Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Takie jajka?
http://www.obrazky.pl/jajka-na-lopacie
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
30 zł, zrobionych w Tesco na warszawskim Ursynowie w dniach od 5 do 11 listopada. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I dlatego nie podoba mi się zamieszczanie zwycięskich haseł, bo jeszcze wiele razy te hasła - nawet w zmienionej formie - będą używane. Trzeba je dokładnie czytać i wyłapywać swoje. Gdybym ja swoje gdzieś znalazła, to walczyłabym do upadłego o dyskwalifikację.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czy chodzi Wam o ten konkurs:
https://www.e-kon...rticles-2-51330.html
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Po południu wreszcie odebrałam swój bon. Kiedy tylko babka pisała na bonie numer dowodu, to zastrzegłam, że ja ten bon daję komuś w prezencie i czy będzie honorowany (tak na wszelki wypadek - bo chciałam wiedzieć, co powiedzą). Poszła do kierowniczki i przyszła z odpowiedzią, że każdy może z niego korzystać. Więc nie wiem, jak to jest. Jutro sprawdzimy. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mam takie nieodebranie połączenie - po oddzwonieniu w pierwszym nikt nie odbiera, w drugim włącza się poczta głosowa:
665400157 o 15.25
665400084 o 16.52
Podobne numery i myślę, że konkursowe. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Poszłam dzisiaj do Rossmanna i bonów jak było, tak nie ma. Tylko chyba ja w całej Polsce nie mogę ich odebrać A o jakich nominałach są te bony?
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://www.e-kon...rticles-5-52349.html Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Na podstawie regulaminu wyczytałam, że mają czas do końca tego tygodnia. Mam nadzieję, że przed Mikołajkami zadzwonią i do Ciebie, i do mnie.
Bardzo sobie tego życzę, Mikołaju!
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Znam osobę, do której też nie dotarły te bony.
Powiedziałam, żeby reklamowała. Czy jest więcej takich osób, które nie otrzymały bonów z konkursu Knorra w Carrefourze?
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Chyba carrefiut?
A ja mam paragon z 14 listopada i jakiś pechowy jest, bo nie wygrał
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Staraj się jak do tej pory:
odwzajemni Twe amory
i nagrodzi prezentami,
abyś cię cieszyła z nami.
I nie całuj jego w de ...
Zaprzepaścisz szanse swe!
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja swoje chusteczki sprzedałam po 5 zł od sztuki, bo dla mnie ich zapach jest za mocny. Ale jedna otworzona paczka została na wieczną pamiątkę Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A kiedy poszłam dzisiaj jeszcze raz, to też mi mówiono o piątku.
Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W warszawskim Rossmannie zrobili duże oczy i nic nie wiedzą. Wyświetl w wątku >>
radosna
Postów 2428
Punkty karne 1
Konkursy dodane