Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#5634223 Napisano: 13.04.2013 13:35:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

Czy były już maile z Hochlanda ze zgłoszeń wysłanych wczoraj?? Jeśli chodzi o maile z torbami to też wysyłają codziennie>

Moja odpowiedź dotyczy toreb. Za poprzedni tydzień mejle o wygranych były wysyłane w piątek (czyli wczoraj) wieczorem. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5634005 Napisano: 12.04.2013 21:56:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie do tych osób, które wygrały torbę Hochland - jakiej mniej więcej długości były Wasze wiersze? Bo nie wiem, czy się rozpisywać czy też pisać krótko. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5633811 Napisano: 12.04.2013 17:45:35 w Inne mniejsze markety
radosna napisał(a):

iszhara napisał(a):

agamaty napisał(a):

iszhara napisał(a):

http://www.media-...lgate/wygrani-11.htm

A walizki wyparowały emotka

stary konkurs wrzuciłaś

Hmm teraz dopiero zauważyłam tę datę - ale nagroda główna by się zgadzała, ilość zestawów kosmetyków również i wcześniej nie było chyba tych wyników. emotka

To nie jest stary konkurs. To jest ostatni konkurs w Intermarche.

A walizki rzeczywiście wyparowały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5633809 Napisano: 12.04.2013 17:44:10 w Inne mniejsze markety
iszhara napisał(a):

agamaty napisał(a):

iszhara napisał(a):

http://www.media-...lgate/wygrani-11.htm

A walizki wyparowały emotka

stary konkurs wrzuciłaś

Hmm teraz dopiero zauważyłam tę datę - ale nagroda główna by się zgadzała, ilość zestawów kosmetyków również i wcześniej nie było chyba tych wyników. emotka

To nie jest stary konkurs. To jest ostatni konkurs w Intermarche. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5633560 Napisano: 12.04.2013 14:57:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

radosna napisał(a):

A skąd takie przypuszczenia, że nas czytają i do serca sobie biorą nasze prośby czy gorzkie żale?

Tak jest na pewno, widać to w pewnych małych detalach emotka Mam tutaj oczywiście na myśli te najpopularniejsze. Nawet MC ostatnio dodało konkurs do bazy (jeśli wierzyć, że to oni). I Smolar czasem zagada... emotka

A jak tam z Bielendą? Widzę, że skasowano na facebooku dyskusję dotyczącą ostatniego konkursu. Albo ja tego nie widzę ... Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5633546 Napisano: 12.04.2013 14:43:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

ignam napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

odnoszę wrażenie, że coraz więcej pracowników agencji odwiedza nasze forum emotka pozdrawiamy emotka

Tez mi się tak wydaje emotka

To chyba dobrze, może wyciągną jakieś wnioski emotka
Pozdrowienia dla agencji i organizatorów emotka

A skąd takie przypuszczenia, że nas czytają i do serca sobie biorą nasze prośby czy gorzkie żale? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5633134 Napisano: 11.04.2013 22:15:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeszcze o Bielendzie. Piszcie na e-mail:
marketing@bielenda.com.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5632741 Napisano: 11.04.2013 14:54:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ciasssteczko napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

"Prosimy uważniej czytać regulamin:) Treść wiadomości, a nie hasło, podaliśmy termin "wiadomość", ponieważ w dalszych punktach określamy koszt jednej wiadomości. Termin "hasło" to co innego niż wiadomość. Hasło może się składać z kilku wiadomości, ale użytkownik musi wiedzieć, że płaci wtedy za kilka wiadomości:)"

właśnie to przeczytałam i padłam emotka jak ktoś słusznie zauważył na fanpage'u agencja zdaje się traktować uczestników jak bezmyślnych kmiotów, brawo, brawo emotka

Ich tłumaczenie polega na tym, że to my źle zinterpretowaliśmy pojęcie "wiadomość". To co innego niż hasło. Hasło może być długie, a wiadomość nie może przekraczać 160 znaków (bez polskich liter). Czyli MY jesteśmy niekumaci i powinniśmy szkolić się jak ten prawnik, który sformułował treść regulaminu. Szkoda, że nie wiemy, kto to jest.
Ktoś na forum pisał, że miał już problemy z agencją PinappleGroup. Może jakieś szczegóły? Chętnie poczytamy. Tym bardziej, że owa agencja będzie obsługiwać kolejny konkurs Bielendy z samochodem w roli głównej. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5632717 Napisano: 11.04.2013 14:28:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jua napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

darog napisał(a):

http://bielenda-k...eractive.eu/wyniki/5

Uwielbiam Bielende i polecam jej naturalne kosmetyki, mlodo wygladam,bo stosuje te super kremy i kremiki. Oto krem nowej generacji : na roslinnych komorkach arganu,technologia cieklokrystaliczna - a twarz gladka, nawilzona, sliczna. Zyc trzeba zgodnie z natura nareszcie zrozumial to swiat- naturalne kosmetyki Bielendy w kazdym wieku ujmuja nam lat. Kolejna informacja zacheci kolejne panie : ze kosmetyki Bielendy sa wyjatkowo tanie...:-)

CZY TO JEST 160 ZNAKÓW emotka emotka emotka

IPAD...znów Bielenda się popisała..

jaka agencja, takie wyniki... emotka

Ja nie brałam udziału więc nie chce mi się w tej sprawie działać, ale przecież ta sprawa aż prosi się żeby napisać kulturalnego maila do zarządu Bielendy z załączeniem screenów. Wylewanie żali na Facebooku nic nie da, od razu uderzać do dyrekcji - dzwonić i pisać, a zobaczycie że od razu rozwiązywanie problemów stanie się prostsze i szybsze. Powodzenia emotka

A w którym miejscu na facebooku jest ta dyskusja? Chętnie poczytam. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5632635 Napisano: 11.04.2013 13:46:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Najpierw piszą, że treść przesłanej wiadomości nie może przekraczać 60 znaków przy użyciu polskich znaków lub 160 znaków przy użyciu znaków bez polskich liter. Potem jednak piszą, że odpłatność jest stała i wynosi ... w przypadku przekroczenia granicy 60 znaków lub 160 znaków, odpłatność wynosi ... i tak dalej. Czyli można było napisać więcej, tylko myląca jest ta pierwsza wiadomość w regulaminie, że wiadomość SMS nie może przekraczać ... jak napisałam powyżej. Z tego wniosek, że trzeba czytać regulaminy po pięć razy, a w razie wątpliwości dzwonić do agencji przed napisaniem eska, a nie po rozwiązaniu konkursu, bo szkoda zdrowia i nadziei. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5632625 Napisano: 11.04.2013 13:41:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

darog napisał(a):

http://bielenda-k...eractive.eu/wyniki/5

Uwielbiam Bielende i polecam jej naturalne kosmetyki, mlodo wygladam,bo stosuje te super kremy i kremiki. Oto krem nowej generacji : na roslinnych komorkach arganu,technologia cieklokrystaliczna - a twarz gladka, nawilzona, sliczna. Zyc trzeba zgodnie z natura nareszcie zrozumial to swiat- naturalne kosmetyki Bielendy w kazdym wieku ujmuja nam lat. Kolejna informacja zacheci kolejne panie : ze kosmetyki Bielendy sa wyjatkowo tanie...:-)

CZY TO JEST 160 ZNAKÓW emotka emotka emotka

IPAD...znów Bielenda się popisała..

jaka agencja, takie wyniki... emotka

brak komentarza na wyniki ,przestrzeganie regulaminu itd...-zrobili z siebie pośmiewisko :Bilenda w duecie z agencją!!!

To spróbujcie zadzwonić do pani z agencji: tel. 518 033 218
Powie Wam, że nigdzie w regulaminie nie jest napisane, że wiadomość nie może przekraczać 160 znaków. Mama rozmawiała i tylko nerwy sobie zszarpała. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5632090 Napisano: 10.04.2013 17:55:55 w Kaufland konkursy
Przez chwilę wrócę do wygrywanych bonów. Znudziły mi się trochę emotka moje rymowanki. Chętnie napisałabym wzniosłą lub śmieszną prozę. Ale czy wygrywacie bony pisząc prozę??? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5630504 Napisano: 08.04.2013 18:18:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Nie sądzę, żeby tygodniowe z Hochlandu dziś puścili. Raczej piłki z weekendu. A wszyscy dostaliście już potwierdzenie, że paragon ok? Mnie jednego brakuje.

A piłki z weekendu puścili???

Według mnie nie puścili, bo nie mam żadnej wiadomości. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5630500 Napisano: 08.04.2013 18:15:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw Colgate z Intermarche i zestaw Colgate z Tesco. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

radosna

#5629809 Napisano: 07.04.2013 21:49:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ja właśnie wróciłam.. i to nie były cukierki tylko Pan spiker powiedział że Pani upiekła babeczki emotka

Kurczę, to może ja następnym razem spróbuję gacie przewodniczącemu komisji wyprać i wyprasować, a potem wyhaftować na nich samochodzik, miast ptaka? emotka
Tylko jak je zdobyć?...

Ja Ci zafunduję te gacie, tylko wybierz dla przewodniczącego komisji jedną z tych sześciu par:
http://allegro.pl...ory-i2985239728.html Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5629074 Napisano: 06.04.2013 11:01:35 w Pomocy!!!!
martunik3 napisał(a):

czy ktoś jest w stanie wyjaśnić dlaczego moja aukcja na allegro z każdym dniem się przedłuża o dzień emotka Aukcja która ma się zakończyć dziś (mam potwierdzenie w e-meilu) nagle zmieniła się na zakończenie za 2 dni emotka

Może to bonus za ostatnie kłopoty Allegro? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5629064 Napisano: 06.04.2013 10:38:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

Co to za konk z Hallsami? Znalazłam jakiś, ale on się dopiero zaczyna 7 kwietnia, wiec to nie ten...

http://www.halls.pl/loteria Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5629049 Napisano: 06.04.2013 10:08:21 w Pomocy!!!!
Ja nie potrzebuję pomocy, tylko bociany:
http://www.fakt.p...tykuly,206651,1.html Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5628862 Napisano: 05.04.2013 18:44:38 w Rossmann
benasia napisał(a):

radosna napisał(a):

Można się było tego spodziewać!!!
http://www.rossne....aspx?contestId=1332

emotka emotka
Teraz sobie opublikują wyniki 12 kwietnia a z tuszy dadzą 8 kwietnia i jak wygram tusz to nie będę mogła w Gerberze wygrac emotka

Nie żartuj sobie? Rzeczywiście tak będzie? Nie chce mi się czytać regulaminów, ale nie chciałabym, aby to była prawda!!! Wyświetl w wątku >>
0 0