Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak sobie pomyślę o wysokości OC i AC, to od razu spadam na ziemię i wsiadam na rower. Zdrowsze to, serce nie pęka przy tankowaniu i patrzeniu, ile to literek benzyny już kosztuje. Wyświetl w wątku >>
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie martw się! Mercedesy są smacznym kąskiem dla złodziei. Poza tym się psują. Przy stłuczkach naprawa jest droga. Trzeba mieć garaż. Policja częściej zatrzymuje, bo myśli, że jak masz merca, to masz pieniądze na mandaty. Nie rozpaczaj z powodu tych kodów! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja pisałam miejscowość, w której jest sklep. Z tym, że akurat pokrywa się z nazwą mojej miejscowości Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Laureaci zostali dzisiaj powiadomieni telefonicznie. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A ja bym chciała wiedzieć, dlaczego nie można kupić soczków? Może ktoś z Was do nich dzwonił lub pisał i pytał, czy tylko obiadki są ważne? Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nawet nie umiem tego skomentować ... Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://pieniadze....tykuly,424182,1.html
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
4.3 Laureat zobowiązany jest do przesłania w odpowiedzi na powiadomienie swoich danych adresowych niezbędnych do wysyłki nagród: imienia i nazwiska, adresu zamieszkania oraz numeru telefonu kontaktowego, a także skanu lub zdjęcia paragonu potwierdzającego zakup produktu Optima Cardio. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Do mnie też nie! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wzięli sobie do serca Twoje uwagi i niedawno wysłali eski o nagrodach. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W konkursie "Spełnij marzenia" podawało się miasto i numer paragonu. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A mnie bardziej interesuje, czy miejsca "w trakcie weryfikacji" zapełnią się nowymi nazwiskami czy też pozostaną puste w przypadku braku weryfikacji? Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://wiadomosci...71527,wiadomosc.html
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Może nie masz kieszeni?
http://demotywato...pieniedzy-na-swiecie Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A ja jestem ciekawa, czy ktoś się odważył ich o to spytać??? Wyświetl w wątku >>