Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#5398875 Napisano: 11.10.2012 08:34:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mały napisał(a):

działa wam facebook?

Na szczęście nie emotka Przynajmniej trochę czasu człowiek zaoszczędzi emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5398874 Napisano: 11.10.2012 08:33:23 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

jolcia12, co ty wiesz o drodze emotka emotka emotka

Znalazłam dla nas dobrą rzecz do upicia:
http://pozytywnak...ia.pl/wsciekly-pies/
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5398866 Napisano: 11.10.2012 08:28:55 w Wkurza mnie...
Baby - rozumiem, że zwracasz się do nas słodko bejbi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5398863 Napisano: 11.10.2012 08:27:54 w Wkurza mnie...
furbo napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ale ja jezdem uparty emotka

kiedyś likwidowałem karniaki, ale mi przeszło

wszystko się kończy i człowiek nie ma już ani sił ani ochoty, żeby się starać

po co na co i dla kogo emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

wsciekly napisał(a):

radosna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

Na jesienną depresję dobra jest gorzka czekolada. Na pewno masz ją zakupioną na konkurs w ABC. Wcinaj ją, wcinaj - a dobry nastrój gwarantowany!

zjedli mi emotka

A to wstrętne łakomczuchy! 10 zeta i trzy następne będą jutro Twoje! I nie rozpaczaj nad karniakami, tylko pisz dla Biedronki. Możesz pisać o jej czekoladach Magnetic. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5398845 Napisano: 11.10.2012 08:22:27 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

Na jesienną depresję dobra jest gorzka czekolada. Na pewno masz ją zakupioną na konkurs w ABC. Wcinaj ją, wcinaj - a dobry nastrój gwarantowany!
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5398822 Napisano: 11.10.2012 08:17:35 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

wole sie upić emotka

To może zmień nick na ŁAGODNY? emotka

Piję Twoje zdrówko!
emotka

PS. Wyszukasz tylko 30 konkursów i będzie zero karniaków. A jakie dobre samopoczucie na Ciebie spłynie! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5398416 Napisano: 11.10.2012 04:15:35 w Biedronka
emilka211288 napisał(a):

ja się nie poddam,do końca będę walczyć emotka

I taka postawa mi się podoba!
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5398346 Napisano: 11.10.2012 03:44:27 w Biedronka
joan napisał(a):

ksantypa napisał(a):

a tak z ciekawości piszecie produkt i po kropce uzasadnienie czy dowolnie?

Piszę tak, jak jest we wzorcu, żeby nie było, że czegoś nie dopełniłam. Czyli np.:

cenzurataśma Śmierdziuszek. Takiej cenzurataśmy jeszcze nie miałam, zachwyca się nią rodzina cała, kiedy z impetem trę nią o skórę, między nogami mam śliczną purpurę.

emotka

Aż mnie kusi, żeby to wysłać!
emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5398089 Napisano: 11.10.2012 01:37:12 w Biedronka
Piszę sobie dzisiaj te swoje rymowanki. Przepisuję kod z obrazka, który brzmiał tuman i ... koniec z rymowankami! Piszę pięknie, od serca i bez rymu. Bo tak sobie myślę, że te rymowanki wychodzą im nie tylko bokiem, ale i uszami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5398000 Napisano: 11.10.2012 12:58:29 w Biedronka
Biedroneczko leć do nieba!
Daj nam stówki zamiast chleba! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5397572 Napisano: 11.10.2012 09:15:08 w Kaufland konkursy
A ja Wam powiem, że telefonów należy się spodziewać w każdej chwili. W poprzedniej edycji na jeden sklep dzwonili w odstępie dwóch tygodni i nie była to rezerwa. Zawsze są szanse, nawet jeśli wymieniacie kody w postach. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5397418 Napisano: 11.10.2012 08:06:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

szprotka napisał(a):

Cytat szprotka radosna:
Hej a tak a propos jak ktoś chce się wyżyć na TQ zapraszam na stronę P&G i mój post dotyczący reklamacji w Stokrotce Zbigniew O. po prawej stronie - można dodawać komentarze

https://www.faceb.../PGPolska#!/PGPolska

A w temacie mam nadzieję na telefon od Owada, tylko błagam nie z TQ.

Najgorsze jest to, że kiedy moja Mama nie otrzymała pralki z konkursu TQ Group - chociaż wcześniej wysyłała dane i paragon - to nawet nie otrzymała odpowiedzi z Procter @ Gamble. Jeśli producentom, który zlecają organizowanie konkursu, nie zależy na dobrym imieniu firmy, to kto odpowie na nasze gorzkie żale???

Ja zamierzam po ich odpowiedzi reklamacyjnej odwiedzić Rzecznika Konsumentów emotka

Ale czy dadzą Ci jakąkolwiek odpowiedź???

Można napisać e-mail:
http://www.uokik....nicy_konsumentow.php

porady@dlakonsumentow.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5397410 Napisano: 11.10.2012 08:03:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szprotka napisał(a):

Cytat szprotka radosna:
Hej a tak a propos jak ktoś chce się wyżyć na TQ zapraszam na stronę P&G i mój post dotyczący reklamacji w Stokrotce Zbigniew O. po prawej stronie - można dodawać komentarze

A w temacie mam nadzieję na telefon od Owada, tylko błagam nie z TQ.

Najgorsze jest to, że kiedy moja Mama nie otrzymała pralki z konkursu TQ Group - chociaż wcześniej wysyłała dane i paragon - to nawet nie otrzymała odpowiedzi z Procter @ Gamble. Jeśli producentom, który zlecają organizowanie konkursu, nie zależy na dobrym imieniu firmy, to kto odpowie na nasze gorzkie żale???

Ja zamierzam po ich odpowiedzi reklamacyjnej odwiedzić Rzecznika Konsumentów emotka

Ale czy dadzą Ci jakąkolwiek odpowiedź??? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5397396 Napisano: 11.10.2012 07:54:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szprotka napisał(a):

A w temacie mam nadzieję na telefon od Owada, tylko błagam nie z TQ. emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5397136 Napisano: 10.10.2012 08:19:58 w Biedronka
Wysyłam tylko przez stronę - o różnych porach dnia i różne teksty - rymowane i nierymowane, śmieszne i poważne. Nie ma patentu na wygrywanie. Trzeba tylko pisać ładnie, składnie i na temat - najlepiej tak, by treść dodawała Biedronce skrzydeł emotka Lekko, łatwo i przyjemnie - to tyle ode mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5395155 Napisano: 09.10.2012 07:53:28 w Biedronka
0 0

radosna

#5394987 Napisano: 09.10.2012 06:09:21 w Rossmann
gargi napisał(a):

Czy Wam też nie odpisują na maile odnośnie odbioru nagród? minęło 14 dni od opublikowania wyników, maila o odbiorze brak, na maila nie odpisują... a później się okaże, że nagroda przepadła..

Ja też już pisałam dwa razy w sprawie nagrody i zero odpowiedzi. A dzisiaj wchodzę w swój profil i przy ikonce obok nagrody jest napisane, że nagroda czeka na mnie w sklepie. To po co piszą, że wyślą e-mail? Mogli od razu napisać, by zaglądać w swój profil i oczekiwać informacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5394979 Napisano: 09.10.2012 06:04:37 w Biedronka
A mnie ciekawi też, czy będą uzupełniać listy z początku tygodnia osobami z rezerwy. Bo skoro listy są niepełne to znaczy, że nie odesłano danych. Powinno się wybrać inne osoby, aby uzupełnić codzienne listy do 72 nazwisk, a niedzielne do 68 nazwisk. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5394951 Napisano: 09.10.2012 05:51:20 w Biedronka
Nie było mnie cały dzień. Myślałam, że kilkanaście osób z forum już skacze do góry, bo Biedronka nagrodziła ich bonami po 2000 zł, a tu ... nic. To kiedy będą dzwonić? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5393164 Napisano: 08.10.2012 02:40:35 w Inne mniejsze markety
agicho napisał(a):

margo466 napisał(a):

claudia napisał(a):

Czy to mozliwe, ze Biedra by juz słała jakieś rezerwy? Bo do tej pory nic mi sie nie udawało, a dzis eska u mamy, a ja od niej wysyłałam w środę tylko???

to dobra wiadomość,że jest jednak rezerwa.

to raczej nie rezerwa , przeciez oni nie przyznali wsystkich nagród w te dni - joan pisała już o tym.

Nie mogę znaleźć tego, o czym pisała Joan. A dlaczego nie przyznali wszystkich nagród?
Wyświetl w wątku >>
0 0