Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak wszyscy, to wszyscy. Radosna też ma podwójnie??? Wyświetl w wątku >>
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Pół litra to stanowczo za mało dla nas obydwu, byśmy przetrwały zimę!!! Co najmniej dwie skrzyneczki Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Brakuje mi wiadomości, co z plagiatem z 5 października. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za kody Velvet! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kochana, jak ja się dowiem, że Twój tekst jest plagiatem, to razem z Marielu obedrzemy Cię ze skóry
Od razu rób rachunek sumienia!!! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Plagiaty były 5, 14 i 26. A moje zgłoszenia 4, 13 i 25. To się nazywa mieć szczęście Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
serwis.konsumenckipl@ferrero.pl Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
No właśnie, jak myślicie, dlaczego oni wyrywkowo dzwonili i kazali sobie przesłać skan dowodu osobistego? Nie znam odpowiedzi na to moje pytanie, nie mam podejrzeń - bo mój paragon jest w porządku i jest z mojego miasta. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Piszcie o plagiatach. Byle szybko!!! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Takie na przykład stwierdzenie: METODA RACHELOWA
Ileż to osób plagiatowało tę nazwę w rozmowach na forum Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tel. 600-007-009 - to telefon do Agencji Reklamowej organizującej konkurs. Telefony do nich w dniu jutrzejszym mile widziane!!! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I prawie 200 osób to kupiło Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.ferrer...yciezcow_ferrero.pdf Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Swoje teksty wyłapię z cudzych tekstów. Natomiast mimo, że czytałam teksty Lay's, to plagiatu bym nie zauważyła, bo nie mam takiej doskonałej pamięci jak niektóre osoby z forum. Jestem pełna podziwu i też bardzo za to dziękuję! To nie mnie splagiatowano, ale cieszę się ogromnie, że czuwacie nad tym! Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Pod tym telefonem zgłaszajcie jutro podejrzenia plagiatów.
Jeśli macie podejrzenia co do innych plagiatów - bo może ich być więcej - to do jutra to zróbmy, by ktoś uczciwy mógł zrobić zakupy, które będą już 30 listopada. Wyświetl w wątku >>