Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#5746077 Napisano: 30.09.2013 09:45:54 w Kaufland konkursy
Widzę, że niektóre agencje są zmęczone naszymi telefonami i jakby chciały udowodnić swoją wyższość. Dzwonią i pytają o wysyłkę bonów? To my im wyślemy w połowie października. Pytają o informowanie dalszych dni Nestle? To my im zrobimy 10-dniową przerwę. Nie lubią nas, konkursowiczów i tyle emotka A przecież dzięki nam mają zajęcie! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5746064 Napisano: 30.09.2013 09:22:02 w Kaufland konkursy
luk1990 napisał(a):

Rozumiem,ze z nestle nadal mozna miec nadzieje na telefon? Na jakim dniu skonczyli powiadamiac?;))

Przejrzałam wpisy w tym wątku i widziałam, że ktoś pisał o 18 września. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5745635 Napisano: 28.09.2013 18:04:18 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Radosna, w Polsce przynajmniej między wrześniowymi zeszytami i kredkami a grudniowymi mikołajami i bombkami są jeszcze listopadowe znicze, a w Anglii czekoladowe mikołaje wchodzą na półki właściwie już 1 września... Na początku grudnia świąteczny towar jest już wręcz wyprzedawany i przeceniany. Cóż, jest kilka takich produktów, które uwielbiam i jak dla mnie mogą być w sklepach przez te 4 miesiące emotka Lidl ma super strudle marcepanowe.

Kupię sobie te strudle, by nie kupować czekoladowego Mikołaja. I tak uważam, że produkty świąteczne i dekoracje (oczywiście mam na myśli Boże Narodzenie) powinny być dopiero od grudnia. Ale z drugiej strony biznes to biznes. Więcej się zarobi wprowadzając towar już w październiku. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5745629 Napisano: 28.09.2013 17:39:29 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że niektóre sklepy psują mi atmosferę świąteczną, która powinna być odczuwalna dopiero w grudniu:
http://finanse.wp...c.html?ticaid=111639 Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5745170 Napisano: 27.09.2013 15:28:52 w Rossmann
ksantypa napisał(a):

gracet napisał(a):

doczekałam się odpowiedzi aż na jedno z moich pytań
podobnie jak u Was i u mnie mail o treści: Szanowna Pani,
Uprzejmie informujemy, że lista konkursów oraz regulaminy do każdego z nich od dnia 24.09.2013 znajdują się pod poniższym linkiem:

http://www.rossnet.pl/konkursy
emotka

teraz nie tzreba nic kupowac aby zobaczyc regulamin czyli jest ok emotka

Wypominając im brak możliwości przeczytania regulaminu przed zakupem oraz błędne daty, otrzymałam takiego mejla:

Szanowna Pani,

Dziękujemy za nadesłane zgłoszenie i przepraszamy za błędną informację.

W konkursie można wziąć udział na podstawie paragonu z okresu 5 września - 13 października.

Zachęcamy do udziału w konkursie i życzymy powodzenia.

Z wyrazami szacunku,

A......... K...
Sekcja Obsługi Klienta

Rossmann SDP Sp. z o.o.
ul. św. Teresy 109
91-222 Łódź
tel. (42) 61-39-700
Obsluga_Klienta@rossmann.com.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5744392 Napisano: 26.09.2013 16:41:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Algida przesyła mejl do wypełnienia danych zatytułowany"Algida mamy pomysł na zabawę". Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5742097 Napisano: 23.09.2013 20:37:42 w Wkurza mnie...
Nie narzekajcie na remonty. Bo rodzi się coś nowego, czystego, ładnego! Ja marzę o generalnym remoncie, ale jest jedna mała przeszkoda - k.a.s.a! Zazdroszczę Wam remontów, urządzania, upiększania. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5741447 Napisano: 22.09.2013 20:05:18 w Inne mniejsze markety
kurlandzki napisał(a):

bronia napisał(a):

A dopłaca się coś do biletu jak się np idzie w weekend? Te bilety mają jakąś określoną wartość a bilety w cinema są droższe.

nic się nie dopłaca ani na premiery, ani w dni weekendowe, są to bilety na filmy 2D.
Ja dziś byłem i podałem kody oni wklepali i okazało się że kody sa wykorzystane... (z wymiany na ekonkursach) emotka wróciłem filmu nie obejrzałem, niesmak pozostał:(

To świństwo ze strony osoby wymieniającej się!!! Napisz do tej osoby - bo może się pomyliła - a jeśli będzie robić uniki, to publicznie napiętnuj!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5741219 Napisano: 21.09.2013 21:57:15 w Rossmann
awi napisał(a):

koper napisał(a):

Ale przecież aktualne konkursy są dokładnie opisane w bazie na e-konkach. Wystarczy w wyszukiwarkę wpisać rossnet.

Tu np jest Dove:
https://www.e-kon...118434/#.Uj3azYb7oR4

Jest napisane co trzeba kupić, jakie jest pytanie konkursowe i co można wygrać

W takim razie wklej mi link do konkursu "Rymuj z Treflem" oraz tego z Pallette - chodzi mi o link z regulaminem.

Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5741218 Napisano: 21.09.2013 21:54:58 w Rossmann
awi napisał(a):

koper napisał(a):

Ale przecież aktualne konkursy są dokładnie opisane w bazie na e-konkach. Wystarczy w wyszukiwarkę wpisać rossnet.

Tu np jest Dove:
https://www.e-kon...118434/#.Uj3azYb7oR4

Jest napisane co trzeba kupić, jakie jest pytanie konkursowe i co można wygrać

Jak tak, to spoko. Rzadko tu ostatnio zaglądam emotka

A co mają zrobić osoby, które nie zaglądają na naszą stronę? Ja akurat nie przeglądałam regulaminów, tylko patrzyłam na stronie Rossmanna, że konkurs trwa do 14 października. Dla mnie to oczywiste, że do tego czasu mogę kupować produkty. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5741208 Napisano: 21.09.2013 21:33:45 w Rossmann
Osoba, która nie widzi regulaminu konkursu, jest przekonana, że konkurs trwa do 14 października i może kupić produkt do 14 października. A tu niespodzianka emotka Produkt trzeba było kupić do 13 września. Dlatego uważam, że Rossmann wprowadza nas w błąd, pisząc o terminie do 14 października i nie dając możliwości wcześniejszego przeczytania regulaminu.
Napisz do nich w tej sprawie, bo tak może być z każdym obecnym konkursem na ich stronie. Ja tylko brałam udział w tym Nivea, zapisałam sobie regulamin. Ciekawi mnie, czy do innych konkursów też trzeba było kupować do 13 września. Może wypowie się ktoś, kto brał udział w innych konkursach i czytał regulamin. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5741207 Napisano: 21.09.2013 21:29:11 w Rossmann
staszek napisał(a):

gracet napisał(a):

staszek napisał(a):

czy na rossnecie się przejęzyczyli, czy ze mnie gapa? Kupiłam dzisiaj produkt na konkurs Nivea, odblokowałam, a tam jest napisane, że konkurs trwa do 14 października, ale zakupy trzeba było zrobić od 5 do 13 września. Czyli już nie mogę wziąć udziału, czy może się pomylili i chodziło im o 13 października?

wydaje mi się, że skoro dostałaś paragon niefiskalny do produktu, to jesteś upoważniona do udziału w konkursie, wygląda na to, że to ich błąd

dzięki, spróbuję zatem zagrać

Zasady konkursu "Rowery od NIVEA"

Konkurs rozpoczyna się 5 września 2013r. i trwa do 14 października 2013r. do godziny 23.59.

Co zrobić by wziąć udział w konkursie?

Kup dowolny produkt Nivea do pielęgnacji twarzy w drogerii Rossmann w dniach 5-13 września 2013r. i zachowaj paragon fiskalny oraz niefiskalny,

Zarejestruj się i zaloguj na portalu Rossnet.pl,

Wejdź na www.rossnet.pl/konkursy,

Wpisz w aplikacji konkursowej specjalny kod konkursowy znajdujący się na paragonie niefiskalnym dołączonym do paragonu dokumentującego transakcję, datę zakupów uprawniających do udziału w Konkursie i kwotę wydaną na zakupy w drogerii Rossmann widocznej na paragonie fiskalnym,

Wejdź do odblokowanego konkursu i opisz swoje najpiękniejsze wakacyjne wspomnienie,

Wypełnij w całości formularz konkursowy wpisując ułożoną przez siebie wypowiedź,

Zaakceptuj Regulamin,

Uzupełnij wymagane dane osobowe.

Zwycięzcy będą wyłaniani przez komisję konkursową. Pod uwagę będą brane pomysłowość, oryginalność oraz wkład pracy włożony w wykonanie pracy konkursowej.

Listę zwycięzców konkursu opublikujemy na portalu 24 października 2013r. do godziny 17.00.

Zwycięzcy w ciągu 14 dni od daty publikacji wyników zostaną poinformowani o wygranej mailem.

Informacja o wygranej znajdzie się także w profilu Laureata w zakładce "Moje konkursy".

Nagrodę należy odebrać w nieprzekraczalnym terminie 21 dni od daty otrzymania maila z informacją o dostarczeniu nagrody do sklepu.

W ciągu 14 dni od daty publikacji wyników prosimy o sprawdzenie poczty mailowej. Jeśli ktoś z Uczestników nie otrzymał maila informacyjnego, powinien sprawdzić w folderze spam lub pytać swojego administratora o powody nieotrzymania maila od organizatora. Wyniki konkursu można również sprawdzić na stronie www.rossnet.pl/konkursy oraz (w przypadku wygranej) w swoim profilu w zakładce "Moje konkursy".

Każdy paragon fiskalny wraz z paragonem niefiskalnym upoważnia do dokonania kolejnego zgłoszenia udziału w Konkursie i tym samym zwiększa szansę na nagrodę. Jeden Uczestnik może wygrać w Konkursie tylko jedną nagrodę. Sposoby wykonania zadania konkursowego nie mogą się powtarzać.
- See more at: http://www.rossne...sthash.pvE0jW3C.dpuf
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5741200 Napisano: 21.09.2013 21:16:06 w Inne mniejsze markety
Jak realizujecie kody do Cinema City z konkursu Valbon? Idziecie do kina i w kasie wymieniacie je na bilety? Dzisiaj jednej z forumowiczek odmówiono wydania biletów na podstawie kodów. I jest mi głupio, bo to ja się z nią wymieniłam na kody. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5741183 Napisano: 21.09.2013 20:27:32 w Pomocy!!!!
Dałam jednej z forumowiczek (za paragony) dwa kody do Cinema City. Pisaliście chyba, że bez przeszkód zamienia się kody w kasie na bilety. A jej dzisiaj nie wydano biletów, tylko żądano treści sms-a lub treści mejla. Głupio mi, bo nie wiem, jak się wymienia kody na bilety. Czy trzeba mieć wydrukowanego mejla? Ja dostałam te kody mejlem. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5741082 Napisano: 21.09.2013 14:24:07 w Biedronka
anava napisał(a):

nie wiecie czy Lech nie szykuje ponownie podobnej akcji?

Najlepiej byłoby, gdyby ktoś z Was w bardzo dowcipny i jednocześnie szczerze napisał do nich i poprosił o cykliczne takie koncerty oraz konkursy. Napiszcie, że zawiązały się po koncercie takie mocne przyjaźnie, iż marzą Wam się systematyczne takie spotkania na koncertach. Bo mieszkacie w różnych stronach Polski i trudno będzie się spotkać. A koncert - poza świetną muzyką - daje właśnie możliwość takiego spotkania i długich rozmów przy Lechu. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5741008 Napisano: 21.09.2013 10:37:42 w Wkurza mnie...
tato999 napisał(a):

agicho napisał(a):

sosna napisał(a):

mightyb napisał(a):

waldi5 napisał(a):

Rosnące w środku ekranu.
Spadające z góry ekranu.
Przesuwające się bokiem.
Brakuje jeszcze takiej z kijem bejsbolowym,
coby internautę w łeb waliła emotka
Zamulające strony, które się otwierają niemiłosiernie długo.
Wszechobecne i napastliwe:
REKLAMY!!! na e-konkursach.info

Żeby to tylko jedna była reklama

emotka emotka emotka

Czasami to i 2 -3 na raz wyskakują emotka emotka emotka

też mam ich dość

J atam nie mam żadnych reklam- wgrajcie program blokujący Ads blocked czy inny .
Jak nie mam co się powkurzac to ponarzekam na zgniłą pogodę emotka

właśnie czytając post wyskoczył mi dziadek z Wonga emotka

Koleżanka studiuje socjologię. Pisała teraz pracę licencjacką na temat ... reklam w telewizji emotka Mówi, że zna chyba wszystkie reklamy na pamięć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5740861 Napisano: 20.09.2013 21:35:30 w Biedronka
Widzę, że spotkanie było udane - piwo, zalotne spojrzenia, sesja poprawkowa w pokoju jednej z forumowiczek emotka Ale nic nie piszecie o koncercie! Niby był, ale taki drugoplanowy, nieprawdaż? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5740855 Napisano: 20.09.2013 21:32:33 w Wkurza mnie...
margo466 napisał(a):

joan napisał(a):

magdaa napisał(a):

ja siedzę w byfyju emotka

Tak właśnie podejrzewałam emotka

a jo siedza w antryju

A liczysz geldy w tym antryju? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5740813 Napisano: 20.09.2013 20:09:38 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

magdaa napisał(a):

ja siedzę w byfyju emotka

Tak właśnie podejrzewałam emotka

A ja z przyjemnością przejrzałam poniższą stronę.
Teraz wiem, że schowałam się w szpajzykamerze.
Ale tam jest ciemno i sztrachecle by się przydały!
http://nonsensope...%9Al%C4%85sko-polski Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5740585 Napisano: 20.09.2013 12:09:33 w Carrefour konkursy
miszczu napisał(a):

katia305 napisał(a):

5 posilkow: glowne wybrane, dzis bądź w poniedzialek będą dzwonić emotka

dużo przy tym roboty nie mieli emotka Pewnie dali każdemu pierwszemu na liście z każdego dnia plus pare osób dobrali.Takie jest moje zdanie emotka

A mnie pani - informująca o wygranej dziennej - wyraźnie powiedziała, że nagrody główne będą wybierali ze wszystkich zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
0 0