Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#5681619 Napisano: 22.06.2013 15:25:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loczeq napisał(a):

Zacytuję sam siebie bo widzę, że niektórzy tutaj bujają w obłokach:

"Czy myślisz, że agencje które są na rynku od kilku niektóre kilkunastu lat nie znając scenariuszy i robią "przypadkowo" takie loterie czy może po prostu dostają takie wytyczne od zleceniodawców? Po co? o choćby po to aby zrobić sobie koszty na prawie 1 mln złotych z czego tak naprawdę prawdziwe koszty to będzie 1/3 tej sumy? (wycieczki rozejdą się wszystkie, od TUI dostaną odpowiedni zwrot w postaci dodatkowych wczasów dla pracowników, niewydane kosmetyki trafią jako gratisy do zamawianych pakietów przez hurtownie)."

5 lat temu moja Mama wygrała weekendowy voucher do SPA. W regulaminie kwota 3.400. W rzeczywistości (zatelefonowała wcześniej w to miejsce) ta kwota była o 2.000 zł niższa.
Czyli nadwyżka idzie do agencji. Tylko ja się zastanawiam, czy firmy zlecające konkurs nie widzą tego? Przecież to oni płacą i oni powinni skrupulatnie wyliczać koszt nagrody, by ją zaakceptować przy umowie z agencją. To wyrzucanie pieniędzy w błoto, które można przeznaczyć na inny konkurs lub zwiększyć pulę nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5681603 Napisano: 22.06.2013 15:03:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A tu jest formularz na innej stronie Nivea:
http://www.niveap...Service/Contact.html Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5681594 Napisano: 22.06.2013 14:55:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tylko musicie jedno wiedzieć - po wysłaniu formularza z uwagami na temat konkursu, otrzymacie odpowiedź od ... Tequili
z adresu mejlowego:

pielegnujbliskosc@tequilapolska.pl

To może zaatakować Tequilę???

Mama dostała taką odpowiedź (bez podpisu)

Witam,

bardzo dziękujemy za opinię, każda jest dla nas niezwykle ważna, na pewno weźmiemy ją pod uwagę.

Pozdrawiam

Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5681591 Napisano: 22.06.2013 14:52:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

Gdybyście już tak bardzo, bardzo koniecznie chcieli przedstawić swoje uwagi na temat konkursu Nivea, to dzwońcie z uwagami pod numer (bezpośredni):
61/ 87 46 188

Moja Mama wygłosiła długą przemowę, pan był bardzo miły, wysłuchał, ale nic konkretnego co do tego konkursu nie powiedział. Bo regulaminu i tak pewnie nie zmienią w trakcie konkursu. A szkoda! Mama powiedziała, że po raz pierwszy od wielu, wielu lat zawiodła się właśnie tą loterią na tej marce. Powinna być jedna nagroda dla jednej osoby, poza tym obowiązkowo rezerwa. To tyle z grubsza.

radosna napisał(a):

Ten numer to do marketingu Nivea.

Plus formularz do podziękowań:
http://www.nivea....s/beiersdorf/Kontakt Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5681589 Napisano: 22.06.2013 14:49:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ten numer to do marketingu Nivea. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5681586 Napisano: 22.06.2013 14:48:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdybyście już tak bardzo, bardzo koniecznie chcieli przedstawić swoje uwagi na temat konkursu Nivea, to dzwońcie z uwagami pod numer (bezpośredni):
61/ 87 46 188

Moja Mama wygłosiła długą przemowę, pan był bardzo miły, wysłuchał, ale nic konkretnego co do tego konkursu nie powiedział. Bo regulaminu i tak pewnie nie zmienią w trakcie konkursu. A szkoda! Mama powiedziała, że po raz pierwszy od wielu, wielu lat zawiodła się właśnie tą loterią na tej marce. Powinna być jedna nagroda dla jednej osoby, poza tym obowiązkowo rezerwa. To tyle z grubsza. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5680462 Napisano: 20.06.2013 15:52:13 w Inne mniejsze markety
79magda napisał(a):

staszek napisał(a):

skarb888 napisał(a):

anava napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

wow mam sms z pantene tylko jakiś dziwny, że jestem potencjalnym laureatem itd. dostał ktoś emotka

w tqg to norma, u mnie potencjalny raczej zawsze był nagrodą, w tym przypadku jak i w wielu innych nie wiadomo tylko jaką emotka ale mimo wszystko agencję lubię, za porządek jaki tam mają i skrupulatność

U mnie niestety nie - kilka razy zostałam tylko potencjalnym, więc za nimi nie przepadam. emotka I rzadko tam teraz grywam - ten też odpuściłam.

a jak później informują, że jednak jest się tym właściwym laureatem?

Albo dostajesz nagrodę, albo nie emotka

Dwa razy nie otrzymałam poważnych nagród i dlatego im nie wierzę. Miałam paragony, wysłałam je z danymi, a nagród nie otrzymałam! Niby wygrałam, a nie wygrałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5680230 Napisano: 20.06.2013 12:36:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

troyd napisał(a):

polarniczka napisał(a):

.. lepsze to niż np. bicie ludzi na ulicy torebką...

Zwłaszcza jakby w torebce był krem Nivea 400 ml w metalowym opakowaniu ... emotka

moją córke na lotnisku dopadła rewizja osobista ,bo na rtg wyszła bombka w torebce - opakowanie kremu nivea emotka

A ja kiedyś byłam świadkiem, jak kobieta prawie szlochała, bo musiała duże i drogie kremy wywalić do kosza przy kontroli. Musiała je gdzieś kupić w ostatniej chwili i zapakowała do przepastnej torebki, a nie do bagażu. Aż mi się jej żal zrobiło. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5680162 Napisano: 20.06.2013 11:39:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A wracając do Nivea - najbardziej podoba mi się lista laureatów zestawów kosmetyków z 6 czerwca emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5680160 Napisano: 20.06.2013 11:36:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

eciepecie napisał(a):

troyd napisał(a):

polarniczka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

NIVEA zatrzymała się na 13.06. ale dlaczego??? może ktoś wie...

Wejherowo na urlopie do 20...

Mam wrażenie, że zbytnio wieszacie psy na Wejherowie nie zdając sobie sprawy, że grube przekręty robi ekipa która nie wysyła paragonów na zestawy, a zatem nie widzicie jej tak często jak Wejherowo - i podejrzewam tutaj Przemyśl

Czyżby "Głos Wejherowski" zamieszczał sprostowanie w sprawie?
To zupełnie jak w polityce - "My może i robimy przekręty, ale nasza opozycja to dopiero oszuści, to wszystko ich wina, my ich tylko usiłujemy doścignąć w skali tego oszustwa!"
emotka

wieszam psy, koty i inne gady... ogólnie sprawa śmierdzi i dlatego nikt jej nie chce tykać... a co do Wejherowa...wychodzą z założenia: trzymajmy się kupy, bo kupy nic nie ruszy...

Moja Mama napisała do nich długiego mejla o utracie zaufania do marki, do której była przywiązana od lat. O tym, że jest to pole do popisu dla cwaniaków, którym w głowie tylko nagrody główne, a nie wysyłając paragonów na zestawy kosmetyków blokują możliwość wygrania takim szaraczkom jak moja Mama - mniej więcej w tym stylu.
Otrzymała odpowiedź z adresu: pielegnujbliskosc@tequilapolska.pl

Witam,

bardzo dziękujemy za opinię, każda jest dla nas niezwykle ważna, na pewno weźmiemy ją pod uwagę.

Pozdrawiam

PS. Teraz dopiero Mama jest wkurzona!!!

Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5680077 Napisano: 20.06.2013 09:52:59 w Paragony
Szukam paragonu Hochland z 17 czerwca. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5679801 Napisano: 19.06.2013 19:31:33 w Konkursy ABC
Czy z Prince Polo wygrał ktoś z forum? Bo jakoś nie wpadły mi w oko wiadomości o wygranych. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5679744 Napisano: 19.06.2013 17:37:36 w Hochland
Mam dwa paragony i wysłałam dwa zgłoszenia - obydwa wygrały.
Ale "mój" miał jakąś wenę i bez konsultacji ze mną wysłał i też wygrał. Szukam paragonu z poniedziałku. Chętnie wymienię na paragon, którego skan mogę przesłać nawet dzisiaj (mam sklep dwa kroki od domu). Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5679484 Napisano: 19.06.2013 12:04:53 w Wkurza mnie...
annaszura napisał(a):

Wścibskie baby na przystankach

Na przystankach wścibskie baby
od stóp do szczęk otaksują.
Same jak najbrzydsze żaby
żmijowato konwersują ...

Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5678250 Napisano: 17.06.2013 19:16:19 w Biedronka
ace napisał(a):

a próbował ktoś grać w coca coli (tam gdzie jest wyjazd do Turynu do wygrania)? Miomo ze regulaminowy termin uplynal? Bo chcialam dzis kupic te puchy i spr ale w mojej biedrze juz nie bylo tej coli emotka

Może i pisać można, ale na pewno trzeba mieć paragony z taką datą, jaka jest w regulaminie konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5678184 Napisano: 17.06.2013 16:59:31 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

Moja Mama, wkurzona listami "niezweryfikowanych" paragonów w konkursie Nivea, napisała do nich ODĘ ku rozwadze emotka Zobaczymy, czy odpiszą.

I dostała taką odpowiedź:

Witam,

Pozdrawiam

Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5678162 Napisano: 17.06.2013 16:32:58 w Hochland
antylopia napisał(a):

calliope napisał(a):

radosna napisał(a):

izka2086 napisał(a):

Fajny konkurs choć ten poprzedni lepszy emotka )))

Lepszy, bo były konkretne główne nagrody. Choć w tym ja bym się cieszyła z głównej wygranej, bo mam do kogo lecieć - mam kuzynkę w Australii i przyszywaną ciocię w Ameryce. Tylko ... tylko Hochland już mi się ciut przejadł ... przerzucam się na kiełbasę emotka

nagrody dzienne moim zdaniem też były lepsze

troche szkoda, ze foremki to tylko motylki. I motylkowe kanapki sie nudza emotka

Mogliby się trochę wysilić i dać różne kształty foremek. Nagroda bez polotu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5678072 Napisano: 17.06.2013 15:14:48 w Wkurza mnie...
Mało powiedziane, że mnie wkurza. Płakać się chce:
http://wiadomosci...39690,wiadomosc.html Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5677940 Napisano: 17.06.2013 12:52:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Waga z Jogobelli. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5677923 Napisano: 17.06.2013 12:34:53 w Wkurza mnie...
Moja Mama, wkurzona listami "niezweryfikowanych" paragonów w konkursie Nivea, napisała do nich ODĘ ku rozwadze emotka Zobaczymy, czy odpiszą. Wyświetl w wątku >>
0 0