Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A czy ktoś z forumowiczów wygrał dwa czy trzy razy z tego samego telefonu?
Wyświetl w wątku >>
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dobrze, że mam poczucie humoru. Bo akurat moje nagrodzone hasła są ładne.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Szanowna Pani
Dziękujemy serdecznie za uwagi.
Zgodnie z regulaminem konkursu „Wszelkie reklamacje dotyczące Konkursu należy składać na piśmie na adres: Inwestycje Alternatywne Profit S.A., ul. Wspólna 50/1, 00-684 Warszawa w ciągu 14 dni od daty ogłoszenia zwycięzcy Konkursu, podając imię, nazwisko, adres do korespondencji, oraz opis i podstawę reklamacji . Reklamacje będą rozpatrywane w terminie 5 dni roboczych od ich otrzymania, a odpowiedź zostanie przesłana listem poleconym na wskazany adres.”
Informujemy, iż jeżeli doszło do naruszenia zasad regulaminu zostaną podjęte odpowiednie kroki
W razie dalszych pytań jesteśmy do Pani dyspozycji.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Piszcie reklamacje. Ja już napisałam. I wkleiłam im ten link:
http://forum.gaze...e_do_Ulubionych.html Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I Was też o to proszę:
biuro@fabrykazlota.pl Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Żyjemy w wolnym kraju.
Gdyby było w nim jak w raju,
konkursy bym odpuściła,
w wielkim świecie gdzieś bawiła
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.filmwe...lm/world#Uprowadzona
Ranking filmów - Polska
http://www.filmwe...rankings/film/poland
A to tylko tak dla ciekawości, bo i tak każdy z nas ma swój wewnętrzny ranking. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Możesz się zrehabilitować zapraszając do siebie dwa pająki, jedną muchę robacznicę i kilka pracowitych mrówek plus ewentualnie jedną biedronkę dla odpędzenia złych uroków.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dzisiaj myłam okna. Na jednym siedziała biedronka i wcale nie chciała odlecieć. Zostawiłam ją, delikatnie ją omijając. Pomyślałam, że to dobry znak i że na pewno wygram bon do Biedronki. I tak się stało! Pisałam wierszykiem, tak od serca. Życzę Wam wszystkim wygranej - niech Wam wszystkim bonik wpadnie, piszcie szczerze, ale ... ładnie! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W dawnych czasach gaci wcale nie zmieniano,
natomiast obficie je perfumowano.
A nam trudniej wygrać perfumy lub wodę,
wprowadźmy na zmianę naszych gaci modę.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
To jest problem! A nie brak wygranych Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie pisz, bo wszyscy je przepiszą, tylko co najwyżej produkt zmienią
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kiedyś kupowałam w Biedronce Chleb Farmerski. I o nim pisałam. Ale okazuje się, że teraz tego chleba nie ma w Biedronce Trzeba wiedzieć, co tam jest, by gafy nie strzelić!
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Brzuch nas boli z jednego powodu - osiem paczek się kupiło, a tylko jedną dla gości zostawiło
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.poloma...ny_vaio!_id_274.html
i
https://www.e-kon...ticles-5-101746.html
czy ktoś coś wie na ten temat - bo odpowiedź od organizatora o LAUREATÓW lub zwycięskie 'życzenia była mocno w stylu SPADAJ PAN
Proszę o usunięcie. Nie na temat + Karlsbad cieszy się chyba takim zaufaniem, nie musi się nikomu tłumaczyć.
Też uważam, że Impresariat Karlsbad jest najlepszą Agencją Reklamową wśród mi znanych - uczciwie rozwiązują konkursy, doceniają ambitną twórczość, szybko przesyłają nagrody. Nie powiem o tej agencji ani jednego złego słowa. Oby robiła jak najwięcej konkursów! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nawet jeśli będą, to nikt na nie nie czeka ...
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane