te same metody? Czy jeśli do kogoś dzwonili z prośbą o dane plus paragon (do powyższego konkursu) to znaczy, że ta osoba wygra tę konsolę? Od razu zaznaczam, że to nie do mnie dzwonili, ale do kogoś znajomego. Ochłodziłam jego radość mówiąc, że telefon od TQ Group nie zawsze oznacza wygraną. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

radosna

#5372828 Napisano: 23.09.2012 08:23:04 w Kaufland konkursy
kaki76 napisał(a):

swift to lubi losowania u nich wygrywaja rymowanki,proza wszystko co wylosuja . 4 frame lubia sensowne wypowiedzi ,niekoniecznie rymowanki,a columbit to jest zagadka jeszcze ich nie rozgryzlam.

A ja jestem bardzo ciekawa, co lubi Columbit. Może osoba nagrodzona coś nam podpowie?
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5372626 Napisano: 22.09.2012 07:54:38 w Kaufland konkursy
Czyli co? Swiift nie lubi rymowanek, a 4Frame lubi? Bo nie wiem jak pisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5372435 Napisano: 22.09.2012 04:28:01 w Rossmann
asper01 napisał(a):

Nie chce ktoś odstąpić mi paragonu na ten pędzelek Ecotools?;) Żona niedawno sobie takie kupiła, do tego wygrałem zestaw w ostatnim konku, a nie chce robić magazynu w domu. Mogę w zamian komuś głosować przez 2 tyg (albo dłużej) we wszystkich konkach jakie będzie chciał (zaznaczam, że to z mojej strony duża oferta, bo w ogóle nie bawię się w lajki i inne;)). Oferty (mogą być też inne oferty) na PW proszę!:)

Pędzelek kosztuje 30 zł, nie sądzę, by ktoś Ci tak po prostu odstąpił.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5371636 Napisano: 21.09.2012 05:16:59 w Konkursy ABC
nataszka napisał(a):

gocha542 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Ile kosztuje ta Milka 300g?

ja płaciłam 10,30 zł

moja 11,70

A u mnie dzisiaj była po 12.50! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5371561 Napisano: 21.09.2012 03:55:54 w Rossmann
Ciekawa jestem, kto pobił rekord w zaglądaniu na stronę Rossmanna w dniu dzisiejszym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5371077 Napisano: 21.09.2012 10:35:53 w Rossmann
mia napisał(a):

copacabana napisał(a):

a co w Gatcie do wygrania było oprócz (domyślam się) rajstop?

Chyba tylko to, ale to był roczny zapas za jakąś horrendalna kwotę emotka

1450 zł tylko emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5371068 Napisano: 21.09.2012 10:33:40 w Rossmann
copacabana napisał(a):

mia napisał(a):

assal napisał(a):

Ja będę zazdrościć temu, kto wygra w konkursie Gatta. Już zaczynam emotka

Ja też... Realnie niestety wiem, że moje szanse są zerowe, ale dopóki nie zobaczę wyników, zawsze człowiek jakąś nadzieje ma.
Pomijając mój talent do tego typu konkursów, strona mi się po pół minuty ładowała, takie było obciążenie... emotka
P.S.
Zważywszy, że to czasówka, najpewniej w rajstopy zaopatrzy się głównie Łąck. emotka

a co w Gatcie do wygrania było oprócz (domyślam się) rajstop?

Tylko 50 zestawów rajstop (po 80 sztuk).
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5371055 Napisano: 21.09.2012 10:23:53 w Rossmann
assal napisał(a):

Pytanie, ile z 24 tysięcy osób napisało dłuższą pracę emotka
Podejrzewam, że wiele osób stworzyło jedno zdanie emotka

Nie do każdego konkursu da się krótko pisać. Ale brałam pod uwagę długość wypowiedzi tzn. maksymalnie ją skracałam. Na szczęście kilka konkursów ograniczało wypowiedź do jednego zdania.
W Rossmannie wygrywają i długie, i krótkie teksty, i rymowane, i nierymowane. To moja opinia, bo zapisuję sobie swoje teksty, które wygrywają.
Ale przy takiej ilości wypowiedzi, wybranie najlepszych tekstów, jest bardzo pracochłonne. To zależy od charakteru. Ja Wasze teksty mogłabym czytać po nocach, bo w ogóle lubię czytać!
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5370819 Napisano: 21.09.2012 07:39:38 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

wkurzają mnie psy biegające po osiedlu boje się psów , a jak dzwonie do strazy miejskiej to oni sie pytaja od kogo jest ten pies i gdzie właściciel mieszka emotka emotka to co mam się psa spytać gdzie mieszka .Dziś na placu zabaw było z 8 psów bez właścicieli emotka emotka

W Warszawie jest ten sam problem i myślę, że problem jest ogólnopolski. Łatwo się tym zająć, ale trzeba by było kilka osób porządnie ukarać.
Temat psy biegające samopas jest ogólnoświatowy. Uważajcie podczas podróży zagranicznych:
http://wiadomosci...873,6395692.html?i=1
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5369901 Napisano: 20.09.2012 01:15:01 w Rossmann
Możecie zagarniać wszystkie nagrody ... zostawcie mi tylko autko emotka

Teraz będzie 600 wpisów o plecakach w MDW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5369644 Napisano: 20.09.2012 11:10:01 w Rossmann
ekuc2 napisał(a):

czasem to nie chodzi o nagrodę samą w sobie bo warta jest np kilkanaście złotych tylko o sam fakt wygrania bądź znajdowania się na liście zwycięzców emotka mnie się tam od razu humor poprawia emotka

Podpisuję się pod tym. Jeśli wygram jedną malutką nagrodę w konkursie, w którym brało udział np. 15000 osób, to poczuję się bardzo dowartościowana!
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5368857 Napisano: 19.09.2012 05:10:51 w Rossmann
poisonivy18 napisał(a):

ja też nie mam narazie maila a jestem na liście. Mam pytanie czy można teraz jeszcze zmienić miejsce odbioru czy nie da rady?

Napisz do nich i poproś o zmianę miejsca odbioru - może spełnią Twoją prośbę.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5368850 Napisano: 19.09.2012 05:03:41 w Rossmann
magdalenka1984 napisał(a):

nie mam więc to nie ja?

Na Twoim miejscu napisałabym teraz do Rossmanna. Nie nazywasz się Anna Kowalska, więc trudno sobie wyobrazić, że w Rzeszowie są dwie osoby o takim samym imieniu i nazwisku. I w dodatku konkursomaniaczki emotka Nie trać nadziei, tylko pisz.

Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5368839 Napisano: 19.09.2012 04:58:32 w Rossmann
magdalenka1984 napisał(a):

mam pytanie czy osoby które wygrały w konkursie 4move i BLACK dostali juz wszyscy meile o wygranej bo ja mam głowna i nie mam wiadomosci zastanawiam się czy to ja czy nie?

A w swoim profilu na Rossnecie - czy masz z prawej strony konkursu informację o wygranej? (w zakładce moje konkursy).
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

radosna

#5368205 Napisano: 19.09.2012 12:17:26 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie oliwa, bo z konkursami w każdym wątku wypływa! Wyświetl w wątku >>
0 0