Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jakbyś czytała w moich myślach! Teraz z znajdź taki konkurs! Wyświetl w wątku >>
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Też taki mam, Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dzwonił kurier. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Tak. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyślij do nich mejla - jest na stronie. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Policzmy. 80 osób. 2 panie. Każda ma 40 szczęśliwców, którym poświęca 5 minut, czyli 200 minut dzwonienia, a to daje 3 godziny 20 minut. Wniosek z tego, że w jeden dzień można obdzwonić wszystkich. Za tydzień będą telefony do rezerwy. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://mojawiarak...-do-SwAntoniego.html Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A teraz zdrożało o 40 groszy. I to mnie wkurza! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jeszcze nie. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gdyby planował, to pewnie już byłby maraton konkursowy. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dzisiaj SQTR FRUGO wędruje do Torunia, bo...
w hołdzie dla Kopernika zmieniamy godło na skuter z piernika.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jakbym siebie czytała! Nie nastawiam się na nic. Piszę, bo lubię pisać. Piszę różnie - krótko, długo, z rymem lub prozą. Ale tak od serca. Co jakiś czas wpadnie nagroda i wtedy się cieszę. Natomiast nie rwę włosów z głowy, gdy przez 2 miesiące nie wpada żadna z nagród. Bo doszłam do wniosku, że mnóstwo osób wspaniale pisze, a nie tylko ja! Jest jeszcze jedno ... a czy my znamy gust komisji? Może ona się nie zna na naszym pisaniu? Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A mnie wkurza, że siedzicie przed komputerem, a powinniście o tej porze pić! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale masz bardzo ściśniętą mordkę, trudno będzie pić! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gratulacje!
Podziękuj tym, którzy wskrzesili Frugo:
http://wyborcza.b...s=warszawa#BoxBizTxt Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I ja chyba zaraz wypiję z radości, że Marielu wreszcie wkleiła swoje atrakcyjne zdjęcie legitymacyjne Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dostałam dwa sms-y. W jednym gratulacje itp. W drugim adres mejlowy, na który trzeba było odesłać dane. A jak odesłałam dane, to chcieli jeszcze skan paragonu i skan oświadczenia. Wyświetl w wątku >>