Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radosna

radosna

#5929444 Napisano: 11.10.2014 22:22:18 w Sport
Nie muszę oglądać meczu, by wiedzieć, kiedy Polacy są pod niemiecką bramką emotka Słyszę wrzawę na stadionie, siedząc w domu. Dach jest otworzony, stadion wrze jak w ulu emotka Pierwszy raz słyszę takie emocje i taką wrzawę emotka Nawet odeszłam od telewizora, by na balkonie posłuchać, jak stadion oddycha kibicami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5928586 Napisano: 09.10.2014 19:53:32 w Wkurza mnie...
Kupiłam na forum paragon. A tam między innymi jest pozycja PYKI CZARNE. Właścicielka paragonu się wylogowała, a ja będę do rana zastanawiać się, co to są te PYKI CZARNE. Joan, Twój papier jest niczym w porównaniu do mojej zagadki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5928570 Napisano: 09.10.2014 19:05:25 w Konkursy ABC
szprotka napisał(a):

Ja kupowałam te 100 g, tych drugich nie było

A widzisz emotka Chciałam zrobić prywatne śledztwo, dlaczego u Ciebie są czekolady, a u mnie nie ma. Czekolady pewnie pochowane na czas konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5928553 Napisano: 09.10.2014 18:39:24 w Konkursy ABC
szprotka napisał(a):

Radosna spokojnie mam kilku czekoladowych potworków w domu także pewnie nic mi nie zostawią emotka W moim sklepie opis: czekolada Milka 100 g

A te drugie Milki jak są opisane? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5928546 Napisano: 09.10.2014 18:19:45 w Konkursy ABC
szprotka napisał(a):

radosna napisał(a):

Poszłam na długi spacer szlakiem sklepów ABC. Niestety, ale promocyjnej Milki nie było. Jeśli ktoś wie, gdzie jej szukać w stolicy, to czekam na podpowiedź. Nie chce mi się patrzeć wstecz, ale pamiętam, że kiedyś też była taki konkurs, na który nie można było kupić produktu konkursowego. Będę chudsza emotka

radosna u mnie Milki dostatek tylko musisz przyjechać do mnie tylko 150 km emotka

Jak Ty tak zaczniesz nam kupować Milkę u siebie, gromadząc w domu jej ogromne zapasy, to potem będziesz płakać całą zimę, że się roztyłaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5928540 Napisano: 09.10.2014 18:08:41 w Konkursy ABC
Poszłam na długi spacer szlakiem sklepów ABC. Niestety, ale promocyjnej Milki nie było. Jeśli ktoś wie, gdzie jej szukać w stolicy, to czekam na podpowiedź. Nie chce mi się patrzeć wstecz, ale pamiętam, że kiedyś też była taki konkurs, na który nie można było kupić produktu konkursowego. Będę chudsza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5928389 Napisano: 09.10.2014 12:56:07 w Inne mniejsze markety
joan napisał(a):

radosna napisał(a):

joan napisał(a):

(...) Najlepiej chyba byłoby kupić 3 produkty, czyli 1 x Milka 100 g + 2x Milka z regulaminu.

Joan! Nigdy nie wpadłabym na tak genialne rozwiązanie emotka Tak właśnie zrobię! Słodyczy na zimę nigdy nie za wiele! Ostatnio nie rozpieszczano nas żadnymi batonikami, jedynie piwami!

Hehe, ale - znając realia - w moim sklepie ABC pewnie nie będą mieli w asortymencie ani jednego produktu z regulaminu emotka

Twoja przewidywalność zasługuje na Nobla! Oczywiście, że w moim sklepie nie było ani jednego produktu z regulaminu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5928349 Napisano: 09.10.2014 11:36:17 w Inne mniejsze markety
joan napisał(a):

masza - no właśnie nie rozumiemy emotka

Najlepiej chyba byłoby kupić 3 produkty, czyli 1 x Milka 100 g + 2x Milka z regulaminu.

Joan! Nigdy nie wpadłabym na tak genialne rozwiązanie emotka Tak właśnie zrobię! Słodyczy na zimę nigdy nie za wiele! Ostatnio nie rozpieszczano nas żadnymi batonikami, jedynie piwami!
Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5928282 Napisano: 09.10.2014 09:42:20 w Intermarche
Piszę na konkurs o marzeniach. W regulaminie nie ma informacji o ograniczeniu do 160 znaków. Czy mogę pisać więcej? Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5928163 Napisano: 08.10.2014 22:08:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
Wszyscy pamiętamy ten artykuł:
http://pokazywarka.pl/gjggea/
Wiemy, że nie dorównamy, a i tak zazdrościmy.
Czas się wyleczyć z zazdrości, tylko jak to zrobić?
Piwo Żywiec i lizaki Chupa Chups słabo pomagają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5928157 Napisano: 08.10.2014 22:01:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

radosna napisał(a):

Może jeszcze to Wam dorzucić?
http://www.google...vm=bv.76943099,d.bGQ
emotka

Jezusiczku, a cóże to? Skądeś to wytrzasnęła? emotka
Teraz się wszyscy rzuca na Chotomów, sprawdzać na mapie gdzie to to.
No i jak daleko od Przemyśla, rzecz jasna. emotka

http://www.substr...m=page&pg_id=185

Tylko do dzisiaj nie wiem, kto wygrał samochód emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5928150 Napisano: 08.10.2014 21:50:54 w Dyskusje o wynikach konkursu

radosna

#5928030 Napisano: 08.10.2014 18:14:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

są wreszcie wyniki konkursu zmień kuchnię na włoską
http://zmienkuchnienawloska.pl
ale zamiast 6 głównych tylko 5
a nagród dodatkowych tak mało
a miało być 126 emotka emotka
ja wygrałam z rezerwy i wysłałam wszytko zgodnie z regulaminem i mnie nie ma na liscie emotka emotka
Nic z tego nie rozumię emotka
czy ktoś ma podobnie emotka

Viola, ja widzę tylko cztery nazwiska. I widzę też znajomego Tomasza z Przemyśla. Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5926979 Napisano: 06.10.2014 12:14:33 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

W związku ze śmiercią Ani Przybylskiej wkurza mnie zidiocenie ludzi na fb. Wchodzę, a tam co drugi znajomy wrzuca jakieś e-znicze i e-łzy, ponieważ odeszła znana aktorka. Wszystko okraszone jest linkami do jej zdjęć i masowym polubianiem fan page. Paradoksalnie takie zachowanie świadczy nie o empatii a o znieczulicy. Bo kiedy odchodzą bliscy, mąż, ojciec, brat - to ludzie nie wrzucają sobie e-zniczy, przeżywają to raczej w ciszy, bo faktyczny smutek wiąże się z wyciszeniem, brakiem ochoty żeby w ogóle odpalać fb. To nie tak, że mnie nie poruszyła ta śmierć. Poruszyła, ale dlatego, że odeszła żona i matka, że jej rodzina przeżywa dramat. Te wszystkie e-znicze to jest zbezczeszczenie jej pamięci. Takie smucenie się na pokaz. Fb wymaga. A już jutro pójdzie wianuszek do oznaczania znajomych i ktoś będzie chciał się dorabiać na fan page. emotka emotka

Jak sobie pomyślę o fotoreporterach, którzy będą robili zdjęcia zapłakanej rodzinie na pogrzebie, to chce mi się wyć ze wściekłości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5926889 Napisano: 06.10.2014 08:58:08 w Żegnamy zmarłych
STRASZNIE mi Jej żal, a dzieci jeszcze bardziej emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

radosna

#5926500 Napisano: 04.10.2014 18:29:57 w SZUKAM....
ankasss napisał(a):

gdzie znajdę listę produktów "dobry wybór" ABC?

Jajka klatkowe - 3,79 zł
Danie Kachny - 3,29 zł
Olej zwyczajny - 3,69
Śledź Orka - 2,79 zł
Margaryna Niezbędna - 1.49 zł
Napój energetyczny V-max - 1,69 zł
Karma dla kotów Mr Cat Duet - 1,85 zł
Anielskie Mleczko - 7.99 zł
Wafle Dessimo - 1.99 zł
Paluszki OK - 0,79 zł
Herbata London Tea - 3.79 zł
Napój niegazowany Nappi - 3,29 zł
Płyn do naczyń Edgar - 2,49 z
Wszystkie produkty z gazetki - są oznaczone napisem "Dobry wybór". Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5925814 Napisano: 03.10.2014 09:28:22 w Dziś cieszę się z.....
3 października to Światowy Dzień Uśmiechu, dlatego dzisiaj cieszę się ze wszystkiego:
http://demotywato...ij-go-zabrac-ze-soba Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5925643 Napisano: 02.10.2014 20:28:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

radosna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

radosna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Jeszcze trochę i będę mogła konkurować asortymentowo z pobliskim "sklepikiem" osiedlowym emotka świetna sprawa iva, polecam! A na wiosnę jakaś wyprzedaż garażowa emotka

Wyprzedaż? Ja swój ZAPAS piwa do wiosny na pewno wypiję emotka Trzeba wiedzieć, co chomikować emotka A nie tylko olłejsy i diskrity emotka

Piwa? Mam jeszcze 9 potężnych kartonów Marcowego i Bocka z konkursu Żywca... radosna chyba mnie nie pobijesz ze swoimi zapasami? emotka

A ja mam największy zapas Białego! Dorzucę do tego Tyskie i otworzymy sklepik piwno-podpaskowy emotka

ooo mamusiu emotka emotka

I każdy facet, który przyjdzie po piwo, będzie musiał kupić podpaski emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5925635 Napisano: 02.10.2014 20:06:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

radosna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Jeszcze trochę i będę mogła konkurować asortymentowo z pobliskim "sklepikiem" osiedlowym emotka świetna sprawa iva, polecam! A na wiosnę jakaś wyprzedaż garażowa emotka

Wyprzedaż? Ja swój ZAPAS piwa do wiosny na pewno wypiję emotka Trzeba wiedzieć, co chomikować emotka A nie tylko olłejsy i diskrity emotka

Piwa? Mam jeszcze 9 potężnych kartonów Marcowego i Bocka z konkursu Żywca... radosna chyba mnie nie pobijesz ze swoimi zapasami? emotka

A ja mam największy zapas Białego! Dorzucę do tego Tyskie i otworzymy sklepik piwno-podpaskowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radosna

#5925628 Napisano: 02.10.2014 19:56:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Wyprzedaż? Ja swój ZAPAS piwa do wiosny na pewno wypiję emotka Trzeba wiedzieć, co chomikować emotka A nie tylko olłejsy i diskrity emotka Wyświetl w wątku >>
0 0