Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
5 lat temu moja Mama wygrała weekendowy voucher do SPA. W regulaminie kwota 3.400. W rzeczywistości (zatelefonowała wcześniej w to miejsce) ta kwota była o 2.000 zł niższa.
Czyli nadwyżka idzie do agencji. Tylko ja się zastanawiam, czy firmy zlecające konkurs nie widzą tego? Przecież to oni płacą i oni powinni skrupulatnie wyliczać koszt nagrody, by ją zaakceptować przy umowie z agencją. To wyrzucanie pieniędzy w błoto, które można przeznaczyć na inny konkurs lub zwiększyć pulę nagród. Wyświetl w wątku >>
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.niveap...Service/Contact.html Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
z adresu mejlowego:
pielegnujbliskosc@tequilapolska.pl
To może zaatakować Tequilę???
Mama dostała taką odpowiedź (bez podpisu)
Witam,
bardzo dziękujemy za opinię, każda jest dla nas niezwykle ważna, na pewno weźmiemy ją pod uwagę.
Pozdrawiam
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Plus formularz do podziękowań:
http://www.nivea....s/beiersdorf/Kontakt Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
61/ 87 46 188
Moja Mama wygłosiła długą przemowę, pan był bardzo miły, wysłuchał, ale nic konkretnego co do tego konkursu nie powiedział. Bo regulaminu i tak pewnie nie zmienią w trakcie konkursu. A szkoda! Mama powiedziała, że po raz pierwszy od wielu, wielu lat zawiodła się właśnie tą loterią na tej marce. Powinna być jedna nagroda dla jednej osoby, poza tym obowiązkowo rezerwa. To tyle z grubsza. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dwa razy nie otrzymałam poważnych nagród i dlatego im nie wierzę. Miałam paragony, wysłałam je z danymi, a nagród nie otrzymałam! Niby wygrałam, a nie wygrałam. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A ja kiedyś byłam świadkiem, jak kobieta prawie szlochała, bo musiała duże i drogie kremy wywalić do kosza przy kontroli. Musiała je gdzieś kupić w ostatniej chwili i zapakowała do przepastnej torebki, a nie do bagażu. Aż mi się jej żal zrobiło. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Moja Mama napisała do nich długiego mejla o utracie zaufania do marki, do której była przywiązana od lat. O tym, że jest to pole do popisu dla cwaniaków, którym w głowie tylko nagrody główne, a nie wysyłając paragonów na zestawy kosmetyków blokują możliwość wygrania takim szaraczkom jak moja Mama - mniej więcej w tym stylu.
Otrzymała odpowiedź z adresu: pielegnujbliskosc@tequilapolska.pl
Witam,
bardzo dziękujemy za opinię, każda jest dla nas niezwykle ważna, na pewno weźmiemy ją pod uwagę.
Pozdrawiam
PS. Teraz dopiero Mama jest wkurzona!!!
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale "mój" miał jakąś wenę i bez konsultacji ze mną wysłał i też wygrał. Szukam paragonu z poniedziałku. Chętnie wymienię na paragon, którego skan mogę przesłać nawet dzisiaj (mam sklep dwa kroki od domu). Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Na przystankach wścibskie baby
od stóp do szczęk otaksują.
Same jak najbrzydsze żaby
żmijowato konwersują ...
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Może i pisać można, ale na pewno trzeba mieć paragony z taką datą, jaka jest w regulaminie konkursu. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I dostała taką odpowiedź:
Witam,
Pozdrawiam
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mogliby się trochę wysilić i dać różne kształty foremek. Nagroda bez polotu Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://wiadomosci...39690,wiadomosc.html Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna