Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ilus
Postów 490
Data rejestracji 15.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki nie wiedziałam. nigdy u nich nie grałam. ogólnie dawno nie grałam w cokolwiek Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.zdrowi...namy-zwyciezczynie-0 czy ktoś wygrał w tym konkursie i dostał maila?
Widzę inicjały, tzn. imię i literkę nazwiska, które pasowałyby do mnie. Napisali, że powiadomią mailowo. Wyniki z rana, maila brak, więc może jednak nie ja? Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, fakt, od razu mi lepiej! Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję wszystko się zgadza, czyli to chyba było to i przez moje gapiostwo przepadło no trudno, zdarza się... Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za odpowiedź mam właśnie 3 nieodebrane połączenia z zastrzeżonego w środę, a z tego numeru wysłałam kilka smsów, tylko na ten konkurs... Szkoda. Próbowałam odebrać, ale połączenie było takie krótkie, może max 3 dzwonki... może jednak nie to, oby Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo, to przeoczyłam. dziękuję bardzo za odpowiedź, ulżyło mi Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o, to nie jestem sama. Może jeszcze wszystkich nie wysłali...
Mój list z paragonem został odebrany dopiero 20 października. Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn. w jakiejś innej loterii? bo pytam o ten konkurs urodzinowy, co do dzisiaj SMSy. Tak na szybko rzuciłam okiem na forum i się zestresowałam, bo już ta godzina... Wyświetl w wątku >>
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilus
Postów 490