Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Lepszy, bo były konkretne główne nagrody. Choć w tym ja bym się cieszyła z głównej wygranej, bo mam do kogo lecieć - mam kuzynkę w Australii i przyszywaną ciocię w Ameryce. Tylko ... tylko Hochland już mi się ciut przejadł ... przerzucam się na kiełbasę Wyświetl w wątku >>
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Poczytałam wypowiedzi na facebooku. Uważam, że nie powinni zamieszczać zwycięskich wierszy, natomiast nic nie stoi na przeszkodzie, aby zamieścić 10 nazwisk. Bo dla wielu brak tej listy jest podejrzana i od razu myślą o nieuczciwości agencji. Dlatego agencja dla świętego spokoju powinna zamieścić nazwiska. Tym bardziej, że kilka osób uparcie się tego domaga. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie trzeba inwestować, jeśli jest się właścicielem sklepu.
A co oni zrobią z nagrodami, jeśli paragony nie będą zweryfikowane? Będą losować nowe osoby? Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Bardzo to dziwne. W ogóle to jedna osoba powinna dostać jedną nagrodę - ale to moja uwaga. Myślę, że te niezweryfikowane osoby:
- albo nie mają paragonu
- albo każą im wysłać tyle paragonów, ile wysłały zgłoszeń - i nie mają tylu
- albo tak długo wysyłają paragon Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.tesco....algida/regulamin.pdf Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.rossne....aspx?contestId=1369 Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dobre sery muszą śmierdzieć!
A w temacie dostałam też T-shirt z Mokate (XL - czy były inne rozmiary) plus cztery kawki. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Rozwożono też piwo Cornelius - różne smaki, w sam raz na lato! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Rzeczywiście dobry jest w konkursach sms-owych na czas, ale tutaj na forum każdy z nas jest konkurencją dla drugiej osoby. Nie znaczy to, że mamy sobie oczy wydrapywać, bo ktoś tam został Mistrzem Patelni lub jest w Szczęśliwej Trzynastce.
Dzięki Twojemu postowi przynajmniej już wiem, gdzie leży Jutrosin! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja mam wielki szacunek dla zwierząt i nie przeszkadza mi śpiew ptaków czy "marcowanie" kotów. Niemniej jednak derkacza nie pokocham )) Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja go nie pokocham! A Wy pokochacie?
http://www.youtub.../watch?v=hfyXxFVEcHs Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja mam bardzo niskie ciśnienie, tylko proszę o podnoszenie go rano Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja też przed chwilą byłam na fb i widziałam pytanie o wycieczki oraz ich odpowiedź "wszystko wyjaśni się 14 czerwca". Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.real.p...zaca-pinkie-pie-629/ Wyświetl w wątku >>