Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#5647878 Napisano: 06.05.2013 17:21:37 w Biedronka
Czy wiecie jak wyglądają te kosze? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5644227 Napisano: 29.04.2013 21:52:03 w Biedronka
Czy trzeba zmieścić się w 160 znakach czy też można pisać więcej? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5644080 Napisano: 29.04.2013 17:53:07 w Rossmann
henryczka62 napisał(a):

możecie się zalogować na rossnecie? Ja jestem niby zalogowana, ale jak chcę wejść w konkurs to każe mi się znowu zalogować emotka

Mam to samo. Niby jestem zalogowana, a tak jakbym nie była. Coś im się popsuło emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5644015 Napisano: 29.04.2013 15:57:02 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

Poratuje ktos wczorajszym kodzikiem z okazji na tabletki do zmywarki? Nie zapisal mi się print screen z numerem emotka

kod zniżkowy jest w Twoim profilu na rossnecie Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5643937 Napisano: 29.04.2013 14:10:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kundzia87 napisał(a):

mama odebrała dwa komplety CzuCzu z Lubisiów i co ciekawe do każdej sztuki dostała Lubisia dodatkowo (czyli dostała 6 ciasteczek). Ciekawe.. bo jakiś tydzień temu, gdy odbierałam w innym miejscu komplet, to nie dostałam..

Odebrałam cały komplet w sobotę. I dostałam trzy Lubisie.
Dobrze, że mam w domu małego Lubisiożercę, to nie przytyję emotka
Żałuję, że nie ma innych rodzajów Czu-czu. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5638444 Napisano: 19.04.2013 22:17:45 w Rossmann
basku napisał(a):

czy odbieracie juz tusze z tego konkursu:

http://www.rossne....aspx?contestId=1324
czy to z jakiegos innego?

bo ja nadal ne mam @ ze tusz jest juz do odbioru i tak sie zastanawiam czy isc pytac czy czekac jeszcze... emotka emotka

Poczekaj jeszcze. Wygrałam tusze trzem różnym osobom. I każda z nich otrzymała e-mail innego dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5638252 Napisano: 19.04.2013 16:38:06 w Inne mniejsze markety
masza napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

zwierzyniec napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Horteź- czeka ktoś? A może już były eski? emotka

Hortex PGS - wczoraj był wpis w MDW

Wybacz, ale nie widzę wpisu... emotka To na pewno był Hortex, czy może w \\\\\\\\\\\\\\\"dziś dotarła\\\\\\\\\\\\\\\" telefon z walentynkowego?

Ja też przewertowałam, ale nic nie widzę emotka

Ma 100% był taki wpis. Ktoś napisał, że dzwoniono do niego z Top Marketu. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5638069 Napisano: 19.04.2013 11:15:16 w Kupię...
aneti napisał(a):

sprzęt kempingowy i trekkingowy: namiot, karimatę, samopompę, kuchenkę turystyczna, stuptuty itp. emotka

Dzięki Tobie zajrzałam do Wikipedii i zobaczyłam, co to są stuptuty emotka Ochraniacze to ochraniacze emotka A dla jeżdżących na koniach są to sztylpy emotka Człowiek całe życie się uczy!
http://pl.wikipedia.org/wiki/Stuptuty Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5637721 Napisano: 18.04.2013 18:16:14 w TESCO konkursy
malutka456 napisał(a):

kto pamięta kiedy maja być wyniki z konkursu z przepisami? emotka
25 kwietnia

Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5637709 Napisano: 18.04.2013 17:48:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy informacja o wygranym iPodzie z Hallsów przychodzi od razu na mejla tzn. od razu po ogłoszeniu wyników? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5635354 Napisano: 15.04.2013 15:09:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mnie interesuje też, czy ktoś dostał wiadomość o innej nagrodzie niż zestaw Colgate. Były tam też do wygrania bony po 100 zł i nagroda główna iPad.
No i ciekawią mnie te walizki z Intermarche - walizki-niewidki emotka których brak na liście laureatów. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5635351 Napisano: 15.04.2013 15:07:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koza.k90 napisał(a):

a mnie się wydaje, że to Tesco, tylko im się wszystko pochrzaniło emotka

świetny sposób na wykolegowanie ludzi z nagród emotka

Ci co grali tylko w Tesco, nie mają paragonów na Superpharm, nie odeślą danych i nagrody zostaną w kieszeni pana sławka

Czy w Media Contact są nagrody z tzw. rezerwy? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5635328 Napisano: 15.04.2013 14:39:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malenka89 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

uff w końcu mi ktoś uwierzył emotka emotka emotka emotka

Chyba nie do końca - malgol napisała w MDW, że nie brała udziału w superpharm.

Swoją drogą szkoda, że ja nie dostałam smsa - brałam udział w obu konkursach emotka

wzięła nieświadomie emotka bo oba konkursy były z tym samym prefiksem i pod ten sam numer.

Ale odpowiedzi od Media Contact po przesłaniu były inne:
w przypadku konkursu w Tesco przesyłali sms: dziękujemy za przesłanie danych, nagrodę prześlemy pocztą. A teraz piszą o przesłaniu paragonu - tego z SuperPharm, bo innego konkursu nie było z paragonami w ostatnim czasie. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5635316 Napisano: 15.04.2013 14:34:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzisiejsze eski z Colgate na pewno dotyczą SuperPharm, bo nagrodę z magazynu Tesco już otrzymałam (tego samego dnia, kiedy dostarczano nagrody z Intermarche). Innego konkursu z paragonami ostatnio nie było. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5635291 Napisano: 15.04.2013 14:22:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiabuczkowska napisał(a):

radosna napisał(a):

http://nawozy.eu/nagrody.html

wygrał ktos moze z forum? ja niestety nie ;( emotka emotka emotka najdroższy konkurs w moim życiu i spory zapas nawozu emotka

To nawet mój kuzyn rolnik powiedział, że to dla niego za drogi konkurs. Może i by wziął w konkursie, ale te nawozy potrzebne są mu jesienią i nie chciał ich składować. Namawiałam go długo, ale zrezygnował. To gdzie Ty schowałaś te 3 tony nawozów (czy nawet więcej - nie pamiętam ile)?

mój brat ma gospodarstwo, zainwestowalismy w te nawozy, miałam naprawdę fajne hasło, no i nic emotka emotka emotka aż nie chce mi się wierzyc emotka emotka
szkoda, że nie opublikowali haseł emotka
graliśmy w 4 tygodniu, a wtedy nawet nagrody tygodniowej nie przyznali emotka

Rozumiem Twoje rozgoryczenie! Ale wiesz jak to jest z wyborem haseł. Napracujesz się, wymyślisz świetne hasło, a oni wybiorą ... Dodaj do ulubionych! Nam się wydaje, że hasło jest doskonałe, ale często komisje konkursowe doskonałe nie są i wybierają byle co. Z jednej strony nie chcę wiedzieć, jaki tekst wygrywa. Ale w tym wypadku jestem ciekawa. Bo o mały włos mój kuzyn pewnie byłby w takiej sytuacji, jak Ty teraz. Najciekawsze jest to, że to ja pisałabym hasło. Jednak on zrezygnował - nie tylko na koszty, ale na to długie składowanie zanim by zużył te nawozy. Nawet taka nagroda go nie skusiła! Może napiszesz do organizatora i zapytasz, jakie hasła wygrały, bo jako uczestniczka konkursu masz prawo to wiedzieć. Pozdrawiam. Nie płacz tak ... chyba zużyjecie te nawozy? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5635185 Napisano: 15.04.2013 12:37:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

http://nawozy.eu/nagrody.html

wygrał ktos moze z forum? ja niestety nie ;( emotka emotka emotka najdroższy konkurs w moim życiu i spory zapas nawozu emotka

To nawet mój kuzyn rolnik powiedział, że to dla niego za drogi konkurs. Może i by wziął w konkursie, ale te nawozy potrzebne są mu jesienią i nie chciał ich składować. Namawiałam go długo, ale zrezygnował. To gdzie Ty schowałaś te 3 tony nawozów (czy nawet więcej - nie pamiętam ile)? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5634223 Napisano: 13.04.2013 13:35:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

Czy były już maile z Hochlanda ze zgłoszeń wysłanych wczoraj?? Jeśli chodzi o maile z torbami to też wysyłają codziennie>

Moja odpowiedź dotyczy toreb. Za poprzedni tydzień mejle o wygranych były wysyłane w piątek (czyli wczoraj) wieczorem. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5634005 Napisano: 12.04.2013 21:56:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie do tych osób, które wygrały torbę Hochland - jakiej mniej więcej długości były Wasze wiersze? Bo nie wiem, czy się rozpisywać czy też pisać krótko. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5633811 Napisano: 12.04.2013 17:45:35 w Inne mniejsze markety
radosna napisał(a):

iszhara napisał(a):

agamaty napisał(a):

iszhara napisał(a):

http://www.media-...lgate/wygrani-11.htm

A walizki wyparowały emotka

stary konkurs wrzuciłaś

Hmm teraz dopiero zauważyłam tę datę - ale nagroda główna by się zgadzała, ilość zestawów kosmetyków również i wcześniej nie było chyba tych wyników. emotka

To nie jest stary konkurs. To jest ostatni konkurs w Intermarche.

A walizki rzeczywiście wyparowały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5633809 Napisano: 12.04.2013 17:44:10 w Inne mniejsze markety
iszhara napisał(a):

agamaty napisał(a):

iszhara napisał(a):

http://www.media-...lgate/wygrani-11.htm

A walizki wyparowały emotka

stary konkurs wrzuciłaś

Hmm teraz dopiero zauważyłam tę datę - ale nagroda główna by się zgadzała, ilość zestawów kosmetyków również i wcześniej nie było chyba tych wyników. emotka

To nie jest stary konkurs. To jest ostatni konkurs w Intermarche. Wyświetl w wątku >>
0 0