Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A widzisz Chciałam zrobić prywatne śledztwo, dlaczego u Ciebie są czekolady, a u mnie nie ma. Czekolady pewnie pochowane na czas konkursu Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A te drugie Milki jak są opisane? Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak Ty tak zaczniesz nam kupować Milkę u siebie, gromadząc w domu jej ogromne zapasy, to potem będziesz płakać całą zimę, że się roztyłaś Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Twoja przewidywalność zasługuje na Nobla! Oczywiście, że w moim sklepie nie było ani jednego produktu z regulaminu Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Joan! Nigdy nie wpadłabym na tak genialne rozwiązanie Tak właśnie zrobię! Słodyczy na zimę nigdy nie za wiele! Ostatnio nie rozpieszczano nas żadnymi batonikami, jedynie piwami!
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://pokazywarka.pl/gjggea/
Wiemy, że nie dorównamy, a i tak zazdrościmy.
Czas się wyleczyć z zazdrości, tylko jak to zrobić?
Piwo Żywiec i lizaki Chupa Chups słabo pomagają Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.substr...m=page&pg_id=185
Tylko do dzisiaj nie wiem, kto wygrał samochód Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.google...vm=bv.76943099,d.bGQ
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Viola, ja widzę tylko cztery nazwiska. I widzę też znajomego Tomasza z Przemyśla. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak sobie pomyślę o fotoreporterach, którzy będą robili zdjęcia zapłakanej rodzinie na pogrzebie, to chce mi się wyć ze wściekłości Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jajka klatkowe - 3,79 zł
Danie Kachny - 3,29 zł
Olej zwyczajny - 3,69
Śledź Orka - 2,79 zł
Margaryna Niezbędna - 1.49 zł
Napój energetyczny V-max - 1,69 zł
Karma dla kotów Mr Cat Duet - 1,85 zł
Anielskie Mleczko - 7.99 zł
Wafle Dessimo - 1.99 zł
Paluszki OK - 0,79 zł
Herbata London Tea - 3.79 zł
Napój niegazowany Nappi - 3,29 zł
Płyn do naczyń Edgar - 2,49 z
Wszystkie produkty z gazetki - są oznaczone napisem "Dobry wybór". Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://demotywato...ij-go-zabrac-ze-soba Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I każdy facet, który przyjdzie po piwo, będzie musiał kupić podpaski Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A ja mam największy zapas Białego! Dorzucę do tego Tyskie i otworzymy sklepik piwno-podpaskowy Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyprzedaż? Ja swój ZAPAS piwa do wiosny na pewno wypiję Trzeba wiedzieć, co chomikować A nie tylko olłejsy i diskrity Wyświetl w wątku >>