Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#5682856 Napisano: 24.06.2013 20:26:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anula790 napisał(a):

Czy ktoś wygrał w konkursie Nivea? dziwny ten konkurs

Toczymy już od kilku/kilkunastu dni "rozmowę" na temat tego konkursu. Podsumowanie: nie warto grać! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5682840 Napisano: 24.06.2013 19:55:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dzisiaj otrzymałam nagrodę z konkursu Literki Żelki,
czyli książkę z wierszykami laureatów konkursu oraz 3 pudełka Bobovitu i 2 słoiczki z witaminami-żelkami. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5682637 Napisano: 24.06.2013 16:00:49 w Wkurza mnie...
sarsaparilla napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

Ktoś ukradł mi pieniądze z portfela kiedy byłam w pracy. Pod koniec miesiąca to cudowna wiadomość. Ponieważ zorientowałam się dopiero w domu, nijak nie dojdę kto, jak i gdzie. Ech.

szkoła?
macie jakikolwiek monitoring?
sklepik szkolny?
emotka

Nie ma monitoringu w pokoju ani w klasach. Poza tym byłam dzisiaj również w parku i na boisku szkolnym, ciężko powiedzieć kiedy to się mogło stać.

Zauważyłam to dopiero w domu, bez sensu iść na policję bo mogą mnie zgasić, że ktoś mi ukradł kasę w tramwaju, którym wracałam.

Małż słusznie zauważył, że mam nauczkę, żeby nie nosić przy sobie zbyt wiele gotówki. Generalnie tak właśnie robię ale dziś muszę za coś zapłacić i to właśnie w "keszu", rano w tym celu wybrałam kasę z bankomatu.

Siedzę spięta, za pół h idę na zaliczenie a nie mam dziś do tego melodii. Kurza stopa:/.

A czy w portfelu są Twoje dane dla ewentualnego znalazcy?

Tydzień temu pogodziłam się z utratą portfela, już zastrzegłam dowód i kartę, a tu nagle (tego samego dnia) przyszła cudowna młoda osoba i oddała mi portfel. Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5682551 Napisano: 24.06.2013 14:37:54 w Konkursy ABC
Wypiłam dzisiaj Monstera ... ale to paskudztwo!
Po dwóch łykach jest mi niedobrze emotka Może ja mam wydelikacony żołądek dobrym jedzeniem i normalnymi napojami? Dobrze, że mam tylko jedną puszkę i jedną nagrodę emotka

Konkurs z samochodem bardzo mi na rękę ... bo przydałoby się zmienić autko! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5682380 Napisano: 24.06.2013 11:44:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

mam odpowiedź z nivea
Bardzo dziękujemy za przesłany list. Zapewniamy Panią, że wszelkie tego typu zgłoszenia są dla nas bardzo ważne i będą dokładnie analizowane przez nasz Dział Prawny.
Jesteśmy przekonani, że zasady Regulaminu naszej akcji promocyjnej (dostępne na http://ext10.nive...c/pdf/regulamin.pdf) pozwolą nam rozwiać wszelkie Pani wątpliwości. Jednocześnie zapewniamy Panią, że całą sprawę sprawdzimy zarówno wewnątrz NIVEA Polska, jak również po stronie naszego partnera, z którym współorganizujemy konkurs.

Będziemy informować Panią o postępach naszych prac najszybciej, jak to możliwe.
Jednocześnie zwracamy się z prośbą o cierpliwość i jeszcze raz dziękujemy za zgłoszenie Pani wątpliwości.

Dostałam identyczną odpowiedź! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5682379 Napisano: 24.06.2013 11:43:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

są wyniki Monnari na fb tzn. relacja z wręczenia nagrody emotka

W końcu auto wygrała ta deska czy nie?? Bo nie ma nagrodzonego hasła... więc chyba deska

Nie brałam udziału w tym konkursie. Ale zainteresowała mnie ta ... deska??? Proszę o słówko wyjaśnienia. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5682273 Napisano: 24.06.2013 09:53:13 w Konkursy z dużą ilością nagród
stig1991 napisał(a):

pojawiło się coś nowego z dużą ilością nagród?

Nivea emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5682120 Napisano: 23.06.2013 22:25:45 w Żegnamy zmarłych
tereniagno napisał(a):

Wczoraj o 18:05 po ciężkiej chorobie zmarł mój najmłodszy brat emotka emotka

Przytulam Cię bardzo mocno i płaczę razem z Tobą! Twój Brat by się gniewał na Ciebie za ten płacz. Bądź mimo wszystko silna dla reszty swojej Rodziny! Wyświetl w wątku >>
[*] 0

radosna

#5681884 Napisano: 23.06.2013 11:25:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loczeq napisał(a):

radosna napisał(a):

Loczqu ... to jaki masz pomysł na to, by listy były pełne nazwisk? Ta z 6 czerwca wkurza mnie tak niemiłosiernie, że nawet piękna pogoda i zimne piwo nie pomagają emotka

hmmmm nie wiem dlaczego uważasz, że ja mam mieć na coś pomysł, ja napisałem już wcześniej DLACZEGO JA AKURAT uważam, że jest jak jest a nie inaczej

Bo nam nie chodzi tylko o to, że inni kombinują lub mają szmal na duże zakupy, ale jak zapełnić te niezweryfikowane miejsca? Powiem inaczej: co zrobić, by tych niezweryfikowanych w ogóle nie było? Może nasze przemyślenia będą pomocne dla agencji reklamowych. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5681880 Napisano: 23.06.2013 11:21:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Loczqu ... to jaki masz pomysł na to, by listy były pełne nazwisk? Ta z 6 czerwca wkurza mnie tak niemiłosiernie, że nawet piękna pogoda i zimne piwo nie pomagają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5681870 Napisano: 23.06.2013 10:35:30 w Popraw sobie humor...
kachakacha napisał(a):

emotka
http://img2.demot...03720_olkf9r_600.jpg

To tragizm w najczystszej postaci emotka

Gdzie ci mężczyźni ...
http://demotywato...nosc-zdobi-mezczyzne Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5681859 Napisano: 23.06.2013 09:49:11 w Popraw sobie humor...
Świat stanął na głowie! Gdzie są prawdziwi panowie?
O tu:
http://demotywato...Mam-to-i-nie-polecam Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5681728 Napisano: 22.06.2013 20:01:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

drzemek napisał(a):

Słońce komuś przygrzało?

emotka emotka emotka

E tam, od razu przygrzało emotka
Wycieczkę by się wygrać chciało!
Spaloną słońcem skórę z pomocą Romea
chciałabym wysmarować kremami Nivea! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5681697 Napisano: 22.06.2013 19:11:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

nie radzę wam wysyłać na info emotka bo to niemiecki adres
IMPRESSUM
Herausgeber:
Beiersdorf AG, Umweltschutz und Sicherheit,
Unnastraße 48, D-20245 Hamburg,
Telefon: 040 4909-0, Telefax: 040 4909-3434
Weitere Informationen:
Umweltschutz und Sicherheit: Telefon: 040 4909-5057
E-Mail: Nachhaltigkeit@Beiersdorf.com
Presse & PR: Telefon: 040 4909-2001
E-Mail: Info@Beiersdorf.com
Beiersdorf im Internet: www.Beiersdorf.de
Der Nachhaltigkeitsbericht liegt auch in englischer Sprache vor

http://ext.beiers...f/nachhaltigkeit.pdf 3 strona po lewej

Na pewno tam pracuje jakiś Polak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5681686 Napisano: 22.06.2013 18:50:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

info@beiersdorf.com
pr@beiersdorf.com do tych tez polecialo

A ja z tej okazji, że wylałyśmy swoje gorzkie żale ... napiłam się pysznego piwa! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5681648 Napisano: 22.06.2013 16:29:17 w Inne mniejsze markety
like-a-bomb napisał(a):

radosna napisał(a):

lolo napisał(a):

czy ktoś wie cos o rozwiązaniu konkursu wedel z top markatu. Na stronie marketu napisali, że gratulują zwycięzcom a lista laureatów w zakładce... ale tam brak????

A gdzie Ty to widzisz? Bo ja przeglądałam przed chwilą stronę i nie widzę tych gratulacji. Podaj link.

http://topmarkety...rch.php?string=wedel klikasz na konkurs i tam niby pisze, że dziękują itp. dziwne. emotka

To takie ogólne podziękowania. Listy laureatów jeszcze nie ma, bo na pewno ich nie zawiadamiano. Myślę, że dopiero w przyszłym tygodniu mogą dzwonić do zwycięzców. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5681642 Napisano: 22.06.2013 16:19:54 w Inne mniejsze markety
lolo napisał(a):

czy ktoś wie cos o rozwiązaniu konkursu wedel z top markatu. Na stronie marketu napisali, że gratulują zwycięzcom a lista laureatów w zakładce... ale tam brak????

A gdzie Ty to widzisz? Bo ja przeglądałam przed chwilą stronę i nie widzę tych gratulacji. Podaj link. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5681633 Napisano: 22.06.2013 15:41:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
http://www.nivea....H_Pielegnuj_bliskosc

A może zasypiemy ich identycznymi zgłoszeniami x 100?
Nie mamy nic do stracenia emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5681629 Napisano: 22.06.2013 15:36:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

radosna, ksantypa - zauważyłam, że mejle do Nivei (nie do Tequili!) mają końcówki @beiersdorf.com Wystarczy zatem pokombinować z początkami typu INFO, SEKRETARIAT, PR, MARKETING emotka A w tytule nie wspominać, że o loterię chodzi, tylko zasugerować, do którego działu nasze mejle należy przekierować emotka

marketing@beiersdorf.com
info@beiersdorf.com
pr@beiersdorf.com

Powyższe adresy przeszły, sekretariat nie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5681622 Napisano: 22.06.2013 15:26:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

(...) i wilk syty i owca cała

Owca głodna, uwierz mi,
świeżej się domaga krwi,
już nie będzie pościć dłużej,
bo to wilk jest w owczej skórze.

loczeq - gdyby ta sprawa wyciekła poza FB & nasze forum i dostała się na demoty / mistrzów / wykop / popularny kanał YT, to wierz mi, że żaden regulamin by tych XXX nie uratował emotka

Na demoty wstawimy listę laureatów z 6 czerwca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0