Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Podpisuję się pod tym obiema ręcami, tymi samymi, które piszą na te mafijne, obrzydliwe konkursy. I ja też czuję się obrzydliwa, bo przecież wygrywam, a nie powinnam w świetle ostatnich doniesień z facebooka. Wyświetl w wątku >>
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mnie też to wkurza. Przy kasie w moim osiedlowym sklepie spożywczym leżą czekoladowe Mikołaje. I tak się dzisiaj zastanawiałam, patrząc na nich, czy oni są zeszłoroczni czy tegoroczni? Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Szanowni Państwo,
Dziękujemy Państwu za udział w Konkursie „Zrób Prezent Rodzicom” organizowanym przez BURW Patrona i za odpowiedzi udzielone nam w ankiecie.
Komisja w składzie 3 pracowników Biura Patrona: Monika Kania, Malwina Kupis, Sylwia Skibiszewska stwierdziła, iż liczba 300 Uczestników Konkursu wymagana do rozlosowania nagrody głównej nie została osiągnięta. W związku z powyższym nie możemy zgodnie z Regulaminem Konkursu wylosować nagrody w wysokości 1000 zł kwotowego bonu na wyjazd do Spa.
Jednak zdecydowaliśmy, że rozlosujemy wśród Państwa nagrodę pocieszenia i będzie to bon o wartości 500 zł do wykorzystania na pobyt typu leczniczego w jednym z naszych Ośrodków. Wkrótce poinformujemy Beneficjenta nagrody pocieszenia o wygranej.
Jednocześnie chcemy zachęcić Państwo do skorzystania z Nagrody Gwarantowanej, którą jest zniżka w wysokości 50 złotych na dowolny wyjazd z oferty BURW Patrona (zgodnie z Regulaminem konkursu). W tej sprawie wkrótce skontaktują się z Państwem nasi Konsultanci.
Jeszcze raz dziękujemy za zainteresowanie okazane naszej Firmie.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dla mamy lokówkę,
dla taty smartfona,
dla męża iPhona.
A co dla siebie?
Doprawdy nie wiem ..
Skromna jestem
Chcę tylko Forda Fiestę!
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
To mi się podoba! Marzę o takiej posadce przy ciepłej herbatce Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a mnie od miesięcy kusi ...
by Marielu splagiatować,
pasztetófkę jej spróbować
wcisnąć w hasło konkursowe:
PASZTETÓFKI SĄ HOOJOWE! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyjmuj Jim Beam'a - razem to jeszcze raz przedyskutujemy Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W moim - otrzymanym w czwartek - rozliczeniu Clubcard - widnieją dwa bony Clubcard (ważne do 30.11.2014) - są imienne i widnieje na nich numer mojej karty - jeden z nich jest na 51 zł, drugi na 49,50 zł. Przynajmniej tak jest u mnie, może ktoś, kto ma więcej punktów, będzie miał w środku inne nominały. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dobry masz wzrok. Zlikwidowała dzisiaj po południu. Rano jeszcze była. Założy nowe. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I popraw Jim Beam'em z Biedronki! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Po cichu liczę na jej skruchę. Jest tyle czasu na forum, ma znany nick, wiele postów. I co? Tak nagle wszystko "pozamyka" za sobą i przekształci się w osobę o nicku "ponura"? Nie umiałabym tak, bo nie umiem odzwyczaić się od konkursów. Odgrodzić się od forum e-konkursy grubym murem wykraczałoby poza moje możliwości. Wolałabym prosić o wybaczenie i obiecywać poprawę.
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A ja myślę, że zadzwoniono do wszystkich. Moja koleżanka miała telefon ok. 16.00. Przez ponad 4 godziny ja bym zadzwoniła do 50 osób. Czy wszyscy prześlą skany, tego nikt nie wie. I dlatego sprawa listy rezerwowej pozostaje wciąż aktualna. Ale oczywiście wolałabym się mylić w kwestii, czy wszystkich obdzwoniono. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jedynym ratunkiem dla mnie i dla Ciebie jest skoczenie do Biedronki, zakup Jima i upicie się na umór. Potem będziemy narzekać już tylko na ból głowy, a nie na konkursy, jakieś tam Almy, Bobovity czy inne kreatury, które nam nie dają nagród. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A czy możesz zarazić mnie takim porządkiem jak grypą czy świnką?
Bo ja jestem czyścioszką, ale nie aż tak pedantyczną dziewczynką! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane