Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A ja przed chwilą logowałam się do mBanku - wszystko w porządku. Nikt mi nie zakosił kasy ... bo jej akurat nie mam Wyświetl w wątku >>
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nieszczęścia chodzą parami: zima i "wątek o podanym ID nie istnieje". A może my już nie wygrywamy??? Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kevin sam w Nowym Jorku - dzisiaj o 20.00 w TV4 Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Serdecznie dziękujemy za wzięcie udziału w konkursie kulinarnym Tesco: "Coś dobrego z niedrogiego".
W związku z dużą ilością zgłoszeń zmuszeni jesteśmy przesunąć datę rozstrzygnięcia konkursu i publikację wygranych na 25 kwietnia br.
Przepraszając za opóźnienie - gorąco pozdrawiamy.
Jury konkursu Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Trzeba bronić tej linii:
https://www.faceb..._t=plan_user_invited Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
.. bo za oknem śnieżek pada, litery zakrywa.
Poczekamy na wyniki, tak to czasem bywa ... Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W mojej przychodni dziecięcej pracuje znajoma pielęgniarka. Powiedziała mi, że w dalszym ciągu pracują tam lekarki, do których jak chodziłam jako dziecko - panie z dawno przekroczonym wiekiem emerytalnym. Okazuje się, że nie ma chętnych pediatrów do pracy w tej przychodni. Stąd te kolejki. Po pierwsze mało osób wybiera tę specjalizację, a po drugie nie chcą pracować w przychodniach ze względu na pensję. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Poczytaj narzekania niektórych naszych forumowiczek i ciesz się wolnością. A jeśli kogoś wreszcie spotkasz, to pamiętaj, aby był łagodny jak baranek i nie miał nic z osła
Bethan - zawsze będziesz w moim sercu! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Aby być na czasie pokochaj kobietę
Mogę rzucić swojego faceta dla Ciebie! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Z 2.02 dzwonili tak przed 17.00. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://supermarke...rafia.html#BoxBizTxt Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
BOMI Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Organizator, w terminie do 7 dni od dnia rozstrzygnięcia każdej tury Konkursu poinformuje laureatów telefonicznie o wygraniu Konkursu. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A u mnie działa. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://wyborcza.b...owych.html#BoxBizTxt Wyświetl w wątku >>