Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#5390931 Napisano: 06.10.2012 11:52:09 w Inne mniejsze markety
bidubi napisał(a):

Hmm tylko zastanawia mnie pewna sytuacja - codziennie w Biedronce można wygrać 1 bon. Co się stanie, jak w poniedziałek wygram bony z piątku, soboty i niedzieli. Dostanę 3 smsy o wygranej i 3 razy będę musiał wysłać dane?

Dzięki za odpowiedź z góry:)

A czy ktoś z forumowiczów wygrał dwa czy trzy razy z tego samego telefonu?
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5390914 Napisano: 06.10.2012 11:35:31 w co chcielibyście wygrać?
Marzenia się chwilowo wyprowadziły i tylko te o 2000 zł z Biedronki zostawiły. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5390756 Napisano: 06.10.2012 07:15:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Lepiej nie grajcie w biedronce emotka emotka emotka
Po co tracić czas? emotka Tam lepszego poziomu nie ma emotka

Dobrze, że mam poczucie humoru. Bo akurat moje nagrodzone hasła są ładne.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5390425 Napisano: 05.10.2012 06:31:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odnośnie konkursu Wygraj sztabkę złota - napisałam, co o nich myślę i tak mi odpisali:

Szanowna Pani

Dziękujemy serdecznie za uwagi.

Zgodnie z regulaminem konkursu „Wszelkie reklamacje dotyczące Konkursu należy składać na piśmie na adres: Inwestycje Alternatywne Profit S.A., ul. Wspólna 50/1, 00-684 Warszawa w ciągu 14 dni od daty ogłoszenia zwycięzcy Konkursu, podając imię, nazwisko, adres do korespondencji, oraz opis i podstawę reklamacji . Reklamacje będą rozpatrywane w terminie 5 dni roboczych od ich otrzymania, a odpowiedź zostanie przesłana listem poleconym na wskazany adres.”

Informujemy, iż jeżeli doszło do naruszenia zasad regulaminu zostaną podjęte odpowiednie kroki

W razie dalszych pytań jesteśmy do Pani dyspozycji.

Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5390064 Napisano: 05.10.2012 02:11:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
biuro@fabrykazlota.pl

Piszcie reklamacje. Ja już napisałam. I wkleiłam im ten link:
http://forum.gaze...e_do_Ulubionych.html Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5390062 Napisano: 05.10.2012 02:09:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Rzadko się denerwuję, ale wybór tego hasła wkurzył mnie do tego stopnia, że już napisałam do organizatorów konkursu, co o nich myślę.
I Was też o to proszę:
biuro@fabrykazlota.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5389132 Napisano: 04.10.2012 07:56:59 w Inne mniejsze markety
Pisałam o wódce GIEROJ i nie poznali się na mojej melanżowej twórczości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5389125 Napisano: 04.10.2012 07:53:46 w Kaufland konkursy
proza napisał(a):

Żyjemy w wolnym kraju
G

Żyjemy w wolnym kraju.
Gdyby było w nim jak w raju,
konkursy bym odpuściła,
w wielkim świecie gdzieś bawiła emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5389097 Napisano: 04.10.2012 07:35:23 w Dziś w telewizji polecam film...
Ranking filmów - Świat _
http://www.filmwe...lm/world#Uprowadzona
Ranking filmów - Polska
http://www.filmwe...rankings/film/poland
A to tylko tak dla ciekawości, bo i tak każdy z nas ma swój wewnętrzny ranking. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5389088 Napisano: 04.10.2012 07:29:53 w Inne mniejsze markety
delfinka101 napisał(a):

joan napisał(a):

radosna napisał(a):

Zwierzenia odnośnie Biedronki ...
Dzisiaj myłam okna. Na jednym siedziała biedronka i wcale nie chciała odlecieć. Zostawiłam ją, delikatnie ją omijając. Pomyślałam, że to dobry znak i że na pewno wygram bon do Biedronki. I tak się stało! Pisałam wierszykiem, tak od serca. Życzę Wam wszystkim wygranej - niech Wam wszystkim bonik wpadnie, piszcie szczerze, ale ... ładnie!

To i ja coś opiszę, bo już się nie wstydzę miłości do owadów emotka
Otóż: nie wiem, czy to było wczoraj, czy przedwczoraj, ale do kubka z herbatą wpadł mi zielonkawy owad o sympatycznej aparycji. Panicznie próbował utrzymać się na herbacianej tafli. Usiłowałam go wyciągnąć długopisem, ale to takie maleństwo było, że bym tylko nóżki zgniotła. W końcu poszłam do łazienki, wyłożyłam zlew rumiankowym papierem toaletowym Regina i wylałam stworka razem z herbatą. Patrzę, a ten cały sklejony, jeden czułek zwinięty, tom go jeszcze opryskała paroma kroplami wody. I wtedy się zorientowałam, że minęło prawie 20 minut, a ja zamiast wymyślać hasełka na Biedronkę, to się k* mać zabawiam z jakąś pseudoważką!!! Ale nic to, bo i wczoraj i dziś wpadło mi 100 zł od biedronki, musiała dostać cynk z owadziego świata...

PS: Zielonoskrzydły siedzi na suficie w łazience i wytrzeszcza oczy. Zrobię eksperyment i zostawię mu trochę herbaty w nakrętce po soku emotka

No to już konkurs dla mnie rpzepadł..całyd zien biegałam z kapciem za jakims robakiem co fruwał jak mucha,bzyczał wyglądał jak połączenie czarnej muchy i pszczoły i miał na koncu jujż szpikulec..wryy nei cierpie robaków i na dodatek wywaliłam świerszcza ogromnego (pewnie miał z 7 cm) na dwór bo bałam się,ze mnie użre.No to już nie biore udziału w konkursie

Możesz się zrehabilitować zapraszając do siebie dwa pająki, jedną muchę robacznicę i kilka pracowitych mrówek plus ewentualnie jedną biedronkę dla odpędzenia złych uroków.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5388911 Napisano: 04.10.2012 05:56:50 w Inne mniejsze markety
Zwierzenia odnośnie Biedronki ...
Dzisiaj myłam okna. Na jednym siedziała biedronka i wcale nie chciała odlecieć. Zostawiłam ją, delikatnie ją omijając. Pomyślałam, że to dobry znak i że na pewno wygram bon do Biedronki. I tak się stało! Pisałam wierszykiem, tak od serca. Życzę Wam wszystkim wygranej - niech Wam wszystkim bonik wpadnie, piszcie szczerze, ale ... ładnie! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5388888 Napisano: 04.10.2012 05:43:01 w Kaufland konkursy
bethan napisał(a):

Ale w najlepszym klimacie wiadomo, czasem bywa,
Że z niezmienianych gaci smrodek się wydobywa.

W dawnych czasach gaci wcale nie zmieniano,
natomiast obficie je perfumowano.
A nam trudniej wygrać perfumy lub wodę,
wprowadźmy na zmianę naszych gaci modę.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5388812 Napisano: 04.10.2012 04:20:09 w Popraw sobie humor...
0 0

radosna

#5388810 Napisano: 04.10.2012 04:17:04 w Inne mniejsze markety
kaki76 napisał(a):

nie pisz,bo cie skrytykuja znajda síe takie osoby co powiedza,ze haslo jest denne i po co masz czytac zlosliwosci pod Twoim adresem

Nie pisz, bo wszyscy je przepiszą, tylko co najwyżej produkt zmienią
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5388762 Napisano: 04.10.2012 03:29:48 w Inne mniejsze markety
mundek2004 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

no, dobra jedźcie po mnie ale zdaje sie wygrało hasło: cukierki mr ron.taka pycha ze gały wypycha!

dobre, ale mam pytanie, czy w biedronce są produkty które są tylko tam?

Kiedyś kupowałam w Biedronce Chleb Farmerski. I o nim pisałam. Ale okazuje się, że teraz tego chleba nie ma w Biedronce emotka Trzeba wiedzieć, co tam jest, by gafy nie strzelić!
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5388614 Napisano: 04.10.2012 02:05:00 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

a mnie wkurza , że czekam na wyniki z haribo i ich nie ma , i na dokładke boli mnie brzuch z wiadomych powodów emotka

Brzuch nas boli z jednego powodu - osiem paczek się kupiło, a tylko jedną dla gości zostawiło emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5388612 Napisano: 04.10.2012 02:03:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
A ja nie chcę, by zamieszczano zwycięskie hasła, bo potem rodzą się z tego plagiaty. Zamieniłabym się w czarną owcę, gdyby ktoś korzystał z mojego hasła! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5388534 Napisano: 04.10.2012 01:03:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
Cytat kn1980:
http://www.poloma...ny_vaio!_id_274.html
i
https://www.e-kon...ticles-5-101746.html

czy ktoś coś wie na ten temat - bo odpowiedź od organizatora o LAUREATÓW lub zwycięskie 'życzenia była mocno w stylu SPADAJ PAN

Proszę o usunięcie. Nie na temat + Karlsbad cieszy się chyba takim zaufaniem, nie musi się nikomu tłumaczyć.

Też uważam, że Impresariat Karlsbad jest najlepszą Agencją Reklamową wśród mi znanych - uczciwie rozwiązują konkursy, doceniają ambitną twórczość, szybko przesyłają nagrody. Nie powiem o tej agencji ani jednego złego słowa. Oby robiła jak najwięcej konkursów! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5388527 Napisano: 04.10.2012 12:59:40 w Rossmann
sydariameki napisał(a):

o 15.00 mają być wyniki Orbit?

Nawet jeśli będą, to nikt na nie nie czeka ...

emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5388337 Napisano: 04.10.2012 10:49:36 w Rossmann
Czy macie wiadomości w sprawie odbioru Lego Duplo? Wyświetl w wątku >>
0 0