Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
BP [38 Rue Des Martyrs Cocody
Abidzan, Wybrzeze Kosci Sloniowej.
DEAREST Bozym
Jestem wyzej wymieniona osoba z Kuwejtu. Jestem zona Petera Kenneth, który pracowal z ambasady Kuwejtu w Wybrzezu Kosci Sloniowej na dziewiec lat przed smiercia w 2004 roku. Bylismy malzenstwem od jedenastu lat bez dziecka. Zmarl po krótkiej chorobie, która trwala zaledwie cztery dni.
Przed smiercia oboje na nowo narodzic chrzescijaninem. Po jego smierci postanowilem nie ozenic lub dostac dziecko poza moim domu malzenskich, które Biblia jest przeciw. Kiedy mój maz zyje on zlozony sume 2 dolary. 5 mln (dwa miliony piecset tysiecy dolarów) w banku tutaj w Abidzanie na koncie przejsciowym.
Obecnie fundusz jest nadal w banku. Ostatnio, mój lekarz powiedzial mi, ze mam powaznie chorobe, która jest problemem raka. Jeden, który mnie niepokoi najbardziej, to mój skok na wypadek choroby. Znajac mój stan postanowilem darowac tego funduszu do kosciola lub osoby, które wykorzystaja te pieniadze na sposób zamierzam pouczac dokumencie. Chce kosciól, który bedzie korzystal z tego funduszu do domów dziecka, wdowy, propagowanie slowa Bozego i wysilku, ze dom Bozy jest zachowana.
Biblia sie nam zrozumiec, ze blogoslawiony jest reka, która daje. Wzialem te decyzje, bo nie ma zadnego dziecka, które beda dziedziczyc te pieniadze i moja rodzina meza nie sa chrzescijanami i nie chce mojego meza staran, aby byc uzywane przez niewiernych. Nie chce sytuacji, w której pieniadze te zostana wykorzystane w sposób bezbozny. Dlatego jestem podjecia takiej decyzji. Nie boje sie smierci, stad wiem, dokad ide. Wiem, ze mam zamiar byc na lonie Pana. Exodus 14 vs 14 mówi, ze Pan bedzie walczyl moim przypadku i trzymam mój pokój.
Nie potrzebuje zadnej komunikacji telefonicznej w tej kwestii z powodu mojego zdrowia stad obecnosc mojego meza krewnych jest wokól mnie zawsze nie chce, by wiedzieli o tym rozwoju. Z Bogiem wszystkie rzeczy sa mozliwe. Jak tylko otrzymamy odpowiedz dam ci kontakt z bankiem tutaj w Abidzanie. Pragne cie i kosciól zawsze modlic sie za mna, bo Pan jest moim pasterzem. Moje szczescie jest to, ze zylem zyciem godnym chrzescijaninem. Kto, ze chce sluzyc Panu musi sluzyc Mu w duchu i prawdzie. Prosze zawsze modlitwa przez cale swoje zycie.
odpowiedz mi na wiecej informacji-tych, w swojej odpowiedzi da mi pokój w zaopatrywaniu innego kosciola lub osobe do tego samego celu. Prosze mnie zapewnic, ze bedzie dzialac odpowiednio jak stwierdzilem w niniejszym dokumencie. Nadzieje, ze otrzymamy odpowiedz.
Wyslij mi nastepujace informacje jak na ponizej.
Wasze imiona i nazwiska ...........................
Adres ..........................................
Wiek ................................................. ...
Zawód ..........................................
Zdjecie ..............................................
Nadal blogoslawil w Panu.
Wasz w Chrystusie,
Pani Mariam kenneth Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Już napisałam w tej sprawie. Zobaczymy, co mi odpiszą.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zauważyłam ostatnio, że jeśli regulamin konkursu nie wymaga napisania wierszyka lub hasła reklamowego (przy krótkim haśle przeważnie rymuję), to pisanie tak normalnie, od serca, daje lepsze efekty niż jakieś rymowanie. Chyba, że jest to naprawdę dobrze napisana rymowania, śmieszna i tekstem wyróżnia się w tym gąszczu odpowiedzi (konkurs Nivea Invisible - 9888 uczestników). Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A mnie na siłę wpisują na listę zwycięzców
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Piszcie:
eksperci@tesco.pl
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Znowu?
Pierwszy raz o czymś takim słyszę.
Jak to możliwe???
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Przed Świętami Bożego Narodzenia w Biedronce będzie tłum klientów. Bez trudu każdy z nas zamieni z kimś wygrane bony na gotówkę - tym bardziej, że w Biedronce nie można płacić kartą. Wszystkie wygrywane dotąd bony do różnych sklepów zawsze zamieniałam na gotówkę. Do tesco, realu, carrefoura, Sephory, Empiku itp. Czasem tylko trzeba dłużej postać, porozglądać się kto ma cały koszyk i grzecznie popytać - niestety większość osób płaci gotówką. Ale i tak zawsze wymieniam bon na gotówkę.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://demotywato...1834/To-jeszcze-moda Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
1 kg żurawin
3/4 kg gruszek lub jabłek
40 dag cukru
3/4 szklanki wody
Gruszki lub jabłka obrać, pokroić. Zagotować wodę z cukrem. Chwilkę pogotować. Włożyć żurawinę. Razem gotować ok. 30 minut na wolnym ogniu. Gorącą wkładać do słoików. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
2 1/2 szklanki mąki żytniej
3 1/2 szklanki mąki pszennej
1 szklanka otrąb pszennych
1 szklanka płatków owsianych górskich
1 szklanka siemienia lnianego
1 szklanka pestek dyni i słonecznika
4 łyżeczki soli
1 1/4 litra wody
1 szklanka zakwasu
Łączymy suche składniki, dodajemy zakwas z letnią wodą i bardzo dobrze mieszamy. Po godzinie odkładamy z tego porcję zakwasu (do następnego pieczenia). Masę pozostawiamy w foremkach na 12 godzin, aby dobrze wyrosła (stawiam je na noc na oświetlonym okapie - wtedy ma trochę ciepła). Piec w temperaturze 180 stopni przez 1 1/2 godziny. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Składniki:
Duża dynia - ok. 4 kg
2 duże cebule
5 ząbków czosnku
3-4 szklanki wywaru z warzyw lub rosołu
sól, pieprz, gałka muszkatołowa, imbir
przecier pomidorowy 200-250 ml
jogurt naturalny (do kleksa na każdej porcji zupy)
Cebulę dusimy z czosnkiem, do tego dodajemy część pokrojonej w kostkę dyni - dusimy i przekładamy do dużego garnka, dodajemy resztę dyni oraz sól, pieprz i imbir do smaku. Dusimy do miękkości, następnie wszystko miksujemy i dodajemy przecier pomidorowy oraz doprawiamy gałką muszkatołową. Zupa krem ma być gęsta. Każdą porcję dekorujemy kleksem z jogurtu naturalnego, a z wierzchu posypujemy przepołowionymi wyłuskanymi pestkami z dyni. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Biedny chłopczyk, tak mi go żal ...
http://www.fakt.p...tykuly,187055,1.html Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane