Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#5808415 Napisano: 17.01.2014 16:52:54 w Informują
Drogeria HEBE - konkurs Playboy. Rozsyłają mejle. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5807961 Napisano: 16.01.2014 20:30:19 w Perełki czyli Małż -owiną zasłyszane
bruce napisał(a):

Właśnie odkryłam, dzięki, Kochana! To absolutnie moje motto życiowe! Podpis obiema rękami i ... stopami! Zaraz spełniam obietnicę co do stopy! emotka
https://scontent-...221_1036698168_n.jpg

Bo my tu wszyscy na forum szczęśliwi, choć odrobinkę nienormalni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5807817 Napisano: 16.01.2014 16:15:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytat pawwwel :
Konkurs Napisz list do Świętego Mikołaja
onet i tesco

https://konkurs-swieta.onet.pl/konkurs
Lipa - nie wygrałem, a wyniki wyglądają nieco dziwnie. Same takie same imiona

Dziwne, że są to imiona od A do M, jakby ucięto listę emotka
Ja bym chętnie do nich napisała, ale nie mam regulaminu.
Czy pomożecie mi ze znalezieniem adresu mejlowego do nich? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5807794 Napisano: 16.01.2014 15:37:25 w Inne mniejsze markety
bronia napisał(a):

Top Market ostatnio dziwnie rozwiązuje konkursy na ostatnią chwilę. Najciekawsze jest tylko to, że jakoś mniej jest zawsze zwycięzców niż tych nagród. Ciekawe jak będzie tym razem. emotka Pewnie najpierw pojawi się lista na stronie a dopiero będą dzwonić.

A mnie się wydaje, że lista będzie w poniedziałek. Tak coś mi świta w głowie, że ta data była podana w regulaminie. Ale po regulaminie nie ma śladu w necie, więc nie sprawdzę. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5807738 Napisano: 16.01.2014 14:37:27 w Wkurza mnie...
sanitas napisał(a):

marlena083 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

jkkp napisał(a):

ale Wy jesteście, ja tu koszmar przeżyłam, przez miesiąc będę go miała przed oczyma a Wy tu se jaja ze mnie robicie emotka
Ale przyznam się zakatrupiłam stwora emotka

Jesteś pewna, że był tylko jeden?
http://img4.demot..._by_dantul_inner.gif

emotka

emotka emotka emotka emotka emotka

Śliczna pajęcza rodzina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5807509 Napisano: 16.01.2014 09:44:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A pamiętacie konkursy FRUKTUS?
W ostatnim konkursie nie przyznano nagród ani pierwszego, ani drugiego stopnia, powołując się na jakiś tam punkt regulaminu.
Podobno w przedostatnim konkursie też tak było.
Nie odpowiedzieli mi na moje mejle. Mam nadzieję, że nigdy więcej nie zorganizują konkursu!
Orange też wykreślam z listy. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5807501 Napisano: 16.01.2014 09:31:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Gdyby ktoś z Was chciał już dziś zakupić, to właśnie dodałam do bazy:
http://tangona4ostrza.pl/regulamin.html
Seksowny konkurs z maszynkami Wilkinson. emotka emotka

A to nie Media Contact? emotka Tylko PMT Marketing z ul. Ptasiej w Poznaniu. Nie znam ich, a przynajmniej nie pamiętam, by organizowali konkurs. Czy znacie ich wymagania tzn. upodobania? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

radosna

#5806217 Napisano: 13.01.2014 19:41:33 w Wkurza mnie...

radosna

#5805797 Napisano: 13.01.2014 10:19:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony Kaufland z samego rana od miłego pana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5805656 Napisano: 12.01.2014 20:54:20 w Wkurza mnie...
Maksi! Sio, sio, sio ... Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5805575 Napisano: 12.01.2014 17:41:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
Spotkałam się kiedyś z wypalonym tekstem na desce i z tekstem włożonym do zalakowanej butelki. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5805453 Napisano: 12.01.2014 11:29:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
taalvikki napisał(a):

privatedo napisał(a):

http://escucha.to...e/pl-PL/default.aspx

Powodzenie konkursu przerosło nasze najśmielsze oczekiwania, ale jeszcze bardziej zaskoczyły nas Państwa odpowiedzi! Większość z nich była bardzo osobista, w wielu widać było dużą wiedzę o Hiszpanii i o Wyspach Kanaryjskich w szczególności. Odpowiedzi przybierały różne formy literackie, i nie tylko! Stworzyli Państwo mnóstwo historii, kilkanaście wierszy, jedną notatkę policyjną, ktoś załączył kolaż zdjęciowy, ktoś inny krótki filmik a ktoś wpadł na niesamowity pomysł i przysłał nam na tacy wielkie serce z wyrzeźbioną odpowiedzią – brawo! Prawdę mówiąc argumenty wszystkich były przekonujące i zasługiwały na nagrodę. Zwycięzca jest jednak tylko jeden i zostaje nim….. pan Jakub z Gdańska wierszykiem, który do nas przysłał: "Gdy chłód doskwiera-La Gomera!Liście lecą z drzewa-La Palma tego mi trzeba.Marzną na dworze uszy-El Hierro tam bym wyruszył.Do pracy tracę ochotę-odpocznę na Lanzarote.Śnią mi się stale-Gran Canarii fale.Nie używam kaptura-lepsza Fuerteventura.Ciułanie na wczasy to praca Syzyfa. Mój cel to TENERYFA!"

emotka

dobry boże wszechmogący, zawsze twierdziłam, że powinno się publikować wygrywające odpowiedzi, ale teraz to już nie wiem, bo po przeczytaniu tego czegoś włączyło mi się wstydliwe współczucie. zarówno dla "twórcy", jak i dla "jury". emotka

umrę, umrę, umrę, bo artyzmem swym i kreatywnością wzniósł mnie ów wierszyk kilka pięter pod ziemię.

A mnie zaskoczyło serce z wyrzeźbioną odpowiedzią. Chyba trzeba zapisać się na kurs metaloplastyki, lepienia z gliny i hafciarski. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5804873 Napisano: 10.01.2014 17:39:37 w Wkurza mnie...
Darmowe rzeczy tylko za opłatę przesyłki:
http://warszawa.g...ic.html#TRLokWarsTxt Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5804864 Napisano: 10.01.2014 17:18:07 w Carrefour konkursy
Anonima napisał(a):

o prosze carrefour odpisał na fb, oczywiście w taki sposób żeby spławić ludzi jak już będzie po konkursie emotka

Carrefour Polska napisał(a): „Organizatorem konkursu jest firma Media Contact. Konkurs obowiązuje w naszych sklepach Carrefour, Carrefour Market oraz Express, które wymienione są w regulaminie i załączniku zamieszczonym na naszej stronie internetowej.” Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5804821 Napisano: 10.01.2014 16:14:40 w PLAGIATY
A jak sobie pomyślę, ile to osób wygrało plagiatami i być może to były cenne nagrody, to aż chce mi się kogoś zabić! Jak w tym dowcipie:
Spotykają się dwie sąsiadki:
- A co to sąsiadka tak dziś na czarno?
- A no, bo to mąż mój nie żyje.
- O mój Boże. A jak to się stało? Przecież jeszcze wczoraj go widziałam jak kopał w ogródku.
- A kopał, kopał. A potem poszliśmy do sklepu kupić mu nowe buty. No i mierzy jedną parę, drugą, trzecią... dziesiątą...
Mówię mu "Nie śpiesz się Stefan, przymierzaj dokładnie, żeby na pewno dobre były." W końcu po paru godzinach wróciliśmy do domu, on zakłada te nowe buty i mówi, że ciasne.
NO I NIE ZABIŁABY PANI? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5804820 Napisano: 10.01.2014 16:10:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

radosna napisał(a):

joan napisał(a):

radosna napisał(a):

W pierwszym etapie było 6 nagród (wycieczka i 5 bransoletek) i w drugim też 6 nagród. Dlatego konkurs przeszedł "bez echa". O ile moje małe "eszko" może coś znaczyć emotka

Gratulacje emotka

Merci beaucoup emotka

Zatem trafiona wycieczka? Jeśli tak to Félicitations emotka

Zmartwię Was i siebie jednocześnie, bo liczyłam na wycieczkę. To tylko bransoletka, ale i tak się cieszę! Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5804800 Napisano: 10.01.2014 15:46:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

radosna napisał(a):

W pierwszym etapie było 6 nagród (wycieczka i 5 bransoletek) i w drugim też 6 nagród. Dlatego konkurs przeszedł "bez echa". O ile moje małe "eszko" może coś znaczyć emotka

Gratulacje emotka

Merci beaucoup emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5804795 Napisano: 10.01.2014 15:33:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

radosna napisał(a):

Wczoraj rozsyłano sms-y do zwycięzców, konkretnie o 11.00!

Dzięki za info, jakoś "bez echa" przeszedł ten konkurs.

W pierwszym etapie było 6 nagród (wycieczka i 5 bransoletek) i w drugim też 6 nagród. Dlatego konkurs przeszedł "bez echa". O ile moje małe "eszko" może coś znaczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5804791 Napisano: 10.01.2014 15:30:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Czy były juz wyniki z Fa (Romantyczny weekend w Paryżu)? Wyniki miały być do 7.01 + 2 dni...

Nie było. Cały grudzień jest opóźniony, jeśli chodzi o wyniki...

Wczoraj rozsyłano sms-y do zwycięzców, konkretnie o 11.00! Wyświetl w wątku >>
0 0