Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Toczymy już od kilku/kilkunastu dni "rozmowę" na temat tego konkursu. Podsumowanie: nie warto grać! Wyświetl w wątku >>
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czyli książkę z wierszykami laureatów konkursu oraz 3 pudełka Bobovitu i 2 słoiczki z witaminami-żelkami. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A czy w portfelu są Twoje dane dla ewentualnego znalazcy?
Tydzień temu pogodziłam się z utratą portfela, już zastrzegłam dowód i kartę, a tu nagle (tego samego dnia) przyszła cudowna młoda osoba i oddała mi portfel. Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Po dwóch łykach jest mi niedobrze Może ja mam wydelikacony żołądek dobrym jedzeniem i normalnymi napojami? Dobrze, że mam tylko jedną puszkę i jedną nagrodę
Konkurs z samochodem bardzo mi na rękę ... bo przydałoby się zmienić autko! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dostałam identyczną odpowiedź! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie brałam udziału w tym konkursie. Ale zainteresowała mnie ta ... deska??? Proszę o słówko wyjaśnienia. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nivea Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Przytulam Cię bardzo mocno i płaczę razem z Tobą! Twój Brat by się gniewał na Ciebie za ten płacz. Bądź mimo wszystko silna dla reszty swojej Rodziny! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Bo nam nie chodzi tylko o to, że inni kombinują lub mają szmal na duże zakupy, ale jak zapełnić te niezweryfikowane miejsca? Powiem inaczej: co zrobić, by tych niezweryfikowanych w ogóle nie było? Może nasze przemyślenia będą pomocne dla agencji reklamowych. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
To tragizm w najczystszej postaci
Gdzie ci mężczyźni ...
http://demotywato...nosc-zdobi-mezczyzne Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
O tu:
http://demotywato...Mam-to-i-nie-polecam Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
E tam, od razu przygrzało
Wycieczkę by się wygrać chciało!
Spaloną słońcem skórę z pomocą Romea
chciałabym wysmarować kremami Nivea! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Na pewno tam pracuje jakiś Polak Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A ja z tej okazji, że wylałyśmy swoje gorzkie żale ... napiłam się pysznego piwa! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
To takie ogólne podziękowania. Listy laureatów jeszcze nie ma, bo na pewno ich nie zawiadamiano. Myślę, że dopiero w przyszłym tygodniu mogą dzwonić do zwycięzców. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A gdzie Ty to widzisz? Bo ja przeglądałam przed chwilą stronę i nie widzę tych gratulacji. Podaj link. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A może zasypiemy ich identycznymi zgłoszeniami x 100?
Nie mamy nic do stracenia Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
marketing@beiersdorf.com
info@beiersdorf.com
pr@beiersdorf.com
Powyższe adresy przeszły, sekretariat nie.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Na demoty wstawimy listę laureatów z 6 czerwca Wyświetl w wątku >>