Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#5460340 Napisano: 19.11.2012 07:08:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Soraya Art&Diamonds w zgłoszeniu mejlowym też trzeba mieć 160 znaków - jak w sms-ie - czy można ciut dłużej pisać? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5455890 Napisano: 16.11.2012 08:21:15 w Popraw sobie humor...
Darowizna od pani Mariam kenneth
BP [38 Rue Des Martyrs Cocody
Abidzan, Wybrzeze Kosci Sloniowej.

DEAREST Bozym
Jestem wyzej wymieniona osoba z Kuwejtu. Jestem zona Petera Kenneth, który pracowal z ambasady Kuwejtu w Wybrzezu Kosci Sloniowej na dziewiec lat przed smiercia w 2004 roku. Bylismy malzenstwem od jedenastu lat bez dziecka. Zmarl po krótkiej chorobie, która trwala zaledwie cztery dni.
Przed smiercia oboje na nowo narodzic chrzescijaninem. Po jego smierci postanowilem nie ozenic lub dostac dziecko poza moim domu malzenskich, które Biblia jest przeciw. Kiedy mój maz zyje on zlozony sume 2 dolary. 5 mln (dwa miliony piecset tysiecy dolarów) w banku tutaj w Abidzanie na koncie przejsciowym.
Obecnie fundusz jest nadal w banku. Ostatnio, mój lekarz powiedzial mi, ze mam powaznie chorobe, która jest problemem raka. Jeden, który mnie niepokoi najbardziej, to mój skok na wypadek choroby. Znajac mój stan postanowilem darowac tego funduszu do kosciola lub osoby, które wykorzystaja te pieniadze na sposób zamierzam pouczac dokumencie. Chce kosciól, który bedzie korzystal z tego funduszu do domów dziecka, wdowy, propagowanie slowa Bozego i wysilku, ze dom Bozy jest zachowana.

Biblia sie nam zrozumiec, ze blogoslawiony jest reka, która daje. Wzialem te decyzje, bo nie ma zadnego dziecka, które beda dziedziczyc te pieniadze i moja rodzina meza nie sa chrzescijanami i nie chce mojego meza staran, aby byc uzywane przez niewiernych. Nie chce sytuacji, w której pieniadze te zostana wykorzystane w sposób bezbozny. Dlatego jestem podjecia takiej decyzji. Nie boje sie smierci, stad wiem, dokad ide. Wiem, ze mam zamiar byc na lonie Pana. Exodus 14 vs 14 mówi, ze Pan bedzie walczyl moim przypadku i trzymam mój pokój.
Nie potrzebuje zadnej komunikacji telefonicznej w tej kwestii z powodu mojego zdrowia stad obecnosc mojego meza krewnych jest wokól mnie zawsze nie chce, by wiedzieli o tym rozwoju. Z Bogiem wszystkie rzeczy sa mozliwe. Jak tylko otrzymamy odpowiedz dam ci kontakt z bankiem tutaj w Abidzanie. Pragne cie i kosciól zawsze modlic sie za mna, bo Pan jest moim pasterzem. Moje szczescie jest to, ze zylem zyciem godnym chrzescijaninem. Kto, ze chce sluzyc Panu musi sluzyc Mu w duchu i prawdzie. Prosze zawsze modlitwa przez cale swoje zycie.
odpowiedz mi na wiecej informacji-tych, w swojej odpowiedzi da mi pokój w zaopatrywaniu innego kosciola lub osobe do tego samego celu. Prosze mnie zapewnic, ze bedzie dzialac odpowiednio jak stwierdzilem w niniejszym dokumencie. Nadzieje, ze otrzymamy odpowiedz.

Wyslij mi nastepujace informacje jak na ponizej.
Wasze imiona i nazwiska ...........................
Adres ..........................................
Wiek ................................................. ...
Zawód ..........................................

Zdjecie ..............................................
Nadal blogoslawil w Panu.
Wasz w Chrystusie,
Pani Mariam kenneth Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5455488 Napisano: 16.11.2012 04:24:39 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie szpieg o imieniu Spiiegel - wchodzi wszędzie bez pukania. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

radosna

#5453894 Napisano: 15.11.2012 07:23:44 w Rossmann
mariolakal napisał(a):

vivi napisał(a):

http://www.rossne...konkursy/wyniki.aspx
Rossnę! - program otwarty na Twoje pomysły - Lista laureatów

Na liście są dwie osoby, które wygrały dwa razy... Czy tam nie ma ograniczeń dla jednej odpowiedzi ? emotka

Już napisałam w tej sprawie. Zobaczymy, co mi odpiszą.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5453218 Napisano: 15.11.2012 02:19:15 w Rossmann
minka77 napisał(a):

radosna napisał(a):

zarania napisał(a):

radosna napisał(a):

minka77 napisał(a):

znowu ktoś wykasował moje dane z listy laureatów emotka emotka

Znowu?
Pierwszy raz o czymś takim słyszę.
Jak to możliwe???

emotka emotka emotka
radosna, minka77 poprostu od dawna nie wygrała nic na rossnecie emotka

A mnie na siłę wpisują na listę zwycięzców emotka

radosna, ja miałam na myśli to ,że tam nic nie wygrałam od dawna, przepraszam,że to tak zabrzmiało.

Zauważyłam ostatnio, że jeśli regulamin konkursu nie wymaga napisania wierszyka lub hasła reklamowego (przy krótkim haśle przeważnie rymuję), to pisanie tak normalnie, od serca, daje lepsze efekty niż jakieś rymowanie. Chyba, że jest to naprawdę dobrze napisana rymowania, śmieszna i tekstem wyróżnia się w tym gąszczu odpowiedzi (konkurs Nivea Invisible - 9888 uczestników). Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5452848 Napisano: 15.11.2012 11:07:37 w Rossmann
zarania napisał(a):

radosna napisał(a):

minka77 napisał(a):

Znowu?
Jak to możliwe???

emotka emotka emotka
radosna, minka77 poprostu od dawna nie wygrała nic na rossnecie emotka

A mnie na siłę wpisują na listę zwycięzców emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5452841 Napisano: 15.11.2012 11:05:51 w TESCO konkursy
kaki76 napisał(a):

masza napisał(a):

koper napisał(a):

A to bardzo ciekawa odpowiedź. Wysłaliśmy Wam tańszą nagrodę, bo i tak nagroda straciła już na wartości emotka

Pewnie MC śledzi też dokładnie doniesienia o inflacji i bony zakupowe wysyła też obniżone o jej wartość emotka

Sorry, ale nie spodziewałam się tak głupiego tłumaczenia. Nie brałam udziału w tym konkursie, ale gorąco Wam kibicuję i bojkotuję aktualne konkursy organizowane przez agencję roku...

i to jeszcze wysłaliśmy Wam je miesiąć po terminie, zebyście przypadkiem nie zdążyli napisać reklamacji emotka pierwsze widzę tak bezczelne podejscie organizatora konkursu

poważnie tak Wam odpisali? emotka Cieszę się , że tam nie wygrałam normalnie i nie gram w tej agencji , czasem w tesco magazyn , ale po ostatnim chyba tez odpuszczę emotka

Piszcie:
eksperci@tesco.pl
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5452831 Napisano: 15.11.2012 11:01:54 w Rossmann
minka77 napisał(a):

Znowu?
Jak to możliwe???
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5452827 Napisano: 15.11.2012 10:59:32 w Paragony
Kupię paragon na konkurs Bobovita Intermarche ze sklepu najbliższego Warszawy lub Kutna. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5451897 Napisano: 14.11.2012 07:28:00 w Paragony
Kupię paragon na konkurs Bobovity w Intermarche z woj. mazowieckiego lub łódzkiego. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5451475 Napisano: 14.11.2012 04:21:29 w Paragony
Kupię paragon na konkurs Bobovity w Intermarche z woj. mazowieckiego lub łódzkiego. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5450574 Napisano: 14.11.2012 09:45:49 w Paragony
Kupię paragon na konkurs Bobovita Intermarche ze sklepu najbliższego Warszawy lub Kutna. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5445396 Napisano: 11.11.2012 03:08:48 w Biedronka
barti978 napisał(a):

kupie bony do biedronki ,wieksza ilosc pw

Przed Świętami Bożego Narodzenia w Biedronce będzie tłum klientów. Bez trudu każdy z nas zamieni z kimś wygrane bony na gotówkę - tym bardziej, że w Biedronce nie można płacić kartą. Wszystkie wygrywane dotąd bony do różnych sklepów zawsze zamieniałam na gotówkę. Do tesco, realu, carrefoura, Sephory, Empiku itp. Czasem tylko trzeba dłużej postać, porozglądać się kto ma cały koszyk i grzecznie popytać - niestety większość osób płaci gotówką. Ale i tak zawsze wymieniam bon na gotówkę.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5444903 Napisano: 11.11.2012 09:47:25 w Popraw sobie humor...
Oto strój dla prawdziwego mężczyzny na udaną romantyczną kolację:
http://demotywato...1834/To-jeszcze-moda Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5444327 Napisano: 10.11.2012 05:53:51 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
ŻURAWINA DO MIÊSA

1 kg żurawin
3/4 kg gruszek lub jabłek
40 dag cukru
3/4 szklanki wody

Gruszki lub jabłka obrać, pokroić. Zagotować wodę z cukrem. Chwilkę pogotować. Włożyć żurawinę. Razem gotować ok. 30 minut na wolnym ogniu. Gorącą wkładać do słoików. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5444322 Napisano: 10.11.2012 05:51:03 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
CHLEB NA ZAKWASIE - porcja na dwie podłużne foremki

2 1/2 szklanki mąki żytniej
3 1/2 szklanki mąki pszennej
1 szklanka otrąb pszennych
1 szklanka płatków owsianych górskich
1 szklanka siemienia lnianego
1 szklanka pestek dyni i słonecznika
4 łyżeczki soli
1 1/4 litra wody
1 szklanka zakwasu

Łączymy suche składniki, dodajemy zakwas z letnią wodą i bardzo dobrze mieszamy. Po godzinie odkładamy z tego porcję zakwasu (do następnego pieczenia). Masę pozostawiamy w foremkach na 12 godzin, aby dobrze wyrosła (stawiam je na noc na oświetlonym okapie - wtedy ma trochę ciepła). Piec w temperaturze 180 stopni przez 1 1/2 godziny. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5444302 Napisano: 10.11.2012 05:41:21 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
ZUPA KREM Z DYNI

Składniki:
Duża dynia - ok. 4 kg
2 duże cebule
5 ząbków czosnku
3-4 szklanki wywaru z warzyw lub rosołu
sól, pieprz, gałka muszkatołowa, imbir
przecier pomidorowy 200-250 ml
jogurt naturalny (do kleksa na każdej porcji zupy)

Cebulę dusimy z czosnkiem, do tego dodajemy część pokrojonej w kostkę dyni - dusimy i przekładamy do dużego garnka, dodajemy resztę dyni oraz sól, pieprz i imbir do smaku. Dusimy do miękkości, następnie wszystko miksujemy i dodajemy przecier pomidorowy oraz doprawiamy gałką muszkatołową. Zupa krem ma być gęsta. Każdą porcję dekorujemy kleksem z jogurtu naturalnego, a z wierzchu posypujemy przepołowionymi wyłuskanymi pestkami z dyni. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5442932 Napisano: 09.11.2012 05:09:12 w Wkurza mnie...
Płaczę rzewnymi łzami, gdy czytam takie artykuły.
Biedny chłopczyk, tak mi go żal ...
http://www.fakt.p...tykuly,187055,1.html Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5442305 Napisano: 09.11.2012 12:24:41 w Wkurza mnie...
Jeśli będziecie się wkurzali brakiem wygranych, nadmiarem wygranych u konkurencji, zniszczonym autem, chorobą dziecka czy też brakiem podwyżki w pracy, to zaśpiewajcie sobie tę piosenkę:
http://demotywato...ci-smutno-gdy-ci-zle Wyświetl w wątku >>
0 0