Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://www.e-kon...rticles-2-47404.html
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Z Sekretów Pielęgnacji dzwoniono wcześniej z innego numeru. To chyba coś innego. Lenor też już mam za sobą Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Może do Was też dzwoniono? Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://twojsasiad...task=view&id=181 Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A dla siebie szukam 2 paragonów za zakup Delmy w ABC (w obecnie trwającym konkursie), bo nie mam takiego sklepu w Warszawie. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dołączam do Was! Dla naszego małego chwilowego mieszkania byłby idealny! Może zastosujemy jakieś czary?
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zamierzam sobie skompletować leki przeciwgrypowe tak na wszelki wypadek, zanim wszyscy je wykupią.
I pytam Was, co jest najlepsze z takich leków do rozpuszczania lub połykania: Fervex, Febrisan czy coś innego? Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wzięłam atlas do ręki i zastanawiałam się, gdzie to ja chciałabym tak naprawdę wyjechać na egzotyczną podróż!
Madagaskar! To była pierwsza myśl! Potem Wyspa Wielkanocna, Australia i Tasmania. Ale pierwszy był Madagaskar! Chętnie z Tobą pojadę jak wygrasz Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I warto pisać do organizatorów, aby nie umieszczali zwycięskich wypowiedzi, wierszy itp. Bo to jest źródło dla plagiatorów-ryzykantów. Raz się uda, raz się nie uda. Jest wiele konkursów, w których nie ma rozwiązania i nigdy się nie dowiemy, ile splagiatowanych naszych haseł w nich wygrało. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A czy to nie trzeba było mieć 30 zł na jednym paragonie?
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
O ile wiem, to w zgłoszeniu konkursowym trzeba było wpisać albo numer paragonu (zgłoszenie internetowe) albo nazwę miasta (zgłoszenie sms-owe). Tak więc nie wiem, czy dopasujesz się do osoby, która wygra z innego miasta.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Rozmnożenie przez pączkowanie? W takim razie jutro smażę pączki, bo mi potrzebny jeden paragon Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mam jeden paragon, ale ponieważ wysłałam wypowiedzi
z dwóch naszych kont, to mamy dwie wygrane. Nie liczyłam na to, ale wygraliśmy. Najbardziej liczyłam na Paryż )) Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
To regulamin tego konkursu:
http://centrumhan...mp;lang=pl&id=28
1 miejsce: Centrum Bemowo - poznaj od nowa. (nagroda - samochód)
2 miejsce: Galeria Bemowo - ona ma to coś.
(nagroda - żelazko)
3 miejsce: Bemowo to centrum uśmiechu.
(nagroda - toster) Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
września zapewne?
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428