Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#5441895 Napisano: 09.11.2012 08:56:17 w Dziś cieszę się z.....
joan napisał(a):

Jaja, jak berety! Ledwo się przebudziłam, zaczęłam biadolić, że fajnie by było, gdyby dziś był piątek. Przed chwilą się zorientowałam, że naprawdę JEST emotka Spełnienie marzeń emotka

I dla Ciebie stworzono dzisiaj ten demot:
http://demotywatory.pl/3959337/Piateczek
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

radosna

#5440914 Napisano: 08.11.2012 04:59:37 w Popraw sobie humor...
Zwłaszcza ostatnie zdjęcie jest cudowne emotka
http://deser.pl/d...56.html?i=0&bo=1 Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5440851 Napisano: 08.11.2012 04:27:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ania1234 napisał(a):

papryczka20 napisał(a):

konkurs widmo? Wczoraj miały być wyniki, a dziś zniknęła zakładka, po konkursie ani śladu?
http://bronchosol.pl/#/konkurs

Kurcze, faktycznie...

Ale do zwycięzców już rozsyłali mejle.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5440615 Napisano: 08.11.2012 02:36:02 w Inne mniejsze markety
Wreszcie się doczekałam i ja swojego żelazka. E-mail z 15.00. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5439946 Napisano: 08.11.2012 11:44:12 w Inne mniejsze markety
Monika11 napisał(a):

u mnie 23 były wysyłane dane , ale skanu nie wysyłałam emotka

A czy proszono o przesłanie skanu dowodu osobistego? Proszono o przesłanie skanu dowodu zakupu oraz o dane. Przynajmniej ja nie miałam informacji o skanie dowodu osobistego. A może coś przeoczyłam???
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5439893 Napisano: 08.11.2012 11:31:42 w Inne mniejsze markety
sylwik napisał(a):

jarko44 napisał(a):

radosna napisał(a):

Czy w regulaminie jest informacja o tym, że najpierw informują o nagrodzie, a potem (kiedy się prześle skan paragonu i dane) to jej nie przyznaje? Bo może ja nie umiem czytać regulaminu, skoro takiej informacji w nim nie widzę?
http://www.poloma...ada_w_POLOmarket.pdf

To jest Dziki Zachód Konkursowy TQG, tutaj regulaminy nie obowiązują emotka

możliwe, że ślą partiami bo ja dopiero w tej chwili dostałam info emotka

Ja mogę czekać nawet do północy. I nie chodzi mi tutaj o żelazko, ale o fakt. Proszono mnie o dane, to je przesłałam. Wszystko jest OK, więc nagroda jest moja.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5439871 Napisano: 08.11.2012 11:26:32 w Inne mniejsze markety
jarko44 napisał(a):

radosna napisał(a):

Czy w regulaminie jest informacja o tym, że najpierw informują o nagrodzie, a potem (kiedy się prześle skan paragonu i dane) to jej nie przyznaje? Bo może ja nie umiem czytać regulaminu, skoro takiej informacji w nim nie widzę?
http://www.poloma...ada_w_POLOmarket.pdf

To jest Dziki Zachód Konkursowy TQG, tutaj regulaminy nie obowiązują emotka

O tym doskonale wiem. Przepadły nam kiedyś dwie nagrody - pralka i suszarka. Teraz pewnie doszło żelazko. Chyba czas się za nich wziąć.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5439856 Napisano: 08.11.2012 11:17:12 w Inne mniejsze markety
http://www.poloma...ada_w_POLOmarket.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5439843 Napisano: 08.11.2012 11:12:47 w Inne mniejsze markety
Odnośnie Polomarketu.
Czy uważacie, że wysłali już do wszystkich mejle?
Czy mam cierpliwie czekać na wiadomość?
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5438398 Napisano: 07.11.2012 04:24:25 w Carrefour konkursy
Szukam informacji jaki symbol mają pralki Ariston Hotpoint, które były ostatnio nagrodą w konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5437750 Napisano: 07.11.2012 11:13:52 w Wkurza mnie...
0 0

radosna

#5435149 Napisano: 05.11.2012 07:31:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maribog napisał(a):

mims3 napisał(a):

Czy ktoś wie gdzie można wygrać ekspres ciśnieniowy do kawy??

W obi emotka

Na stronie OBI nie ma konkursu. Czy możesz podać link do tego konka?
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5432908 Napisano: 04.11.2012 03:29:48 w Inne mniejsze markety
efelinkaaa napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

w leclercu 2 konkursy od 30.10-25.11

1. Zimowy - trzeba kupić Vanish (2l lub 500g) + dowolny produkt (bryza, vanish, finish, airwick) i dokończ: Różowa Siła.....

do wygrania 3xwycieczka za 4000 i 7x kamera sony HD

2. Head&Shoulders: kup dowolny produkt i odpowiedz na pyt.: Co zyskujesz dzięki pewności siebie?

do wygrania 5 zestawów konsola + telewizor

wiem, że mnie kochacie

W obydwóch konkursach prefix to LECLERC. dokończenie zdania/twoja odpowiedź

Tak jest w gazetce. Nie wiem, które sklepy biorą udział, nie mam pojęcia jak wygląda regulamin emotka

To jeszcze tylko podaj numer, na który trzeba wysłać eski emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5425156 Napisano: 29.10.2012 04:07:23 w Biedronka

radosna

#5424276 Napisano: 29.10.2012 09:32:28 w Wkurza mnie...
Od pani Helen Chirs,
N ° 38 Rue Des Martyrs Cocody
Abidżan, Wybrzeże Kości Słoniowej.

Kontakt:
DEAREST Boży,

Jestem wyżej wymieniona osoba z Kuwejtu. Jestem żonaty z Mr Chirs Williams. który pracował z ambasady Kuwejtu w Wybrzeżu Kości Słoniowej na dziewięć lat przed śmiercią w 2007 roku. Byliśmy małżeństwem od jedenastu lat bez dziecka. Zmarł po krótkiej chorobie, która trwała zaledwie cztery dni.

Przed śmiercią oboje na nowo narodzić chrześcijaninem. Po jego śmierci postanowiłem nie ożenić lub dostać dziecko poza moim domu małżeńskich, które Biblia jest przeciw. Kiedy mój mąż żyje on złożony sumę 1,5 mln USD (jeden milion pięćset tysięcy Dolar amerykański) w banku tutaj w Abidżanie na koncie postaci zawiesiny.

Obecnie fundusz jest nadal z bank. Recently, mój lekarz powiedział mi, że mam poważne choroby, która jest problemem raka. Jedno, że mnie niepokoi najbardziej, to mój skok sickness. Having znany mojej choroby postanowiłem oddanie tego funduszu do kościoła lub osoby, które wykorzystają te pieniądze na sposób zamierzam pouczać dokumencie. Chcę kościół, który będzie korzystał z tego funduszu do domów dziecka, wdowy, propagowanie słowa Bożego i do starania że dom Boży jest zachowana.

Biblia się nam zrozumieć, że błogosławiony jest ręka, która daje. Wziąłem tę decyzję, bo nie ma żadnego dziecka, które będą dziedziczyć te pieniądze i moja rodzina męża nie są chrześcijanami i nie chcę mojego męża starań, aby być używane przez niewiernych. Nie chcę sytuacji, w której pieniądze te zostaną wykorzystane w sposób bezbożny. Dlatego jestem podjęcia takiej decyzji. Nie boję się śmierci, stąd wiem, dokąd idę. Wiem, że mam zamiar być na łonie Pana. Exodus 14 vs 14 mówi, że Pan będzie walczył moim przypadku i trzymam mój pokój.

Nie potrzebuję żadnej komunikacji telefonicznej w tej kwestii z powodu mojego zdrowia stąd obecność mojego męża krewnych jest wokół mnie zawsze nie chcę, by wiedzieli o tym rozwoju .. Z Bogiem wszystkie rzeczy są możliwe. Jak tylko otrzymamy odpowiedź dam ci kontakt z bankiem tutaj w Abidjan.I żebyś i Kościół zawsze modlić się za mną, bo Pan jest moim Shephard. Moje szczęście jest to, że żyłem życiem godnym chrześcijaninem.

Ktokolwiek, który chce służyć Panu musi służyć Mu w duchu i prawdzie. Proszę zawsze modlitwą przez całe swoje life. Contact mnie na podany wyżej adres e_mail Więcej informacji można wszelkie opóźnienia w odpowiedzi dadzą mi pokój w zaopatrywaniu innego kościoła lub osobę do tego samego celu. Proszę mnie zapewnić, że będzie działać odpowiednio jak stwierdziłem w niniejszym dokumencie. Mając nadzieję, odbierać korespondencję
odpowiedzieć.
MY NIE POLSK¡ BARDZO DOBRY i można napisać w języku angielskim.

Nadal błogosławił w Panu.
Wasz w Chrystusie,
Pani Helen Chirs Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

radosna

#5423926 Napisano: 28.10.2012 09:03:40 w Biedronka
ashley878 napisał(a):

Dzięki Bogu ostatni dzień emotka Życzę szczęścia, ja dziś odpadam emotka Nastąpiło zmęczenie materiału emotka

Zmęczenie materiału!
Doskonałe określenie, ja też mam taką przypadłość.
Biedroneczko leć do nieba!
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5422436 Napisano: 27.10.2012 02:42:34 w Biedronka
luko922 napisał(a):

Ja się piszę tylko jak będzie największa celebrytka w kraju... Matka Madzi emotka emotka

Na koniu i w kostiumie kąpielowym w takie chłody? Serca nie masz emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5421896 Napisano: 26.10.2012 08:52:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Konkurs z Leclerc, linku nie mam, wiec proszę nie strzelać.
Od 09.10 do 19.11, trzeba zakupić 2 produkty marek: http://www.fundac...erzy,5484/index.html

I napisać sms-a z odpowiedzią na pytanie: Co gra Ci w duszy, gdy pomagasz?

Sms na numer 7143 o treści Leclerc.odp

Jeśli ktoś chce mogę wysłać skan ulotki konkursowej z Leclerc na e-mil.

nie strzelam, tylko dziękuję emotka

A co można wygrać?
Wyświetl w wątku >>
0 0