Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#5773167 Napisano: 15.11.2013 09:55:05 w Biedronka
apoccalipsa napisał(a):

asante napisał(a):

monikar napisał(a):

"Zacytowałbym parę wypowiedzi ale się brzydzę bo ja w przeciwieństwie do niektórych zrobiłem to dla zabawy a nie dla zysku..."

matko jak ja lubię takie teksty... emotka

I chciałem oddać ten tablet na cele charytatywne, ale niestety zawodowi gracze zabrali temu biednemu dziecku, które by go dostało...

jezu, jak dobrze ,że nie wygrałam bo czułabym się jak ostatnia świnia emotka emotka emotka emotka emotka

konkursowa mafia, piranie... ?
nie, raczej zawiść i zazdrość

każdy kto gra w konkach wie, ile czasu trzeba w to włożyć, ile się namyśleć, ile nalatać po sklepach, ile zainwestować w paragony...

ale większość z nas nie robi tego z zachłanności ale dlatego, że to kocha

wystarczy przejrzeć wątek ,,Moje dzisiejsze wygrane" żeby zobaczyć jak ludzie się cieszą z najdrobniejszej wygranej To jest pasja plus satysfakcja a nie żadna chciwość !

Granie w konkursy uczy cierpliwości ( czekanie na wyniki ) i godzenia się z przegraną bo przecież nie zawsze wygrywamy!

i lepiej grać niż kraść czy płakać że się nie ma kasy bo wielu z nas nie ma pracy i sobie w ten sposób dorabia

To jest całkowicie legalne, organizatorzy lub my odprowadzamy od nagród podatek! Mafia go nie płaci emotka

nie widzę nic w tym złego i nie dajcie sobie wmówić, że jesteście źli bo udało Wam się coś wygrać

wręcz przeciwnie JESTEŚCIE WSPANIALI i wielkie gratulacje!

tyle na ten temat! emotka

Podpisuję się pod tym obiema ręcami, tymi samymi, które piszą na te mafijne, obrzydliwe konkursy. I ja też czuję się obrzydliwa, bo przecież wygrywam, a nie powinnam w świetle ostatnich doniesień z facebooka. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5773007 Napisano: 14.11.2013 21:32:52 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

a mnie wkurzają choinki powystawiane w sklepach... sorry galeriach handlowych emotka

No bo przecież można więcej nabić kabzy, prawda?

A tak byłoby 3 tyg później.

Czekam, aż po Nowym Roku będą już dekoracje na Wielkanoc emotka emotka

Mnie też to wkurza. Przy kasie w moim osiedlowym sklepie spożywczym leżą czekoladowe Mikołaje. I tak się dzisiaj zastanawiałam, patrząc na nich, czy oni są zeszłoroczni czy tegoroczni? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5771751 Napisano: 13.11.2013 09:47:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
Był sobie konkurs "Zrób prezent rodzicom". Dzisiaj otrzymałam taką informację w mejlu:

Szanowni Państwo,

Dziękujemy Państwu za udział w Konkursie „Zrób Prezent Rodzicom” organizowanym przez BURW Patrona i za odpowiedzi udzielone nam w ankiecie.
Komisja w składzie 3 pracowników Biura Patrona: Monika Kania, Malwina Kupis, Sylwia Skibiszewska stwierdziła, iż liczba 300 Uczestników Konkursu wymagana do rozlosowania nagrody głównej nie została osiągnięta. W związku z powyższym nie możemy zgodnie z Regulaminem Konkursu wylosować nagrody w wysokości 1000 zł kwotowego bonu na wyjazd do Spa.

Jednak zdecydowaliśmy, że rozlosujemy wśród Państwa nagrodę pocieszenia i będzie to bon o wartości 500 zł do wykorzystania na pobyt typu leczniczego w jednym z naszych Ośrodków. Wkrótce poinformujemy Beneficjenta nagrody pocieszenia o wygranej.

Jednocześnie chcemy zachęcić Państwo do skorzystania z Nagrody Gwarantowanej, którą jest zniżka w wysokości 50 złotych na dowolny wyjazd z oferty BURW Patrona (zgodnie z Regulaminem konkursu). W tej sprawie wkrótce skontaktują się z Państwem nasi Konsultanci.

Jeszcze raz dziękujemy za zainteresowanie okazane naszej Firmie.

Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5770768 Napisano: 11.11.2013 20:39:03 w co chcielibyście wygrać?
Dla babci lodówkę,
dla mamy lokówkę,
dla taty smartfona,
dla męża iPhona.
A co dla siebie?
Doprawdy nie wiem ..
Skromna jestem emotka
Chcę tylko Forda Fiestę!
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5770705 Napisano: 11.11.2013 18:59:57 w co chcielibyście wygrać?
taalvikki napisał(a):

posadę wybieracza wygrywających tekstów, co by w końcu nagradzana była prawdziwie dobra twórczość, a nie jakieś słodzące banały. emotka

To mi się podoba! Marzę o takiej posadce przy ciepłej herbatce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5770685 Napisano: 11.11.2013 18:13:22 w PLAGIATY
Każdy się wygadać musi,
a mnie od miesięcy kusi ...
by Marielu splagiatować,
pasztetófkę jej spróbować
wcisnąć w hasło konkursowe:
PASZTETÓFKI SĄ HOOJOWE! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5770305 Napisano: 10.11.2013 21:16:39 w PLAGIATY
Muszę gdzieś napisać, aby zorganizowano konkurs pod tytułem "Jak zapobiegać plagiatom?" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5770298 Napisano: 10.11.2013 21:11:14 w PLAGIATY
kalka napisał(a):

tabaza209 napisał(a):

Wiecie co było by najlepiej ? -wcale wyników nie podawać nigdzie zupełnie nigdzie napisac konkurs zakonczono a do zwycięzców wysłac maile z informacja o wygranej i nikt by nie miał żalu do nikogo bo nikt by nie wiedział co i kto wygrał.

No "świetny pomysł, po prostu rewelacja", można by wtedy wreszcie bezkarnie plagiatować ile wlezie i jeszcze wygrywać! Jak rozumiem chcesz powiedzieć: że "wilk byłby syty i owca cała" emotka "Gratuluję poczucia sprawiedliwości" Brawo emotka

Wyjmuj Jim Beam'a - razem to jeszcze raz przedyskutujemy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5770291 Napisano: 10.11.2013 20:56:32 w PLAGIATY
Całkowicie zgadzam się z asante sana. Główne mają być publikowane! A reszta nie musi być publikowana. Bo z tej reszty można sobie sklecić półplagiatowe emotka hasełko. Tu jedno zdanko, tam pół zdanka i wychodzi "kradziona" rymowanka. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5770195 Napisano: 10.11.2013 18:21:34 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś mógłby mi rozjaśnić sprawę tych bonów z Clubcard ? Czy to są takie normalne jak np. w biedronie o nominale np. 100 zł. czy w jakiejś innej formie ? emotka

W moim - otrzymanym w czwartek - rozliczeniu Clubcard - widnieją dwa bony Clubcard (ważne do 30.11.2014) - są imienne i widnieje na nich numer mojej karty - jeden z nich jest na 51 zł, drugi na 49,50 zł. Przynajmniej tak jest u mnie, może ktoś, kto ma więcej punktów, będzie miał w środku inne nominały. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5770184 Napisano: 10.11.2013 17:59:10 w PLAGIATY
wrrrryyy napisał(a):

Dobrze widzę? Anava zlikwidowała konto? emotka

Dobry masz wzrok. Zlikwidowała dzisiaj po południu. Rano jeszcze była. Założy nowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5770169 Napisano: 10.11.2013 17:01:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barszcz napisał(a):

mia napisał(a):

benon69 napisał(a):

http://www.camel.pl/ jakis konkurs z papierosow

A możesz napisać coś więcej na ten temat?
Bo ja dopiero musiałabym się tam jakoś zarejestrować, a nie wiem, czy jest po co... emotka

Mia Ty chudzino,zamiast papierosowego,zagraj w Lidlu z Milką emotka

I popraw Jim Beam'em z Biedronki! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5770152 Napisano: 10.11.2013 16:03:13 w PLAGIATY

Po cichu liczę na jej skruchę. Jest tyle czasu na forum, ma znany nick, wiele postów. I co? Tak nagle wszystko "pozamyka" za sobą i przekształci się w osobę o nicku "ponura"? Nie umiałabym tak, bo nie umiem odzwyczaić się od konkursów. Odgrodzić się od forum e-konkursy grubym murem wykraczałoby poza moje możliwości. Wolałabym prosić o wybaczenie i obiecywać poprawę.
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5770144 Napisano: 10.11.2013 15:44:14 w PLAGIATY
Anava! Odezwij się na forum, wytłumacz się, przyznaj do błędu, obiecaj poprawę. Napisz cokolwiek - tylko szczerze - ale nie kryj się po kątach. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

radosna

#5768737 Napisano: 07.11.2013 19:24:45 w Intermarche
agicho napisał(a):

luk1990 napisał(a):

dejzi napisał(a):

Czy Bobovita cała obdzwoniona czy jutro też będą dzwonić??

może jest jeszcze nadzieja...chociaż sporo wygranycch na forum wpadło..;O

Myślę,że nie obdzwonili wszystkich a ludzie już wyprzedają paragony za bezcen a pamiętajcie,że tu jest lista rezerwowa emotka

A ja myślę, że zadzwoniono do wszystkich. Moja koleżanka miała telefon ok. 16.00. Przez ponad 4 godziny ja bym zadzwoniła do 50 osób. Czy wszyscy prześlą skany, tego nikt nie wie. I dlatego sprawa listy rezerwowej pozostaje wciąż aktualna. Ale oczywiście wolałabym się mylić w kwestii, czy wszystkich obdzwoniono. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5768466 Napisano: 07.11.2013 14:27:49 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

wedel,alma,intermarche,pogoda,niskie cisnienie.mezus kur..,wszystko mnie dzis wkurza,nie ma mojego przyjaciela i nie mam komu sie dzis pozalic na caly ten okropny swiat emotka

Jedynym ratunkiem dla mnie i dla Ciebie jest skoczenie do Biedronki, zakup Jima i upicie się na umór. Potem będziemy narzekać już tylko na ból głowy, a nie na konkursy, jakieś tam Almy, Bobovity czy inne kreatury, które nam nie dają nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5768456 Napisano: 07.11.2013 14:18:15 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

A ja używam albumów na zdjęcia.

Jeden album na konkursy trwające, a drugi na zakończone.
Każdy paragon w oddzielnej przegródce i obok paragonu wsadzona karteczka z dokładnym opisem co to za konkurs, data wysłania zgłoszenia, z jakiego numeru/maila itd

A w drugim albumie konkursy rozwiązane z jednej strony, te w których wygrałam (jeżeli odsyłałam paragon pocztą, to w przegródce leży karteczka z opisem+ potwierdzenie nadania), a z drugiej strony albumy paragony, które czekają na ewentualną rezerwę emotka
Jak nagrodę mam już w domu, to paragon i karteczkę wyrzucam, a te paragony na ew. rezerwę porządkuję raz na kilka m-cy

Mam kartonowe pudełko na opakowania, nakrętki (ale nie mam tego zbyt dużo szczęśliwie emotka )

W komputerze mam folder w którym trzymam pliki z moimi hasłami i niektórymi regulaminami i skanami paragonów które wysłałam pocztą i ze zdjęciami otrzymanych nagród
emotka
Mam też konkursowy kalendarz, w którym zapisuję sobie wszystkie konkursy w których wzięłam udział i wszystkie nagrody na które czekam.

Jeszcze mam segregator w którym trzymam protokoły przekazania nagród i ewentualne gwarancje

A czy możesz zarazić mnie takim porządkiem jak grypą czy świnką?
Bo ja jestem czyścioszką, ale nie aż tak pedantyczną dziewczynką! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5767797 Napisano: 06.11.2013 15:46:42 w Biedronka
Jutro będą rozwozić lodówki z konkursu Timotei, przynajmniej w Warszawie, bo rano dzwoniła pani i o tym informowała. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5766169 Napisano: 04.11.2013 14:23:11 w Biedronka
A może - tak zupełnie, ale to zupełnie przypadkiem - wiecie, kiedy będą rozsyłać nagrody z Timotei? Chyba już zlecili produkcję naszych nagród? Wyświetl w wątku >>
0 0